Скоро трябва да купувам дюшек и да го местя в неговото креватче, че вечерта като се наяде ме бута, дори демонстративно се обръща в другата посока.

и Пламена много се кефи на люлки 

Давам панадол и на десетата минута е заспал сладко. Не знам обаче колко ще продължи тази мъка и няма ли да му стане множко този панадол. е, аз давам само 3 мл, но все пак... всяка вечер.
Снимах го, ама си забравихме апарата там.
Преди поне мъжът ми помнеше, но откакто се събрахме стана два пъти по-завеян от мен. Вярна е приказката, че с какъвто се събереш, такъв ставаш.
. Преди няколко седмици хареса на Ангелинка пилешкото шишче, снощи салатката на баща си
. Остава сега и бира и ракийка да пропие
.
.
.
! 

.Само дето тука ще е 40 градуса и ще е ад 

Купих си сутиен, оказа се че номера ми е намалял 
Моля ако някой случайно види някъде да каже. На едно място намерих и й взех червени и зелени с дантелка (само такива имаше) много готини. Като ги видя половин час е ахкала
. Вчера бях с температура 37,8, главата ме боли много, гърото... Вчера само лежах и го кърмех(продължаваме да сме само на кърма)...., колкото и да се мъча да го пазя, не мога, защото той иска повечето време да е в мен... маха ми маската, опитва се да ме целува
. И на мен изписаха АБ, ще видя как ще съм днес и ще ги почна от утре, ако реша... Добре, че татито ни ще може да отсъства цяла седмица от работа, та да ни гледа...
Препоръчани теми