Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 599
  • 275
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Flires-Директорката ми обясни,че по реда се приемат.Още от първи сутринта рано рано се редели майки,да съм го имала в предвид да отида и аз рано.А да не забравим,че преди тези дечица,минават връзкарите Laughing
Тази сутрин и аз питах с подробности и ми казах да съм отишла най-късно в 6.30 и да съм се наредила на опашката. Shocked Shocked Shocked.Направо изпаднах в шок.Абе каква е тая работа не знам прилича ми на едно време когато се редяхме с купоните за олио,захар и прочие...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
#Crazy Лелеее, момичета, ами то хубаво ще се наредим на опашка, ама като приемат първо връзкарите, а после и тези дето си плащат и нашия ред може и да не дойде  #Crazy
Възмутена съм, оправия няма в тая държава...  #Crazy

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 17:19 от Flores

# 91
  • Откъм Варната
...Та да питам кърмещите маки, особено тия чиито деца са над 9 килограма, колко издържат нощем без ядене? ...

Вечер след банята към 9 хапва, ако не заспи после към 11 пак, ако и тогава не заспи към 12 пак тогава заспива, сутрин се събужда 6,7 или 8 яде и пак си поспива до към 10

Ама още няма 9 кг

# 92
  • София
Руми, нашият нощен режим е такъв: 9, 30ч., 1ч., 3,30ч., 5.30ч.(+/- 30 мин.)

При нас е "весело". Избиват и двата горни зъба, единият се е показал, но другият го мъчи. Пълен кошмар е. Отказва да яде, не иска да суче (явно го боли), пищи и мрънка. Носим се на ръце. Аз се притеснявам вече, защото не е ял пюрета доста отдавна. Знаех, че е от зъбките, но доста дълъг период стана. Направо не знам как ще наддаде, като отказва всичко. Отивам, че Дани закъса с Косето. Не признава никой, като е болен или страда  Tired.

# 93
Пак съм аз . Mr. Green
Малкия днес е много послушен изяде си всичките порции и мама е доволна.Ех да беше всеки ден така щях да съм най-щастливата мама. Praynig Mr. Green
Flores какво да ти кажа аз оттавна съм се убедила че в нашата държава нещата стават все по-зле но не и по-добре.Сега като пуснат визите за Америка и половината младеж ще се изнесе и с право........ #2gunfire #Cussing out #Cussing out
Ние утре заминаваме за Елените нали спечелихме от Горчиво и ни дойде реда да ходим да си израсходим почивката  Mr. Green Blush.Надявам се всичко да е много хубаво и да си почина пълноценно понеже имам нужда.Е малкия ще е с нас но какво да се прави рожбето е зависимо от на мама цицата и за това ще го мъкнем навсякъде....... Mr. Green Joy Joy hahaha
Хайде като се върнем ще разправям какво му е боли all-incluzive /дано да го написах правилно/ Mr. Green
Лека ви вечер от мен Hug

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 20:43 от mira sm

# 94
  • София
Мира, пожелавам ти приятно изкарване на Елените и мноооооого романтика и любов! Heart Eyes
(а после чакаме отзиви и снимков материал от почивката )  Mr. Green

# 95
  • Виена
Добър вечер  Hug
 Тъкмо приспах мрънчо и седнах малко да се разтоваря пред лаптопа.Моя верен приятел,който седи тука и си ме чака винаги,когато имам време да му обърна внимание  Mr. Green.
 Малееее не съм си и мислила,че е може да съществува такъв голям проблем с детските градини.Като ви чета направо се хващам за главата  ooooh!.Няма нужда да сравнявам с тук,знам,но не мога да проумея тази нашата държава няма ли да се оправи някога  Close
 Исках да ви питам вашите бебоци държат ли си шишетата самички като пият мляко?Че моят мързеланко не иска  Crossing Arms.Не,че не може,напротив,но му е по лесно аз да му го държа.Иначе шишето с водата държи винаги,но то е с дръжки...
 От 1,2 седмици вечер му давам едно мляко на Хипп,в малки кутиики с вкус на ванилия.И не ми се буди да яде нощем.Пие го вечер към 8,9 и сутрин иска да яде чак към 6,7.А преди винаги се будеше към 1,2 ама направо освирепял от глад !
 Мира весело изкарване и ще чакаме снимки  Hug

# 96
Мили момичета, привет и от нас!

Пак съм ви чела по диагонал, но Стела е кошмарна! Само навън се успокоява и аз по цял ден трамбовам с нея (поне си върнах кг-те де). Имаме вече два малки смешни зъба отдолу и не мога да разбера защо още е кисела, нали уж зорът е докато пробият. А при нас обратното, не разбрахме как се появиха, а сега е мрънкане по цял ден.

В събота и ние заминаваме на море, на Слънчев бряг и ми е доста притеснено. Досега не сме пътували надалеч с бебка и не знам как ще я озаптявам в колата. А и там много ме е страх от чревни инфекции, направо голяма треска ме е затресла. Но като гледам, че и Мира са се застягали за Елените се успокоявам, че не сме единствени. М/у другото ще сме доста наблизо, ако имаш желание, Мира, може да си разменим тел. на ЛС и да се видим? Ще ми бъде приятно!

Това е засега от нас, до скоро и целувки на всички! Много прегръдки на болничките, дано се оправят бързичко и стига вече болести, лято е все пак!  Hug  Hug

# 97
Добър вечер и от нас.Обикновено след банята в 9.30,се приспиваме.Но тази вечер направо в чyдо се видях,поне час съм я приспивала,отдавна не беше правила такa.Дано да е било само за тази вечер и не се повтаря.Момичета,кaто ви чета зa яслите каква е хавата,чак яд ме хваща на тая наша държава и нейните yправници #2gunfire.ЛВенчитy,дано малката бързо се оправи.Аз съм лежала в такова отделение с голямата си дъщеря и знам,че пyскат при 3 отриц.проби.Нас ни държаха 5 дни,дано по бързо ви пyснат.АIR,дано и при вас нещата се наредят Praynig,стискам ви палци.Мира и Веничка,желая ви приятно прекарване и да освободите напрежението.Лека вечер на всички и  Hug

# 98
  • София
Здравейте
Вчера бяхме на преглед за мантуто, оказа се положително и не се наложи да й бият отново ваксина. Макар, че съвсем малко се беше зачервило. За кг. наддала е 200гр. и е пораснала с 0.5см и е 66.5см и 7.400кг.
Мира и Веничка приятно изкарване!
Air бързо да оздравява Ради  Praynig
бебе Йо скоро да я изпишат  Praynig (Знам колко е гадно да си с дете в болница, а пък с бебенце е още повече  Sad)
Tedito_799 Анна-Мария иска да си държи шишето сама, аз й давам отвреме-навреме, защото си го вади от устата и започва да се лигави и цялата става мокра.
Lovi съчувствам ти, ние нямаме още нито един зъб. И тя се мъчи, реве, спи малко и постоянно иска да я разнасям.
Приятен ден  Hug

# 99
AIR, някакви пълни изследвания правени ли са му на малкия?Чудно ми е, че така бързо и често се разболява.Да не би, да има нещо което нашите докторя да не го откриват?Ходихте ли при частен лекар?Моля се, да се оправяте по-бързо, че знам колко е неприятно.

# 100
Здравейте,
Много болни и мрънкащи дечица  Sad
Ние вчера бяхме от втората група - не можа да спи на обяд и беше просто ужас. Вечерта като почна да ме хапе, причерня пред очите. Изглежда зъби ще вади  Tired
Почнаха почивките
За пътуващите с малчовците искам да дам един съвет - пътувайте вечер или през нощта, когато е за по-дълъг път. Тогава не е горещо, а и си спят в столчето  Peace Ние винаги така пътуваме и всичко минава много леко.
Малкия се събуди - ставам.

# 101
  • Откъм Варната
.....пътувайте вечер или през нощта, когато е за по-дълъг път. Тогава не е горещо, а и си спят в столчето  Peace Ние винаги така пътуваме и всичко минава много леко.....

Ние пък вечер избягваме да пътуваме с детето, много по опасно е, нищо не се вижда и очите на шофьора се натоварват много повече, пък през деня като си пътуваме нямам проблем с бебо, кротува си в столчето, зяпа през прозореца и си спи

# 102
  • София
Здравейте мами

Успокоих се като видях, че има и други мами като мен хранещи посреднощ. И Димитър си иска да си суче по 1-2 пъти нощем (често и повече). Снощи бяхме на рибен ресторант с родителите на едно бебче на 3 месеца, което от 1-вия месец не се събужда нощем (хем на кърма) и направо се комлексирах. Искам само 1 нощ да не ставам, само 1 нощ сън не повече... Това ми е най-малкият проблем де.

Още се борим със захранването, не мога и не мога да въведа зеленчук - всичко повръща. Поне прояде освен кашите круша, ябълка и слива, та горе-долу преборихме запека.

Вчера консултацията показа прираст 200 гр. и 1 см., т.е. 8700, 71 см. е сега Митреле Simple Smile

Мисля скоро да си подам молба за майчинството след 9-ти месец, вие какво правите по въпроса?

Утре заминаваме за Кърджали, живот и здраве, та тичам да приготвям багаж - голяма галимация, ей...

# 103
Много е тъжно когато имаме болни де4ица тук.Стискам палци да се възстановят колкото се може по бързо.
Гледах снимки и видеота на мал4уганите.Много са ни сладкиииииии октомврий4етата.
Мисля тези дни да носиме леглото на Андрес ве4е в неговата си стая ,но направо незнам как ще се справяме с толкова будения през ноща.Много ми е напрегнато,как ще мине промяната.Предполагам 4е травмираща за бебо и за нас.

# 104
  • Някъде в Европа...

Мисля скоро да си подам молба за майчинството след 9-ти месец, вие какво правите по въпроса?

Къде се подават молбите? Аз съвсем бях забравила за това, а нали ще тръгвам за ВТ другата седмица?

после ще пиша по-подробно.

Общи условия

Активация на акаунт