Разширени вени- кой, как се бори с проблема?

• 562 269
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Sofia
Не се перат в пералня,нито се слагат омекотители,не се извиват и сушат на слънце Naughty
Аз направих всичко това на старите и вече амортизирани...и станаха меки и еластични,трябват ми нови,но все отлагам Rolling Eyes

# 1 036
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чорапите се свличат,когато крачето не е много финно Rolling Eyes,затова аз си взех с колани  Wink

Ха, харесва ми, че си деликатна, моето си е тлъсто в горната част на бедрата. Яд ме е, че лекаря каза да е с колан чорапа, а аз се оставих да ме убеди консултантката, че ще ми е удобно и така.
Сега нямам време да ходя пак да меря, а и не знам дали искам на същото място, едната особа там е леко дразнеща...

# 1 037
  • Sofia
Взимаш си мерките сутрин още в леглото докато си/вдигнат нагоре крак/мери се дължина на стъпало,обиколка на прасец,коляно и горе на бедрото,май тези бяха Thinking/,с тези мерки се търси горе-долу твоят номер

# 1 038
  • София
Здравейте!Преди две седмици, аз също си направих склерозиране на вена, на единия крак.От години имах проблем с него и също съм пробвала различни мазила.Те само облекчават, но не лекуват.Не мога да споделя още, дали процедурата е успешна.В края на месеца съм на преглед.При мен бяха две убождания.Самата процедура не е болезнена, като вземане на кръв.По-скоро сега имам лека болка по входа на вената и тази област е покафеняла.Дали е така и при вас момичетата, които си правихте процедурата?

# 1 039
ако болката е лека е ок - и мен от време на време ме заболява, но съвсем леко. дано при теб има резултат, че аз малко се отчаях. но пък чувам от хора, правили терапия, че минават месеци докато склерозира съвсем вената

# 1 040
Здравейте!Преди две седмици, аз също си направих склерозиране на вена, на единия крак.От години имах проблем с него и също съм пробвала различни мазила.Те само облекчават, но не лекуват.Не мога да споделя още, дали процедурата е успешна.В края на месеца съм на преглед.При мен бяха две убождания.Самата процедура не е болезнена, като вземане на кръв.По-скоро сега имам лека болка по входа на вената и тази област е покафеняла.Дали е така и при вас момичетата, които си правихте процедурата?

Къде я правихте и каква е цената? Предполагам не е по ЗК? Благодаря предварително.

# 1 041
Няма скрлеротерапия по здравна каса. Peace
Повече от два месеца след втората процедура - потъмняванията и упътненията си стоят.
Уплътненията станаха по-малки.

# 1 042
 и тук май е като при пластичните операции - резултатът е видим след 6 мес. Simple Smile

# 1 043
Е той така или иначе е до 2 години  Rolling Eyes Какъв е смисълът изобщо тогава?

# 1 044
Е той така или иначе е до 2 години  Rolling Eyes Какъв е смисълът изобщо тогава?

Имате предвид, че след 2 години изчезва ефекта от тази склеротерапия?

# 1 045
Да, съдов хирург ми обясни, че ефекта е козметичен и изчезва за две години

# 1 046
Да, съдов хирург ми обясни, че ефекта е козметичен и изчезва за две години

Това не го знаех  Sad Явно без скалпел не става...

# 1 047
  • Hell
Здравейте, предстои ми операция на двата крака при доктор Николай Величков в трета градска болница София. Ще се радвам, ако някой сподели мнение за него.

# 1 048
  • Sofia
Моето мнение за него е само положително Peace
И аз два пъти се "оставих в ръцете му".
Доволна съм от резултата.
Успех bouquet

# 1 049
Дами, моля някой да пусне нова тема.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 07:58 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт