ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 198
  • 267
  •   1
Отговори
# 180
  • Карлово
Здравейте!
Фотошопската агитка за пореден път си организира конкурс, но този път има нужда от вашата помощ. За една от категориите са ни нужни снимки на деца от 2 до 10 години, за предпочитане в цял ръст. Нека който желае да изпрати снимка го направи на мейл christozovi@gmail.com или ги качи сам в този албум http://konkurs1.multiply.com/photos/album/48 (юзър нейм: konkurs1, парола: konkurs). Снимките да бъдат с добро качество и висока резолюция. Не е необходимо а е само едно дете на снимката. Моля, напишете непременно точния си ник във форума, за да може след приключване на конкурса да ви изпратим колажа с вашето дете. Тук може да видите работите ни от предишния конкурс с бебета: http://konkurs1.multiply.com/photos/album/43. А сега ще правим колажи с по-големи деца в този стил http://fishki.net/comment.php?id=17309. За въпроси се обръщайте към мен или пишете в темата за конкурса: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226254.0
Благодаря ви предварително за съдействието!

# 181
Майчета,стискайте ни палци,след малко ще оперират майка ми! Praynig

# 182
  • София/Сливен
Дано всичко мине добре...       

# 183
  • София
Eis, стискам палци всичко да бъди ок с майка ти!!!

При вас не стачкуват ли градините????? Ние този месец сме на частна градина, защото нашата не чеше готова, а после имаше някакви сборни групи. Не ме питайте колко ми струва, а и не забелязвам съществена разлика в гледането на децата. Мисля от понеделник - 1.10. да го пускам в държавната, казаха ми, че нямало да стачкуват от понеделник. Дано да е истина, че не знам кой ще го гледа в противен случай.

СтаМ, не се тревожи, ще свикне детенце, трябва му малко време просто. Важното е, ти да си спокойна. Децата имат удивителното качество да разбират или да усещат, когато ние сме неспокойни и притеснени. Стискам палци да не боледува, че за мен това е по-страшно от плача сутрин!

# 184
ОГРОМНА МОЛБА, ТРЯБВА НИ СПЕШНО ВСИЧКИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ
http://www.bgpetition.com/izostaveni_deca/index.html
МОЛЯ ПОДПИШЕТЕ Я, ВЪВ ВОТРНИК НИ ПРЕДСТОИ НЕЩО СЕРИОЗНО ЩЕ ВИ ПИША ДОПЪЛНИТЕЛНО
МОЛЯ ВИ ПУСНЕТЕ Я НА ВСИЧКИ ПОЗНАТИ, МОЛЯ ВИ, ТРЯБВА ДА СПРЕМ ГЕНОЦИДА НА ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ....

# 185
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 186
Операцията е успешна,благодаря ви! Hug
Трябваше по-рано да пиша. Blush
Как сте?Нашата градина работи и Анелия ходи с желание.За сега е и здрава,пу пу! Laughing

# 187
  • София/Сливен
Много се радвам, че всичко е наред.
Нашата градина не стачкува и си ходят и двамата. Велина вече цяла седмица не плаче като излиза сутрин. Баща и казва че е малко нацупена като влизат в градината, но и това ще мине. Иначе на 12-ти става 1 месец откакто е тръгнала.

# 188
Здравейте компа вече бачка и аз отново съм на линия, после ще ви чета, че сега нямам време Hug

# 189
Здравейте компа вече бачка и аз отново съм на линия, после ще ви чета, че сега нямам време Hug
то няма много за четене Wink

# 190
  • София/Сливен
Наистина няма. Аз чак днес се усетих. Но нали имам и предучилищник, там върви темата по-бързо, и аз имам какво да чета... Пък и притесненията от стачката са по-големи - нали все пак трябва и да учат, не е въпроса само да им се осигури някой да ги гледа....

Ами да ви се похваля и аз нещо. Малката от известно време ми казва някоя думичка и казва с коя буква започва... Досега мислех, че батко и ги казва и тя повтаря... но снощи се убедих, че не е така - казва няколко пъти думата, после буквата - мече, буквата на мечето е М и т.н. Направо изумях. Като са написани познава само някои буквички (в рамките на семейството), а иначе казва повече - т.е. познава звуковете  Grinning. Също и се опитва да пише нейната си буквичка, обаче много чупки и прави, но си личи че е В. На батко и беше по-лесно - къде по-лесно се пише Т от В.
За броенето изобщо хич я няма (сравнявам с баткото - той можеше да брои до 10, и като тръгна на градина веднага се научи да познава дните от седмицата, за да знае кога е петък  Laughing). Та Велина брои - 16, 15, 20, 8,.... без никакъв ред, но иначе се нарежда и тя да играе на криеница и хич не и пука, че не брои както трябва.

# 191
Анелия брои до 10 ,но не съм пробвала да я науча да си пише буквичката. GrinningДовечера ще я пробвам.
Сега и е интересно да оцветява.И като се счупи някое моливче,да го подостри. LaughingОбича да правим фигурки от пластелин и прави със строитела къщички и стълби.То до сега беше топло и все бяхме навън ,но вече ще е хладно и ще се занимаваме повечко. Grinning

# 192
Вики отдавна брои до 10, буквичката само си я познава, да я пише има много време май Rolling Eyes
Иначе знае коя е на мама, коя на тати и т.н.

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 13:36 от diancheto

# 193

Добро утро  момичета, хайде на кафето, който иска има и капучино Hug
Моя малкия ме е събудил още от 6.15 Wink

# 194
  • София/Сливен
Добро утро!

И още какво да ви кажа - за Велина - ами и тя оцветява и даже се старае да не излиза извън чертите и става много добре. (Аз пак сравнявам с големия - не искаше да оцветява от страх че няма да го направи добре). Имат братовчедка на 9 години - рисува много хубаво - тя рисува картинки, а Велина оцветява.
И пропуснах да ви кажа - когато беше на 2 години първо написа на батко си буквата, нали е по-лесна. Нейната чак тази есен опитва. Ама той батко и я учи аз не съм се занимавала.
И реже с ножица фигурки още от преди 2 годишна. На големия се страхувах да му дам ножица, а и той се страхуваше, ама Велина елате да я видите. Само да има кой да и събира боклука после.

Ох, това май го бях писала някъде... дали не е в тази тема... ще ме извините ако се повтарям.

Исках нещо друго да ви попитам. Все си мисля, че Велина е дребна (пък не съм сетила да попитам докторката като ходим на консултации) - тя е 97 см и около 15 кг, може и 14 да е - скоро не съм я теглила. Как са вашите дечковци? Моя син на тази възраст беше по-едър. После малко изостана в сравнение с връстниците си и сега е среден ръст (ама то трябва да се яде, за да расте). Та Велина върви с 4-5 см по-малко, отколкото в бил той на 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт