Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 603
  • 275
  •   1
Отговори
# 105
Преди малко говорих с Верчиту Т е овладяна и е спряно разстройството.На АБ-инжекции са.Не е вирусно.Другите изследвания от който ще се разбере какво е ще иззлязат след 5 дни.

# 106
AIR миличкия Ради дано се оправи скоро Hug
Стискам палци и на Верчиту, детенце по-бързо да оздравее
За молбите и аз бях забравила.
И ние вече сме от падналите бебоци, ама съм една за бой bash
Оставих малката на дивана облегната назад за сек само да затворя прозореца и като се обръщам я виждам как се гмурва с главата надолу Shocked Разплака се разбира се, но май по-скоро от моите крясъци, не можах да се въздържа  Rolling Eyes
Надявам се нищо да и няма на главичката, поне видимо не забелязвам.
Иначе сме добре, малко спим, нищо не мога да свърша из къщи, само по разходки ходим когато не вали.
Весело изкарване на Мира и Вени после да показват снимки
Сега ще ходя да я боря за заспива, че нещо не можах да се справя преди час Mr. Green
Поздрави  Hug

# 107
  • София
Фрики, поздравявам те за куража!

АИР ще подавам молба и молба-декларация при работодателя.

Много ми е мъчно за болничките, душички милички.

Мира и Веничка, малко ви завиждам

# 108

Мисля скоро да си подам молба за майчинството след 9-ти месец, вие какво правите по въпроса?

Подадох молба и декларация - свободен текст, в който обяснявам, че детето ми не е на ясла нито друг ползва майчинството. Подава се при работодателя.

Всички хленчещи и болни да се оправят бързо. Лошото настроение май е епидемия сега - проверих и наистина се задава ревлив период. Моето е от пищящите и не мога да разбера какво му е. Чак се изпотява и преграква от зор.

Хубав ден на всички и почивка на летовниците.

# 109
  • София
Майчета, извинявам се, че ще питам директно, но съм много уморена и не съм чела. Днес видях, че венеца на горното зъбче е посинял. Някой виждал ли е такова нещо и знаете ли при ЛЛ(педиатър) ли да отида или при зъболекар? Нямам спомен при Дани да е било така  newsm78. Предполагам, че е болезнено и затова не иска да суче  newsm78. Днес е спал 20 мин. за целият ден  Tired.
Лека нощ!

# 110
  • Откъм Варната
Lovi май първо се обади или иди при педито и после ако тя каже на зъбар  newsm78, дано да не е нищо тревожно и бързо да се покаже зъбчо, и моя изпада тез дни в истерии от горни зъби, а така не е правел никога

# 111
  • -
Привет!И ние сме от отбора на "кривите"и хленчещи без причина...или зъби или нрав newsm78Беше ми понамаляла кърмата тези дни,но днес ми дойде и се надявам всичко да е наред.Дано всички болнички бебоци бързо да се оправят! HugВчера попадох молба-декларация за майчинство при работодателя/аз съм една от първите родили и скоро ще ми свърши болничния/
За пътуването-пътували сме 2 пъти на дълъг път и нямаше проблеми-яде,спа,рева всичко по реда си.Единия път беше през ноща и съм съгласна,че е уморително за шофьора,може би рано сутрин е по-добър вариант.
За кухня ще я записвам в понеделник,а за ясла newsm78нямам идея кога и къде-ние сме от квартирантите и не е ясно след 2 месеца къде ще сме,не след 2г...ужасна система стана Twisted Evil
Фрики дано безпроблемно да се адаптира Андрес в новата обстановка. Peace
Ловиговори с лекаря и дано не е сериозно.Някъде бях прочела за бабешки лек за болезнени венци-метална лъжичка се изстудява в хладилника и после с нея леко се притиска венеца,по-бързо избивали зъбките така
Вашите бебоци въртят ли се нощем из кошарата като спят?Вече редовно намирам Мария по корем,понякога си затиска ръката и почва да плаче.Снощи се събуждам по едно време да я завия и посягам-няма я,а тя се обърнала наобратно чак с главата надолу #Crazy Crazy

# 112
Хай и от нас  Hug

Ние сме от отбора на мрънкащите и плачещите нощно време  Tired какво и става направо не знам, появиха и се и сополи снощи  ooooh! на всичкото отгоре и падна от спалнята, не успя съвсем, защото много бързо я дръпнах за краката, ама се уплаши и ревна  Crazy

Лови- не съм чувала за такова нещо звъни на лекарката си  Peace

Радвам се Верчиту  Hug и стискам палци всичко да е ок  Peace

Фрики- браво и аз искам да е отделя ама няма къде  Embarassed сигурна съм че ще справи със промяната, въпроса е ти дали ще издържиш да ставаш  Grinning

спирам за сега че много мрънка  Confused

# 113
  • Откъм Варната
...Вашите бебоци въртят ли се нощем из кошарата като спят?Вече редовно намирам Мария по корем,понякога си затиска ръката и почва да плаче.Снощи се събуждам по едно време да я завия и посягам-няма я,а тя се обърнала наобратно чак с главата надолу #Crazy Crazy

Снощи и аз намерих бебо да си спи по корем, а като станах преди малко беше се сбутал в единия край на леглото и зяпаше през мрежата

# 114
  • Стара Загора
Дзак и от нас bowuu
Пак нямам нет и дори не мога да ви прочета Twisted Evil
новата придобивка на Слави
Агресорът вече е с Куини но ще го снимам днес да ви го покажа Crazy
Дано скоро имам връзката като хората та да ви прочета като хората и да пиша като хората Crazy

# 115
  • София
Здравейте мами и бебоци  Party

Лови, не знам какво да те посъветвам. При нас венеца не е посинявал така. По-скоро побелява и се подува и зъбчето избива. Най-добре се посъветвай с педито. Дано не е нещо тревожно  Praynig
Хери, ама тоя Слави голям сладур е станал!  Heart Eyes Пу-пу. Честита ви придобивка, май много се забавлява. Също честита количка, направила си отличен избор. Куини са качествени и няма да имаш проблеми  Peace
Валка, и Ачко така се върти в леглото. Заспива по корем със свити крака и повдигнато дупе. Дори и да се опитам да го обърна по гръб, започва да мрънка и пак си ляга по корем.  Rolling Eyes Една сутрин отварям очи и поглеждам в кошарата, а него го няма...  #Crazy маймуната се скрил под повивалника и си разглежда през решетките. Пълзи, върти се, направо е неудържим  Laughing
Зелче, гадна работа с тия падания. Ние вече три пъти падаме. Май водим класацията  Twisted Evil
Имаме си трето зъбче вече.  Mr. Green Горе в ляво. Не съм забелязала кога е избило, а и той не е бил нервен. Оченцето спря да сълзи. Педито е в отпуска и още не сме ходили на консултация. Другата седмица ще докладваме мерки и теглилки  Peace

# 116
  • Откъм Варната
До Варненки: утре ще има среща на родители и журналисти в 17.30 часа на Розариума до Зоологическата градина повода за това е недостатъчния брой детски градини и ясли ( вижте подписа ми ), моля който се чувства заинтересован да дойде, колкото повече се съберем толкова по добре, трябва да се види че има заинтересованост и след време когато дойде време нашите деца да ги записваме на ясла или градина да има място за всички

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 19:29 от KaliMa

# 117
Хера,кви са тия женски гащи.Като порасне и се види какво си правила с него,критики ще носиш hahaha
Валка,Андрес също много се върти.Особено когато яде нощем е голям пумпал.
Лови,на мен една мама ми каза,че е замразявала парчета плодове и после ги е давала на бебето да си ги гризка.Стискам палци всичко да е в рамките на нормалното.
Таси,да поздравиш Верчиту и й кажи че си мислим за тях Hug
Момичета взех си и петте изпита и сега цяло лято мога да се отдам на почивка.Черпя за което

# 118
  • София
Момичета взех си и петте изпита и сега цяло лято мога да се отдам на почивка.Черпя за което
Фрики, честито!   bouquet Възхищавам ти се как успяваш да се грижиш за Андрес и изпити да вземаш!  Hug Мерси за почерпката!  Grinning
Таси, поздрави на Верчиту и ги чакаме скоро да се присъединят към нас с бебе Йо.  Hug
Лека вечер от нас Simple Smile

# 119
  • София
Таси,да поздравиш Верчиту и й кажи че си мислим за тях Hug
Присъединявам се.
Фрики, Честито   bouquet! Браво на оправната мама  Hug. Сега вече пълен релакс  dance sun Kissing Heart.
Херка, страхотна придобивка. А Слави е толкова порастнал.
За въртенето нощем, така сме го заклещили, че не може и да иска. Спи м/у двамата и засега само се катери в/у мен. И зацоква баща си в просъница, ама той скръндза- не пуска нищо и рев   Sob.
Весело изкарване на Мира и Вени!
Валка77, днес опитах номера с лъжичката и милото така стоеше и не мърдаше.
 Сложих лъжичката в камерата и още студена на венеца, а то търка със сила и отваря устичка. Интересно, че тези изстудяващите гризалки не ги иска. Дани му изстудяваше от тях, но той се дърпа и върти главичка. Днес е спал пак 30 мин. за целия ден. Поне знам, че е приод и ще мине. Стискам зъби. Какви са тези зъби на мойте деца, Дани ги пускаше с температура 40 градуса. Тръгнеше ли му зъб вирусите го хващаха веднага и качваше Т . Поне са му здрави за сега.
Отивам да сервирам вечерята на мъжете.
Лека и спокойна нощ от мен  Hug
И всички болнички да оздравяват бързо.

Общи условия

Активация на акаунт