ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 191
  • 267
  •   1
Отговори
# 75
Ей мами, къде се губите в жегите, май настъпи сезона на отпуските Peace
Аз съм тук,но няма нищо ново и затова не пиша. WinkЗатвориха ни градината до 1 септември и сега ходим из площадки и градинки по цял ден. Laughing

# 76
  • София/Сливен
Пък някои други Grinning ходим на работа и няма толкова време за форума... Но съм  много щастлива да ви чета.

# 77
Не ми говори с тия ваканции, и наш'та градина е отпуска от днес (нищо че е още юли и обикновено започват след 6-ти септември , щото за няколо дни преди празника нямало смисъл, представете си #2gunfire )
И днес бяхме на разходка с двамата, ама нали съм си предвидлива си взехме и бабата, обаче забележете как се прибирахме вече, то няма какво да ви обяснявам повече...

# 78
  • София/Сливен
Много са сладки.
Моя големия никога не е допускал, че може да се вози в количката на бебето - разликата им е 3 години и 20 дни. Но той е издържлив и върви много. Така че не съм имала такива картинки  Grinning
Но пък малката е такава кокона и такова мрънкало; добре че няма друго бебе след нея.

# 79
Peace
Моята издържа много на вървене.Баща и понякога я моли да му позволи да я носи,но тяяяя.... Naughty
Имаме и ние снимки от вчера. В подписа ми са. Grinning

# 80
Хаха, ами а де хрумна и, а когато тя трябваше да се вози беше кошмар, бебе в едната ръка. количка в другата и спрях да излизам с количка когато стана на годинка, тя тогава и роходи, така че...

# 81
  • София/Сливен
И двамата съм ги бутала до 3-годишни, даже все още разнасям количката като пътуваме, за да е винаги с мен, незнам кога ще реша да я използвам - така че Велина все още си има возило.

# 82
Ами то зависи и къде ходим.Защото ние живеем в центъра и всичко е до нас. WinkНо тя така свикна без количка,че и надалеч не я искаше,за наше нещастие.А като се измори,върви толкова бавно! Confused

# 83
  • София/Сливен
То и на нас всичко ни е близо - даже прекалено близо, но тя не излиза без количка. А в центъра ходим само с кола 2-3 пъти годишно, защото не си заслужава в тези задръствания да си губим времето.

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 14:12 от М_е_г_и

# 84
Явно от детето зависи. Wink
А и Ямбол е малък град и няма къде толкова да ходим. Laughing

# 85
  • София/Сливен
Ами, бих казала, че като сме в Сливен, по има къде да ходим - то бива ли да не минеш по главната, да не отидеш в Градската. Тогава се уморява. Обикновено заспива в автобуса навръщане. Като сме с количка, заспива в количката - нищо че е толкова голяма - винаги си спи в количката (лятна).

# 86
Да де,това казвам и аз. WinkНие живеем на главната и кафета,магазини,всичко ни е наблизо.Майка ми даже живее до нас. Laughing
Обърнахме го на чат. Mr. Green
Хайде лек ден от нас,отиваме да спим вече. Hug

# 87
  • София/Сливен
Нищо, тя и без това темата не мръдва през лятото.
Лек ден.

А ние в Сливен не сме в центъра - имаме 25-30 мин пеша докато отидем, и затова или с автобус или с количка. В София можем да ходим - разстоянията са малки (в квартала), но тя се инати... и до градината, която е на 3 мин от нас, ходим с количка - била уморена дето спала преди това (ходим да вземаме батко и в 5 часа)

# 88
Еееей то голямо раздвижване днес  Party
Ами аз днес се спуках от смях като я видях в количката, както казах тя не се возеше когато трябвашет асега ли...
Като беше по-малка или пеш или на ръце (рядко искаше да я нося, все сама искаше да върви), за мой ужас защото се разчеквах по главната, тича напред и гледа назад Rolling Eyes
Но друго си е сега да си на мястото на бебето, сега ще трябва да водя политика за некачване в количката на малкия newsm78
Абе купона е пълен  #Crazy

# 89
  • София/Сливен
Трябва да има правила, защото като натежи бебо, накъде...? Grinning
Макар че имам познати, които возят и двете в една количка, ако има зор.

Общи условия

Активация на акаунт