Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 235
  • 557
  •   1
Отговори
# 375
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мъж ми е оплескал нещата при цветята...По-късно ще питам как да ги спасявам......

# 376
Tasha, честит рожден ден!
Здраве, любов, благоденствие и пълна къща с цветя!
Весел празник!

Tasha,schneee, вие последните Близнаци ли сте или първите Раци!? Wink
Днес рожден ден имат и една приятелка, която се смята за Рак, и една братовчедка, която пък се смята за Близнак.

Цоцоланке, добре завърнала се!   bouquet
Уф, и аз като се замисля, че за около месец ще трябва, да поверя и цветя и градина на баща ми... Confused

# 377
envia аз се смятам за близнак  Wink

# 378
  • гр.Добрич
Tasha, Schnee, честит празник. Много любов и цветя ви пожелавам.  :  bouquet  bouquet

Теди, колко е голяма теменужката? Ако е малка няма как да цъфти толкова бързо.

Какво стана с Ламита, уж се върна, а се покри? Сигурно сади крадени китки. Mr. Green

# 379
мъничка е, идеята ми беше как да разбера че има проблем и не ще да цъфти Rolling Eyes

# 380
  • гр.Добрич
Отиди на врачка. Laughing
Сложи я на светло, поливай я и когато листата и напълнят саксийката, може да отчупваш най-големите и външни. Пък тя ако реши ще цъфти.

# 381
мерси на всички и добре дошла на мама цоцоланка   bouquet

аз се смятам за близнак, но определено имам и черти на рак  Crazy
знам, че трябва да се разбере в колко часа си роден и в годината в която си роден в колко часа ракът (или другата зодия) е влязъл в близнаци! при мен определено ме е изчакал да се родя  bowuu

Tasha, радвам се, че сме родени на един и същ ден   bouquet всичко хубаво и от мен  Heart Eyes познавам още двама души, които празнуват днес!

Теди, теменужката и на мен ми е голяма мъка и няколко пъти питах тук.... говореше се много упорито за противозачатъчни, но аз не опитах  Rolling Eyes може би е много важно мястото, което ще й избереш - да не е на пряко слънце, но все пак да е на слънце и да й чистиш долните листенца (аз това не го знаех) и о, чудо - моята взе че цъфна   bowuu като сколасам, ще покажа снимки! късмет  Peace

# 382
добре, ако се сетя ще я погледна за излишни листенца Joy

# 383
schneee, Tasha, честит рожден ден! Здраве, щастие и любов ви желая!   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, имам въпрос как да се боря с гъсениците. Нападнали са ми сандъчетата едни гадни кафяви гъсеници  Sick. Отвратителни са!

# 384
Селски цветя:1;2;3;4;5;6;7

Моите цветя:Малки, уж трябваше да са различни цветове,а те само, лепнещи, до … те как ухаят.....
Алоказията започна май да ме обича
И шареният фикус ме обича
Любимата ми копривка
Обичам си аз лозата....

Шафлерата бе пуснала коренче и днес я посадих....утре бегонията-клонче е наред....А клена не ми е пуснал корен...да го чакам ли още????А шарената шафлера има лист най-накрая.....

Маймунското ухо е паднало и се е счупило,а какво красиво бе.........Утре ще спасявам в нова саксия,че тази се е счупила. Направих малко реорганизация на цветята в къщи, да видим какво ще излезе от цялата работа...а азалията е вече в боклука, нищо не стана от нея!

Това ми е отчета.....С Ламита пак не се видях Cry,но има и друг път!.....

# 385
Обичам да получавам саксийни цветя.

Момичета ,розата започна да съхне.
Доста листенца излязоха ...обаче явно пак ще трябва да я  захващам на ново
.

# 386
Цоцоланке браво за цветята, моята шефлера си я изхвърлих и си взех нова розетка, да видим сега каква ще я докарам, иначе забелязвам за бенджамина че много е почнал да расте и се притеснявах че е до вратата на терасата и там постоянно минава лек ветрец, а то обратното- подивял е и се чудех от какво, явно като обича на терасата му се отразява добре свежия въздух Rolling Eyes

# 387
На патерица Честит Рожден Ден на schneee. Бъди много здрава и обичана  Hug

Аз да се похваля, че посадената от мен лобелия започва да цъфти Party Ще изчакам да се напълни със цветове и ще намеря фотоапарат да я щракна. Бяха изникнали 3-4 клончета в огромната висяща саксия и хич не мислих, че ще стане нещо...
Но сега е различно. Сигурно ми се отблагодарява, защото купих и плажен чадър да ми пази цветята от силното слънце  Peace

# 388
На патерица Честит Рожден Ден на schneee.
Бъди много здрава и щастлива, желана и обичана, и нека късметът да те следва по петите  Hug smile3525 
Селски цветя:1;2;3;4;5;6;7

Моите цветя:Малки, уж трябваше да са различни цветове,а те само, лепнещи, до … те как ухаят.....
Алоказията започна май да ме обича
И шареният фикус ме обича
Любимата ми копривка
Обичам си аз лозата....

Шафлерата бе пуснала коренче и днес я посадих....утре бегонията-клонче е наред....А клена не ми е пуснал корен...да го чакам ли още????А шарената шафлера има лист най-накрая.....

Маймунското ухо е паднало и се е счупило,а какво красиво бе.........Утре ще спасявам в нова саксия,че тази се е счупила. Направих малко реорганизация на цветята в къщи, да видим какво ще излезе от цялата работа...а азалията е вече в боклука, нищо не стана от нея!

Това ми е отчета.....С Ламита пак не се видях Cry,но има и друг път!.....

Мила, за повечето от тези "селски" цветя "баровците" дават луди пари  Joy и по цветарските магазини лилиума като рязан цвят не е под 5 лв. newsm78
Нормално е при петуниите от семенца да се получат обикновенни едноцветни..... те са родителите на шаренките такива....
Бегониите лесно си пускат коренчета
За вкореняването на клена бъди търпелива (поне още малко), а иначе много се радвам, че има взаимна обич м/у теб и цветята  newsm51

# 389
  • София

Страхотни са  Hug
незнам за баровците, ама ако ги видя и аз ще дам пари за тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт