.Както си започна рева,така и си спря.Само дето се изпотих от притеснение,aма то винаги има първи път.Иначе вечер все така си се събyжда и си цока.Със захранването засега се справяме,пy-пy.Фрики,поздравления за yспешната ти сесия.
Браво,че си yспяла да се справиш и с изпити и с бебо.Хера,басейнчето ви е страхотно.Верчитy,бързо оздравяване и те чакаме в нашите редици.Спокойна нощ и приятни емоции в неделния ден
Леле добре че съм завършила отдавна,че сега каквато съм неорганизирана не се виждам просто...
Мишка честити ви зъбки!Да са бели и здрави!
Лови и Мария не ги харесва гумените гризалки,а това с лъжицата,ако не помага,поне не вреди според мен.

И ние напоследък сме нощни птици. Ама Калоян го мъчат зъбките. Както играе и се смее до сред нощите, така започва да плаче неутешимо. Вече трета вечер заспива с панадол.
Сега вечер не си иска биберона, плюе го. Предполагам, че му дразни венците.
Аз не мога да му погледна изобщо венците на Калоян. Като пробвам, започва да се плези и да ми маха ръката с неговата ръчичка. Само пипам с пръста всеки ден да видя дали е избил някой зъб най-сетне, че да спре да се мъчи горкото.
. ЛЛ ни предупреди, че няма да идва в къщи още като го записвахме, така че чакаме понеделник. Днес успях да му дам кашичка за закуска и снощи си цока и съм доволна, че прояде. Сигурно вече е избило, но не мога да видя. Дърпа се, пищи.
Благовест от другия месец също ще спи сам в стая.
.
! 

и вече никакви болести само игри и бели!
,сега ми ражда главата идей,да видим .... 

.И накрая-кис.мляко с бисквити.Много му хареса,но ни държа има няма час и половина и пак мляко.
Днес ще направя малко снимки,че малкия не съм го снимала от една година
.
, а свеки ще гледа дребчо.
.
. Понаучил се е да пълзи и напред, а и много се опитва да се изправя.
! Препоръчани теми