ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 189
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
eхееее, ама вие сте напред с материлала  bouquet

# 196
  • София/Сливен
Нали е вечно съревнование между двамата - как може тя да изостане, дума да не става (и така дръпва напред). Ама и се бие с големите без страх, все тя е отгоре. Облагодетелствана е, няма спор. А големия не стига че е по-плах по принцип, ами е и първи и няма кой да му покаже... няма конкуренция. Направо ме е страх като го виждам как расте същия като мен (и аз съм първо дете и много страхлива за всичко ново).

# 197
Да и моята я учи кака и,тя е 14 годишна.Реже с ножичка,по-точно не може да изрязва фигурки,а колкото да ми направи боклуци из къщи. Laughing
Анелия е 14кг.,но забравих колко е висока. BlushЩе я измеря довечера.Не ми се вижда да е дребна,като я сравнявам с другарчетата от градината.Височка е,но е слабичка малко.

# 198
Ееееех, добре сте вие с каки и батковци. И аз съм първо дете и не знам що е помощ от кака и бате братче Whistling

# 199
Ееееех, добре сте вие с каки и батковци. И аз съм първо дете и не знам що е помощ от кака и бате братче Whistling
После с обучението на второто ще ти е лесно. Wink

# 200
  • София/Сливен
И аз това щях да кажа, и при нас е имало първо дете.... ние сме минали по същия път.... само не си мисли, че ми помага... когато са двамата все нещо не могат да разделят и се поступват, следват писъци, викове, ревове; ако не се намеся ще си издерат очите.

# 201
Абе така е то, лесно нямааааа ooooh!

# 202
  • София
Здравейте на вси4ки и ние с моя мишок се вклю4ваме към групата,той се казва Марио и е роден на 20.06.2004 година,ще ми бъде приятно да нау4авам как се развиват неговите връсници,4е сега някой път такива бисери ми ръси,4е се 4удя от къде му ги ражда главата.И в последно време със заспиването е трудно,ляга и 4ас и половина е борба,колкото и да му обяснявам,4е трябва да спи,за да се наспи хубаво и да може да стане за градина,той не-игра до края.Не се изморява ли достатъ4но...незнам Thinking

# 203
Добре дошла,Руми! Hug

# 204
Добре дошла и от мен  bouquet
Като погледна на първа страничка, що мами са, що чудо...
А пък си приказваме само три? Thinking

# 205
  • София
е да станем 4етири Laughing

# 206
# 207
то така ще да стане, защото аз от както се намъдрих тука само с Меги и Ейс си приказвам, така че с тебе ставаме четири. Май трябва да се разчита тука на нови мамчета а?
Жалко Confused

# 208
И Стам пише понякога. Peace

# 209
не съм я засичала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт