Вишнев пай

  • 22 697
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Направих го и с малини - отново стана чуден - леко киселичък.

Мисля занапред това да е основата ми за всички плодове пайове - скоро ще пробвам с кайсии и сини сливи.

Още веднъж благодаря на Тина-Рина за споделената рецепта  bouquet!

# 61
  • Мнения: 375
Много се радвам, че ви е харесал. Аз не съм пробвала с малини, ще опитам. Важното е да има сладко-кисел вкус.  Grinning

# 62
  • Мнения: X
Днес   спретнах пая.Отдавна му се канех, но нали не съм замразила ни вишни, ни череши- все отлагах.
Обаче днес реших да рискувам и го направих със сладко от череши, на което махнах чорбата.Процедирах по същия начин, по който е описала Тина-Рина и стана разкошен.Вече даже е преполовен. Mr. Green
Ясно е, че другата година ще замразявам череши и вишни, защото предполагам, че с пресни плодове ще е много по-хубав.
Тина-Рина, благодаря за рецептата!   bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 20:32 от Анонимен

# 63
  • Мнения: 22 867
Днес претнах пая.Отдавна му се канех, но нали не съм замразила ни вишни, ни череши- все отлагах.

Става чудесен и със сини сливи.

# 64
  • Мнения: X
Е-е-е-е-е, Labrex!
Пък после ми разправяй, че не палиш фитили... Laughing
Сега докато не го направя и със сини сливи няма да мирясам!

# 65
  • Мнения: 22 867
Е-е-е-е-е, Labrex!
Пък после ми разправяй, че не палиш фитили... Laughing
Сега докато не го направя и със сини сливи няма да мирясам!

 Embarassed Embarassed Embarassed
Дано ти хареса, режеш сливите на половинки и ги слагаш с отрязаната част нагоре. Вкъщи се котира! Grinning

# 66
  • Мнения: 285
И аз вчера го правих.Размразих 1 пак. вишни но ми се видяха малко и прибавих няколко зърна грозде-разполовени и почистени от семките.Сега си пия кафето и хапвам от пая.

# 67
  • Мнения: 99
Голямо благодарско за рецептата и от мен!!!
Понеже нямах вишни, го спретнах с ябълки и банани и пайчето вече отлежава на хладно Мноого е вкусно... тъкмо го опитах и бързам да се похваля с резултата newsm44...

# 68
  • Мнения: X
Аз мисля тия дни да го пробвам с нектарини.
Мисля, че ще стане, но като опитам ще кажа със сигурност дали се получава или не.

# 69
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 13 471
  bouquet

# 70
  • Мнения: 375
Момичета, мнооого се радвам, че ви е харесал. И аз го правих в събота - отворих първото бурканче с вишни. Ще пробвам и със сини сливи.

# 71
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
имам въпрос:
колко гъсто става тестото? като кексово или по-гъсто?

вчера го направих. не ми стана. наду се, изпечен е равномерно отгоре и отдолу, но вътре е като суров. не е глетав.
пеках 40 минути на 180 С.

та реших, че моите чаши не са като вашите чаши. моля кажете колко гъсто трябва да е тестото... ooooh!

# 72
  • Мнения: 375
Тестото става малко по-гъсто от кексово.

# 73
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
Тестото става малко по-гъсто от кексово.

aми моето стана по-гъсто от кексово тесто, защо не се изпече - не разбирам Thinking

# 74
  • Мнения: 375
 newsm78 И аз. Да не би тавичката да е била с малък диаметър?

Общи условия

Активация на акаунт