ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 203
  • 267
  •   1
Отговори
# 105
Значи не може да е от прах за пране, защото щеше да има и по други части на тялото Thinking Да не би да е към някаква материя, защо не и смениш белыото. Сърби лия обрива. Неприятна работа, дано да и мине от само себе си, че с тия лекарства Tired
Сърби я,като не я мажа с кремчето.Бельо последно и купих през април-доста бикини взехме тогава,за да има за по-дълго време .Та не сме с ново бельо,няма да е от него.И при най-добрия кожен лекар в града ходим уж... Confused

# 106
  • София/Сливен
на моя обрива му е уртикария - 100% сигурно че е от храна, но от каква? - Така че, за ситните пъпчици може да не се притесняваш за храната на морето. Да не е от слънцето нещо - нали има и слънчева алергия.

звезделина, да в Сливен съм си. Оставихме татито в София да работи, тук по има къде да се излиза. Пък и баби има. Аз в момента съм на работа - майчинствата ми са на свършване, пък още не съм напуснала работата си в Сливен. Използвам докато няма градина, има баби, да походя на работа през лятото.

# 107
на моя обрива му е уртикария - 100% сигурно че е от храна, но от каква? - Така че, за ситните пъпчици може да не се притесняваш за храната на морето. Да не е от слънцето нещо - нали има и слънчева алергия.

Какви са ви симптомите и пъпките сърбят ли?
И как се лекувате?

# 108
  • София/Сливен
Обрива не е точно пъпки, а цяло петно сърбящо. Появява се на различни части от тялото - и по лицето и по ушите, по гърба, корема, по ръцете, краката, много често в свивките на лактите и коленете. Случвало се е да обхване целия корем - от линията на диафрагмата до долу почти до гениталиите, в ляво и дясно отива към гърба.
От доста време го водя в София на алерголог. Назначава диета за определено време, лекарства по схема (с почивки), после пак ходим и така. Лятото ще го изкара без антиалергични, каза доктора, пък имен ме е страх от тези лекарства - пристрастява се човек.
Ето как изглежда обрива (тези малки петна могат да се слеят в едно общо, а могат и да преминат)

За лекуване далеч не може да става въпрос, но за облекчаване на симптомите по някакъв начин - да. Дано при вас да е нещо временно, алергиите са труден проблем.

# 109
# 110
  • София/Сливен
Различен е от Тошковия. Пробва ли на алерголог да я заведеш. Дали имате там - защото в Сливен не се намира такъв, който да препоръчаш на познат човек.
От Кларитин-а оправя ли се обрива?

# 111
Малееееее ко стаа бе братче????
Както сте се разбързали ще изпишете темата, абе казах ви аз че ще раздвижим нещата Hug
А вие искате само четене, без писане, ми така другите какво да четат? Laughing
Вие направо ме изплашихте с вашите обриви, тя мойта се оказа, че към комари е алергична, досега също не е проявявала никакви симптоми, ма за късмет...
И вече с тия модерни болести #Cussing out
Еis, да не би да е седяла върху нещо на това море?
Ох, да се оправят всички скоро Praynig

# 112
Данчето,сядаше на пясъка да играе.

Различен е от Тошковия. Пробва ли на алерголог да я заведеш. Дали имате там - защото в Сливен не се намира такъв, който да препоръчаш на познат човек.
От Кларитин-а оправя ли се обрива?

Личната каза на кожен и ми даде направление за кожен.За алерголог не знам изобщо има ли,няма ли.
Кларитина го спряхме,пи го две седмици.Но да,помагаше уж,щом бяха почнали да изчезват.Днес и дадох пак обаче.Притеснява ме,да не би много време да го пием...

# 113
Добро утро момичета  Mr. Green
Мен тая сутрин ме събуди групата порядъчно рано, някъде около 6
Малкия тая нощ стана в 3.30, абе нощното стване е все по-разнообразно, вече незнам какво да очаквам, а как хубаво си спеше от 8 до 6   Crossing Arms
Та станахме, каката се размрънка още с отварянето на очите и отнесе няколко шамара, та се освести. Опасна система е докато не я шляпне човек не мирясва, ми че не е само мрънкането, то си е запазена марка за добро утро, ами докато нахраня дребния си искара почти всички дрехи от шкафа и искаше да обличам и събличам и то все най-разголените, а сега не е чак толкоз топло (особено в 6.30 сутринта) и започва да се нерви и да ме блъска и накрая си го отнесе, и мен ме е яд, ама не се сдържах направо  #Cussing out

И яденето сложих вече да се готви и сега чакам дребния да става че май е гладен вече.
Айде стига толкова засега, че да не ставам досадна  bouquet

# 114
  • София/Сливен
Eis, може да разучиш как стои въпроса с алерголог в Ямбол, и да поискаш направление за алерголог. Ох,... че лоша работа тези обриви...

diancheto, не си досадна, нали всички се печем на този огън. Аз вече взех да забравям за нощните ставания, не че не мрънка все някой и посред нощ, но не ставам.. Който иска вода, да стане да пие. Малката си излиза посред нощ от кошарата сама и идва при нас в леглото, ако я дострашее нещо. Често говори нощем насън, явно превъзбудена от случки през деня. Казвам това, защото със големия се разсипвах от ставане нощем - той си беше ревлив, не му бяхме приспособили кошарата да излиза сам, трябваше аз да стана да го взема. За сметка на това малката ми се струва по-самостоятелна.

# 115
Момичетата винаги са били и ще бъдат по-самостоятелни и по-оправни Peace

# 116
Момичетата винаги са били и ще бъдат по-самостоятелни и по-оправни Peace
така е Peace

# 117
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 118
  • София
Като чета за обривите на дечицата ви ..изправя ми се косата. Много неприятно нещо са алергиите. Моят Йо е с алергия . Прояви се пролетта. Есента задължително ще правим кръвен тест.
Аз самата съм с алергия.Не ми се разказва ,колко е неприятно.

Йо от 2 седмици вмъква буквата Р в думичките си. Много съм щастлива. Grinning Той по принцип казва Р от 7-месечен /имам го записан - документирано е /. Wink, но не го казваше в думите.
А за играчките ,които взимаме навън сме същата история като вас. Вие им носите количките с куклите , а мен ме натоварва с камиончета ,коли ,влак, слонче , колело и т.н. Crazy
С вървенето проблем няма .Издържа на дълги разстояния.
Хайде,  от нас  bouquet

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 14:48 от StaM

# 119
StaM, и ние нямаме проблем с вървенето , и то от 2 години насам, но важното при нас в случая беше да вземем на дребния количката Joy

Общи условия

Активация на акаунт