ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 188
  • 267
  •   1
Отговори
# 210
тя пусна темата Simple Smile

# 211
Момичета,изчезвам вече.Лека вечер! Hug

# 212
лека мила Hug

# 213
ето ме и мен!

Една добре забравена в тази тема стара мама на Калоян  Laughing

Мдааа, май от страите юнски мами никой не пише вече тук.

Да погледнем от хубавата страна  Thinking , ще завъдя нови познанства с нови юнски мами  Laughing

Руми, май теб засякох тази вечер в Искам бебе, направи ми впечатление, защото децата ни са родени на една дата

Добре дошла!

# 214
Е,аз не съм много нова. WinkПиша в тая тема от януари 2006 година,но бях с друг ник -Krasi76,а ти беше Лили,ако не се лъжа. Grinning

# 215
  • София
Здравейте мами,как върви деня днес,на мен ми е нещо тъпо,мижо отиде пак на работа,а Марио изобщо не го свърта на едно място,пък на вън е студено и такъв вятър духа....

# 216
Рисуваме с водни бои. Twisted Evil

# 217
Мойта пък като рисува с водни бои ръкавите и ставаааат... Само за "Ариел"  Joy

# 218
Явор последно време става много рано, преди 2-3 месеца ставаше към 10, супер си беше. Днес се излюпи в 7.30 Confused Някой ми е сменил детето Laughing
Ние сме на тема пластелин, готви реже и пръска навсякъде. Вашите мамуни прибират ли си играчките, Явор в момента, в който го накарам да ги събере углошава напълно Twisted Evil

# 219
  • София/Сливен
Ами, събират, само по играчки ходим. В много редки случаи събират, но все пак има такива... А за пластилина - съм предупредила още преди да им купя, че много цапа ако се залепи на мокета, и не може да се почисти - предварително се постила вестник, имат си кутийки в които си държат парчетата пластилин, там се събират и най малките топченца, които се изронват понякога. Не съм имала проблем досега.

За рисуването - също. Сигурно внимават. Макар че малката нямаше още 2 години, когато и дадох една голяма четка, и тя с батко си - за моя изненада изобщо не се изцапа. Отивам да търся снимки да ви покажа...

# 220
Пластелин отдавна и давам,всички стаи са с ламинат и няма проблем,освен дивана. Laughing
Играчки мноооого я мързи да събира. Mr. Green
С водни бои цапа само ръцете си и масата,изцапани дрешки нямаме.
От понеделник градината ни излиза в стачка и сме в къщи. Confused

# 221
  • София
И аз му купих водни бои4ки,но не се справя кой знае колко добре,а пластелина само го троши и го разпилява по цялата стая.Не може или по-то4но не иска да се занимава с нещо,което трябва.Ето сега ми беше набарал лаковете и рисува по огледалото #Crazy.А за игра4ките и при нас е голяма борба,докато ги събере,но в крайна сметка аз съм по голямия инат Grinning

# 222
Аз пк ги събирам в повечето случаи, ама после наказваааам Naughty

# 223
  • София
А как наказваш Simple Smile,аз моя го наказвам в спалнята,ама той не седи там,само пла4е и ми бяга.Пък и после все едно нищо не е било,същият си е ,има страх само от баща му,като викне....заставаме мирно newsm43

# 224
И аз наказвам,но кой ме чува. Crazy
Браво,темичката се раздвижи! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт