Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 625
  • 275
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,
Аз днес-рано рано се излюпих, че изпращахме Ивето на море с майка ми.
Верчиту и бебе Йо да се прибират вече и да не се разболяват повече.  Heart Eyes
Моят младеж вече му дадох месо - заек, много му хареса. Иначе когато аз му готвя не го пасирам, само го намачквам с вилицата. Каша за сега не му давам, че нали сме си доста килца  Mr. Green
Научи се сам да сяда и сега се пъне сам да стои, като неуспява и почва да се сърди. И той почна много да се върти когато спи, но нали е до мен няма много пространство   Whistling Скоро трябва да купувам дюшек и да го местя в неговото креватче, че вечерта като се наяде ме бута, дори демонстративно се обръща в другата посока.
Аз ще си доспя  Tired

# 136
хай и от нас  Hug

Пламена е отвратителна, зъби ще е май, ама с баща и ще се зомбираме докато избият  Crazy

friki - честито за изпитите, ама и аз искам бира, че в тия жеги с туй шампанско, требе една каса да изпия  Whistling

evelinar- честито за жилището и аз завиждам  Embarassed, всичко ще стане  Peace

Flores - и Пламена не е слагана на гърне и не смятам скоро да я сложа, просто при повечето деца преди година и половина, две- е дебнене, а не осъзнато от самите деца, какво трябва да направи там  Peace

Херич -честито, и за басейна ,и за количката, октомври ще я видим  Whistling

Илианче- много хубава кола Peace и Пламена много се кефи на люлки Crazy

спирам и по една  morning за всички не наспали се като мен  Mr. Green

# 137
  • Стара Загора
Незнам дали щес публикува, че нета ми е пак в кенефа Twisted Evil
Сега ще кача снимки на Слави в количката, които снимах снощи като отивахме на ресторант - дано успея Twisted Evil Вижте в алума в подписа ми ако не успея да дам линк защото не ми зарежда по сто часа Tired
За гърнето - и аз не слагам все още.
Илияна - от къде го взехте туй чудо...в наше село има един магазин с подобни ама са по 400лв. Shocked Страхотно е Flutter
А да имам и нова придобивка...нов апарат - нокиа 6280...ох много се фръчках..айде стига толкова Crazy

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 08:59 от Хера

# 138
Добри утро!  Mr. Green
Къде се изпокрихте, та не пишете, а? Я бързо всички на отчет!  Crossing Arms
Лови, радвам се, че всичко е наред!  Hug
Някой знае ли дали Верчиту и Йоана са ги изписали вече?
Ей с тази бира ще се пропия покрай вас. Само за бира приказвате и ми се допива. А иначе мъжът ми все се дразни, че си пиел сам и не искам да му правя компания. Сега поне той е доволен.  Mr. Green
Тези дни съм голям мързел, нищо не пипвам. Ама тази жега направо ми изпива силиците.Днес станах рано та да си пооправя малко къщата. Ама Калоян сега заспа и пак съм с вързани ръце, защото трябва да му пазя тишина и не мога да си пусна прахосмукачката. Но поне да се наспи детето, че с тези зъби се измъчи. всяка вечер пробвам да го приспя без панадол, ама не би... Заспива и след 10-15 минути се събужда с рев, ама рев, чак на мен ми се доплаква като го гледам.  newsm45 Давам панадол и на десетата минута е заспал сладко. Не знам обаче колко ще продължи тази мъка и няма ли да му стане множко този панадол. е, аз давам само 3 мл, но все пак... всяка вечер.
Вчера бяхме в Стамболийски на гости на баба. Малкото зверче го оставихме да щъка по голо дупе.  Mr. Green Майка ми има една лятна количка там от време оно. Слажихме го за малко и той веднага маркира територията.  Joy Joy Joy Снимах го, ама си забравихме апарата там.  bash Преди поне мъжът ми помнеше, но откакто се събрахме стана два пъти по-завеян от мен. Вярна е приказката, че с какъвто се събереш, такъв ставаш.
Вчера на обяд давам на Калоян да яде пюре с черен дроб и картофи. Хапна повече от половината и започна да плюе. Обаче веднага се нареди до нас на масата (и ние обядвахме) и започна да дърпа майка ми за полата и да мрънка. Иска си детето от нашата храна. Да не е будала ние капваме печено пиле, той някакви гадни пюрета.  hahaha

# 139
Хера на Чико е -167лв.

# 140
Добро утро и от мен!
Слийпи, и Благун е змей - само като ни види, че ядем и почва да си проси храна, май ще трябва да го повъзпитам  Thinking . Преди няколко седмици хареса на Ангелинка пилешкото шишче, снощи салатката на баща си  Crazy . Остава сега и бира и ракийка да пропие  Joy .
Иначе последните 2 нощи спи без да се буди - една при баба си и една при нас. Дано да продължи така, че това ставане нощно време ме съсипва  Praynig.
Сега ще му давам попарката и ще го водя на разходка. Утре Ния хуква към Русе, писна и от Благо и сега се е затъжила за Саши, ама Благун мисли поне една последна среща да си уреди с нея, да не вземе да го забрави Wink.
Лек ден и  Hug!

# 141
  • София
Здравейте мами и бебчовци  Party

Пишете ме и мен в отбора на пиещите биричка. И ние с мъжо всяка вечер си пийваме. Ама то в тия жеги как няма да си пийва човек.  Mr. Green
Слийпи, истинска храна си иска човека, а ние ги залъгваме с тия гадни пюрета.  Joy
friki, провери и в други магазини. Може пък да намериш нещо хубаво и на приемлива цена. Или някой дърводелец да ви направи нещо подобно.
Зелче, Ачко като е много неспокоен от зъбките, особено вечер, му давам Панадол и доста го успокоява. Пише, че може да се ползва при зъбоникнене. Досега съм давала 3-4 пъти и имаше ефект.  Peace 
Илиана, Саши е голям сладур!  Heart Eyes
Аз чакам Ачко да се събуди, хапва кашата и тръгваме към парка.
Айде приятен ден от нас  Hug 

# 142
Здравейте
признавам, че съм чела по диагонал Blush

Вяра, чакаме те да пишеш как е бебе Йо.Дано всичко вече е зад гърба ви. Hug

Аир, как е Ради?

Флорес, и Цеци е много неспокоен от тия зъбки, но и Панадола не го облекчава.Все още няма зъбче и се измъчи горкия Sad

Значи чакаме Ния и Ангелинка, да излизаме Grinning Sunglasses.Само дето тука ще е 40 градуса и ще е ад Sick

За сега чао, отивам да храня Шишо  chef

# 143
Днес след като станахме сложих Андрес на гърне и по една чиста случайност взе че свърши работата Mr. Green

# 144
Аз съм полу ваканция  Mr. Green Сега като я няма каката и само с малкия. Времето се очертава топло, айде да си направим срещичка в парка Заимов?  Heart Eyes
Успях да обиколя магазините  Whistling Купих си сутиен, оказа се че номера ми е намалял  Crazy
Влязох в няколко магазина да търся гащички за Ивето - като за момиченце, цветни. Оказа се че няма - или само бели, най-много с някоя картинка. Или пък такива дето ще и стигнат до под мишниците, имаше и едни дебели - направо ми заприличаха на вълнени.
 Praynig Моля ако някой случайно види някъде да каже. На едно място намерих и й взех червени и зелени с дантелка (само такива имаше) много готини. Като ги видя половин час е ахкала  Flutter

# 145
  • Някъде в Европа...
Привет и от нас!
Кръц, мерси, че си се сетила...

Признавам си, не съм ви чела, ще го направя после..

При нас положението не е добре, стана по-зле. Днес правихме  ренгенова снимка на Ради и кръвни изследвания. Снимката показва наличие на съвсем малки петънца по едното дробче, а кръвните показатели са много добри. Заключението е, че е с начална фаза на вирусна пневмония. До края на седмицата ще е на инжекции. Иначе той си е много добре, няма темп, само кашля хубаво, дълбоко; играе си, смее се... Като капак и аз се разболях Sad. Вчера бях с температура 37,8, главата ме боли много, гърото... Вчера само лежах и го кърмех(продължаваме да сме само на кърма)...., колкото и да се мъча да го пазя, не мога, защото той иска повечето време да е в мен... маха ми маската, опитва  се да ме целува Cry. И на мен изписаха АБ, ще видя как ще съм днес и ще ги почна от утре, ако реша... Добре, че татито ни ще може да отсъства цяла седмица от работа, та да ни гледа...
Много лошо е, че се случват и тая седмица жегите. Бяхме решили да заминаваме на Търново на хлад, но ще изчакаме и ще се опържим тук в Пловдив. Ради постоянно се поти, през нощта го преобличам по 2-3 пъти...

Хайде започвам да ви чета....
А вие се пазете много..., че ей така нападат вирусите....
Целувки! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 15:18 от AIR

# 146
  • Откъм Варната
Ехоу, варненките хайде на протест, на аватара ми пише каде, кога и за какво

# 147
Привет от нас.Кари е добре разсте и дивее,но мен ме е налегнала лека депресия..има си причини за това де. Много ми е тъпо,нищо не ми се прави и само некви тъжни мисли.... Охх дано бързо отмине,че ще откача.Само Кари ме радва. Оххх оплаках ви се.Неми се пише повече,че сигурно ще ви отекча.Като се пооправя пак.Целувам ви.

# 148
Здравейте и от мен.Ние сме добре,пy-пy,хапваме си зеленчyкови и плодови пюренца,но нямаме заместено хранене.Още не съм давала месо.На гърнето вече се справя много yспешно,когато сме си в къщи почти нямаме пропyск.Oбаче все още си стои с памперса,но по нататък ще се пробваме и без него.В тия жеги наобяд започна да спи само за около час,рядко час и половина.Но ги слагам по едно и също време с кака и,за да не си пречат,a и да мога да си свърша нещо.Някоя мама с по голямо дете,пробвали ли са лятно yч-ще и в как во точно се състои.Все не остава време да отида и да разпитам за какво точно става на въпрос.Сега в топлото и на мен ми се пийва биричка,aма много не смея,че нали още се кърмим.В сряда сме при доки и ще видим накъде сме.Добре че засега няма ваксини,че много не ги долюбвахме.AIR,много ми е мъчно за малкия сладyр Ради,че все така боледyва.Защо не пробвате,aко имате възможност естествено,да го закрепите малко на планина.Стискам палци бързо да се оправяте и двамата и да оставите тия болести зад гърба си.Спирам,че стана много.Приятни разходки Hug

# 149
  • Някъде в Европа...
assia75, само да се оправи и заминаваме на Търново и оттам сме решили да отидем и на Рибарица...

Общи условия

Активация на акаунт