ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 180
  • 267
  •   1
Отговори
# 60
  • София/Сливен
Здравейте от мен след доста време!
Как са големите 3-годишни дечица? Надявам се всички да са изкарали много добре рождените си дни! Да са живи и здрави!
Ние ходихме на море - страхотно време случихме, по време на жегите бяхме там. Върнахме се в неделя. Сега аз съм на работа, а децата са при баба си. Не ми е останало време да кача снимки, че от работа е малко неудобно, но все ще ги провра някъде по-нататък Grinning В Сливен нямам компютър в къщи и пиша от работа.
Бях писала че ще правя друга торта:

.... После ще събирам багаж - ама много. Ще ходим при бабите, там ще направя друга торта; после на море; после цяло лято ще сме в Сливен - значи трябва да помъкна всичко що имам. Изправя ми се косата.

Направих я преди да заминем на море, изпразнувахме още един път рождения ден на Велина.
Ето я тортата:
Има още снимки в същия албум, може да ги разгледате, че малко трудно се се разбира каква е била само от една снимка.
Целувки на всички.

# 61
Меги,тортата изглежда страхотно! Grinning

# 62
  • Haskovo
Меги  браво за тортата бе!Много интересно хрумване,а и майсторско изпълнение  Wink

# 63
Здравейте момичета, много късно наистина, но ако е удобно да се присъединя и аз Hug
Каката ми е на 3 год. родена е на 25.06.2004г. сега си имаме бебче на 2 месеца и покрай него се завъртях и аз по форумите (преди нямах нет вкъщи, само в службата а там НЕ МОЖЕ да се ровиш).
Досега не съм разглеждала целия форум но сега бебо спи и имам малко повечко време, та ви открих и вас Wink
Аз съм от Сандански и съм на 25м ако има някакво значение, но поне да се представя Embarassed
Кака Вики на рожденния и ден (като сте заговорили) Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147573

М_е_г_и много готина тортата, да му хрумне на човек Joy

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 22:43 от diancheto

# 64
  • София
Здравейте, момичета!  Simple Smile Ние бяхме в отпуска и си ходихме до Варна, при мама и тати  Laughing . Изкарахме чудесно, ходихме на плаж, на гости, вечер бяхме все в Морската градина......А бе, приказка с една дума. НО, свърши бързо......Успокоявам се поне, че в края на август ще има още 1 седмица.
Оставихме Боби при нашите, той е много щастлив. Напук на всички мои притеснения, че ще плаче за мен или ще пита всеки ден кога ще го вземем. Явно, детето си изкарва страхотно с баба и дядо, купиха му колело и той вече се е научил да го кара  Grinning . А ние с тати се наслаждаваме на спокойствие и време за нас двамата.
Поздлави на всички и весело лято!   bouquet

# 65
  • София/Сливен
Здравей, diancheto! Добре дошла при нас! Никога не е късно Wink Честито малко сладко бебче. Каката щастлива ли е? Сигурно се чувства много голяма и отговорна. Да ти са живи и здрави и двечките сладуранчета.

# 66
Здравейте мацки Wink
Ние уикенда хдихме на село малко, че уж по-високо, по-хладно ама и там не се дишаше през деня, добре че поне вечер и през ноща се живееше.
А каката в началото много ревнуваше, но всяко чудо за 3 дни дето се вика, мина и, успокои се че бебето няма да и ясе шоколада защото няма зъби, няма да и взима роклите, защото е мъж...
Посвикна вече, и не гледа на него като на някаква заплаха, дори напротив, чувства се голяма - кака, закача го гука му. Хубаво е всичко това, но и малко трудничко да си призная, защото сами виждате че и 3-годишните все пак са си още ,алки дечица Hug

# 67
  • София/Сливен
Да, и моите са с тригодишна разлика... Но баткото е друг характер. Когато беше на 3 години и се роди малката, беше много по-отговорен, никога не съм забелязала и капка ревност. Докато не мога да си представя малката сега, вече на 3 години, да се съобразява с малко бебе. Просто светът се върти около нея и не признава друго.

Хайде, по-леко дишане на всички и по-бързо да свършат жегите.

# 68
Ох и ние се навираме по цял ден в климатика.Втора седмица Анелия не е на градина.Излязоха и на морето ситни пъпчици ,после станаха на обрив... ooooh!И сега се лекуваме.Контактна алергична реакция ,каза кожният.Утре пак ни вика на преглед.

# 69
Е от какво пък тези пъпчици Shocked
Вече от вкъщи да има как да не излизаме с тия модерни болести и вируси пуууу

# 70
а за климатика това си е благодат направо, не смея да се покажа навън, днес 43 градуса утре 44, ааане мерси Mr. Green

# 71
Здравейте!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Който не е чувал за Лилибон-историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

# 72
  • София
dimitriana , наистина не мога да изчета подробностите, които майката е описала .

Благодаря за предупреждението и ще помогна ,с каквото мога. Praynig

# 73
# 74
Ей мами, къде се губите в жегите, май настъпи сезона на отпуските Peace

Общи условия

Активация на акаунт