Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 616
  • 275
  •   1
Отговори
# 120
Привет мамчета и бебчовци.Днес на връщане от разходката,моята беба голям рев мy хвърли.Причината така и не разбрах,не беше гладна;нито проблема да е памперса;нито жадна; newsm78.Както си започна рева,така и си спря.Само дето се изпотих от притеснение,aма то винаги има първи път.Иначе вечер все така си се събyжда и си цока.Със захранването засега се справяме,пy-пy.Фрики,поздравления за yспешната ти сесия. PeaceБраво,че си yспяла да се справиш и с изпити и с бебо.Хера,басейнчето ви е страхотно.Верчитy,бързо оздравяване и те чакаме в нашите редици.Спокойна нощ и приятни емоции в неделния ден Hug

# 121
Добър вечер момичета!
Аз минавам да ви се похваля, че вече си имаме цели два зъба.

# 122
  • -
Фрики браво за изпитите!Честито! HugЛеле добре че съм завършила отдавна,че сега каквато съм неорганизирана не се виждам просто... dohМишка честити ви зъбки!Да са бели и здрави! newsm47Лови и Мария не ги харесва гумените гризалки,а това с лъжицата,ако не помага,поне не вреди според мен.
Това мойто си играе и хабер си няма да заспива-до кога ще я караме така не знам?!?Има ли друго такова дето да си играе посред нощ и да не иска да заспива не знам... Crazy

# 123
  • Откъм Варната
...Това мойто си играе и хабер си няма да заспива-до кога ще я караме така не знам?!?Има ли друго такова дето да си играе посред нощ и да не иска да заспива не знам... Crazy

Има има, ама добре че не е всяка вечер, че съвсем ще се зомбирам

# 124
Фрики, ЧЕТИТО!!!  Hug
Валка, има, има...  Joy Joy Joy И ние напоследък сме нощни птици. Ама Калоян го мъчат зъбките. Както играе и се смее до сред нощите, така започва да плаче неутешимо. Вече трета вечер заспива с панадол.  ooooh! Сега вечер не си иска биберона, плюе го. Предполагам, че му дразни венците.
Лови, какво стана с венеца? Дано всичко е наред!  Praynig Аз не мога да му погледна изобщо венците на Калоян. Като пробвам, започва да се плези и да ми маха ръката с неговата ръчичка. Само пипам с пръста всеки ден да видя дали е избил някой зъб най-сетне, че да спре да се мъчи горкото.
Мишка, честитооо ви зъбчета!  tooth

# 125
  • София
Добро утро!
Ние сме добре, като изключим зъбките.
Слиипи, благодаря! Проведохме консултация по телефона и ни успокоиха, че там бил по- кръвоснабден участъка и не било проблем. Затова изглеждало синьо. Рядко се случвало, но ние сме късметлиите. Аз при Дани не съм виждала подобно нещо и затова се притесних, а и този рев...  newsm78. ЛЛ ни предупреди, че няма да идва в къщи още като го записвахме, така че чакаме понеделник. Днес успях да му дам кашичка за закуска и снощи си цока и съм доволна, че прояде. Сигурно вече е избило, но не мога да видя. Дърпа се, пищи.
Валка77, Косето си спи нощем, само за цокане се будеше, но напоследък и това не иска. И добре, че е така че по цял ден не спи. Събира му се 30 мин. сън. Заспива в 8 и се събужда в 6. Лъжицата помага, даже си я взима сам и си играе.
Мишка, честити ви зъбчета!

# 126
Здравейте момичета!
Фрики, ЧЕСТИТО!!!   bouquet  bouquet  bouquet    Благовест от другия месец също ще спи сам в стая.
Лови, радвам се, че не е било нещо страшно!
Херка, честито Куини!
Момичета, ремонтът почти приключва. Точно както го бях планирала. До края на месеца всичко трябва да е готово  Laughing . Вчера се качих и не можах да позная стените. От тази седмица ще се боядисва и после за няколко дни ще се сложи ламината. Само дано и кухнята да е готова навреме. На 26 и 28 имам изпит по френски, после отивам до морето и после давам дребчо на бабите, че да си чистя и да се пренасям на спокойствие. Сигурно пренасянето ще е най-бавната част. Crazy
Тези дни с татито си имахме малко ядове и не ни остана време да поръчаме гарнитурата, но и това ще стане.
Отивам да правя палачинки - това ни е неделната традиция   chef .
Лек ден и  Hug !

# 127
  • Стара Загора
Хера,кви са тия женски гащи.Като порасне и се види какво си правила с него,критики ще носиш hahaha
Ми като осра де що имаше дреха...боди, къси гащи...и аз за капак носех само боди с мене и така...Смених бодито пък една мома на три месеца ни услужи с нейните Mr. Green
Честити ти взети изпити Фрики...ама биричка няма ли Crazy
ВерчитУ  Hug
Мишка честити ви два зъба  Hug
Ние изкарахме два зъба на 6,5м. и още си стоим с тях Crazy
Сега отивам да ви чета на спокойствие и дано имам нет като хората.

# 128
Фрики ,Честито ! Честито и на озъбените бебчета!
Честита нова придобивка и на Слави леко и безаварийно да го возят! Joy
Саши вече хапва без да му пасирам е, прави физиономии като че се дави понякога ,но важното е, че свиква.
Ние с татито се преместихме в спалнята ,но си взехме и него да спи при нас ама, само два-три дни и си го връщаме в неговото легълце.
Станал е много лаком и все не му стига на шишкото.
Аз познавам ,че е избил някой зъб по това ,че Сашко е спокоен.
Бързо оздравяване на бебе Йо и Ради  Praynig и вече никакви болести само игри и бели!
Ето малко снимки и от нас с новите ни забавления http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144437

# 129
Много ви благодаря,момичета.
Херка,тоя път няма,че много се пропихте.На шампанско ви оставям Mr. Green
Илияна,и ние сме така моторизирани,но издържа десетина минути и после протяга ръчички.Честита ви покупка,да им се радва много.между другото колата ми е първа помощ,когато ми се ходи до тоалетна а съм сама Mr. Green.Количката не мога да я вкарам дотам
Евелинка,дано да стане всичко както си го запланувала.Ех,колко е хубаво да се нанесеш в нов дом.
Вчера сложихме завесите в детската,но с това дето ще покриваме радиатора незнам какво ще правя.....280 евро ми искат #Crazy,сега ми ражда главата идей,да видим ....

# 130
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Мишка, честито ви зъбче!  Mr. Green
Лови, радвам се, че не е нещо обезпокоително и Косето си хапва вече. Може и да ви е изненадало някое зъбче  Grinning
Илиянка, придобивките са много сладки и сигурно Саши много им се радва!  Peace
Ивелинка, хубаво е, че ремонта върви успешно и скоро ще живеете в новото жилище.
Искам и ааааз...  Blush 
бебе Йо и Ради да оздравяват  Hug
Ние днес си направихме една разходка в детския магазин Piggy's house. Купих на дребчо едни обувчици, малко дрешки, пампи, тоал. мляко за след баня, пюренца и най- после взех гърне да се учим вече (че май само ние не сме опитвали все още  Embarassed ). За пръв път ходя в този магазин и мноого ми хареса  Peace

# 131
За днес му купих 2 месни пюрета и 1 с риба поне 1 да хареса ,нали е неделя и няма кухня.НИТО ЕДНОТО #Crazy.И накрая-кис.мляко с бисквити.Много му хареса,но ни държа има няма час и половина и пак мляко.
 Misc Baby BottleДнес ще направя малко снимки,че малкия не съм го снимала от една година Crazy.
Илианка-много добре изглежда
Зъби нямаме още.
за гърнето -страх го е на него

# 132
Здравейте момичета!
Днес направо каталясах. Ходихме да ринем разни боклуци от новото жилище  Rolling Eyes . Успях да изчистя тоалетната и банята, плочките в коридора, само сега трябва хубаво да се измият с препарат. Балконите също са готови да се измият. Майчето ми заминава на море и ще трябва да си чистя сама Tired, а свеки ще гледа дребчо.
Фрики, с какво ще покривате радиатора?
Илианка, и на Благун не му пасирам нещата от поне месец - само ги намачквам с вилица, а той се опива да дъвче. Страхотана ви е новата придобивка  Peace.
Днес си прибрахме Благун и не мога да му се нарадвам. Два дни като го е нямало и на мен така ми примъчнява... Утре цял ден ще си го гушкам и разхождам Grinning. Понаучил се е да пълзи и напред, а и много се опитва да се изправя.
Лека нощ и  Hug!

# 133
  • Варна
Привет от нас!
Ние се завътнахме , но утре ще разказвам , че умирам за сън. Новата темичка е супер !
 Hug Hug Hug

# 134
Evelinar,нещо от сорта само че малко по детско и в цветовете на неговата стая
Ето и други модели.

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.adosa.es/image … rls%3Des%26sa%3DN

Само дето както вече казах в магазина,в който ходих ми струва 280 евро, а не ми се иска да харча толкова.Така че сега мисля друг вариант.Всъщност трябва да отидя и до друг магазин.
Днес ходих по shoping и съм каталясала.На дребчо не му харесва особено....Сдоби се със същия басейн като на Слави на Хера и с един ксилофон да си дрънка Mr. Green

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 23:33 от friki

Общи условия

Активация на акаунт