ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 193
  • 267
  •   1
Отговори
# 90
На мен друг пък ми е проблема. Laughing
Има количка за кукла Анелията,но от тия,за легнало бебе.Та хем иска с нея да излиза,хем бързо и умръзва да я бута и ми я връчва аз да я нося. LaughingА вътре,освен бебе,какво ли няма.Дрехи на бебето,чаши,тенджери,шишета... #Crazy

# 91
  • София/Сливен
И на мен ми се е случвало така, но когато тя вземе кукленската, аз вземам нейната. Сгъвам кукленската и я закачам на рамката, но нашата за кукли е малка, още не е ревнала за голяма.
Хайде за днес чао. Много ми беше приятно да си побъбрим... Wink

# 92
Aз пък веднъж мъкнах в едната ръка кукленската а в другата я носех нея...

# 93
Чао,Меги! Hug

# 94
Eis , много готин аватар Peace

# 95
# 96
Днеска е затишие а?
И аз не съм се показала навън че с тая гвардия не смея Peace

# 97
Днеска е затишие а?
И аз не съм се показала навън че с тая гвардия не смея Peace
То по принцип е затишие. WinkВчера беше изключение. Laughing

# 98
Аааааа, ми то от нас зависи  Hug
Като стане студено за разходки ще сме по-активни Peace

# 99
Нямам настроение за никакви разходки да ти кажа. Sad
Две седмици лекувахме един обрив,в понеделник спряхме лекарствата,че уж и мина и сутринта като се събуди,гледам,обрива пак излиза. Cry
Сега се чудя какво да правя.

# 100
Две седмици лекувахме един обрив,в понеделник спряхме лекарствата,че уж и мина и сутринта като се събуди,гледам,обрива пак излиза. Cry

Eis, нали има вече тестове за алергии и за малки деца, защо не се консултираш Tired Къде е обрива точно?

# 101
  • София/Сливен
Моя големия е с някаква алергия, обриви. Има тестове, но при малки деца не показват много точно, а и при малките често се променя алергията, т.е. може да се смени алергена който предизвиква обривите. Но потърси някакво мнение, може пък да е лесно излекуването. Дано не е толкова упорито колкото при нас.

И едно малко въпросче към звезделина - Да си от Сливен?

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 11:49 от М_е_г_и

# 102

И едно малко въпросче към звезделина - Да си от Сливен?

Да Меги Laughing, писали сме си в темата за Сливен. Ти да не би да си там в момента?

# 103

Eis, нали има вече тестове за алергии и за малки деца, защо не се консултираш Tired Къде е обрива точно?
За пръв път и излиза обрив,вече е яла толкова неща,сменяла съм толкова видове прах и нищо и нямаше до сега.Просто недоумявам...
Водих я при кожен-контактна алергична реакция.Получи се от нещо,като бяхме на море,но колкото и да се мъча да се сетя от какво може да е,нищо не излиза.Там имахме кухня и и готвех ,с продукти,донесени от вкъщи.
Обрива е на дупето-ситни пъпчици.Пихме Кларинтин и мазахме с дипрозон.Не зная вече какво да правя. ooooh!

# 104
Значи не може да е от прах за пране, защото щеше да има и по други части на тялото Thinking Да не би да е към някаква материя, защо не и смениш белыото. Сърби лия обрива. Неприятна работа, дано да и мине от само себе си, че с тия лекарства Tired

Общи условия

Активация на акаунт