Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 601
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
  • Виена
Много ми става мъчно като чета,че има болнички бебчета  smile3518.
Да ви кажа една неприятна новинаВерчиту са в болницата с бебе Йо в инфекциозно отдделение, и сега ще и правят изследвания да разберат от какво е това разстройство.Казали са и че ще ги държат 5 дни.Дано се оправят бързо. newsm17
Верчиту, дано не е нещо сериозно! Praynig Стискам палци да се оправи бебе Йо, а за мама по-малко притеснения! newsm17

Praynig
И ние ще сме на моренце на 1,2,3 и на  4ти август ще си тръгнем.Резервирахме си места в хотел Лебед,който се намира зад Гранда.Таси може да си кажем здрасти и чао на 4ти  Wink.Мамите от Варна а къде се намира Aqua Park ?

# 76
Момичета да ви питам колко градуса е в стаята на децата ви?Тук е голяма жега и държим отворено, но е задух и топло, а при вас?
Верчиту стискам ви палци. Дано бързо да се оправи!
AIR, бързо оправяне и никакво повтаряне!
tasi, и ние на 04.08 сме на почивка, че даже и в подписа съм го сложила, да виждам колко остава, че така ми се иска малко разнообразие.

# 77
  • Откъм Варната
Верчиту бързо да оздравявате

Аква парка е на Златни пясъци, и август месец очаквам включване, нама да ми идвате на сам и да ми се криете Wink

# 78
Дано Йоана се оправи бъзричко!  Praynig
Веничка, ние спим на отворен прозорец, но в Пловдив е направо задушно. Ако захладнее, отварям вратата на терасата в съседната стая.
Мира, 330 гр за 3 седмици е много добре. Сега вече трябва да наддават по 400-500 гр. на месец. Друг е въпросът, че Калоян е наддал само 200 гр последния месец. Апропо сутринта бяхме на консултация  - 8,200 кг и 73 см. Преди 2 седмици ходихме на консултация във ДП"Вела", там пак беше 8,200 кг.  newsm78
Бомболина, аз давам попара на закуска и редувам с кисело мляко с обикновени бисквити. Напоследък по-често млякото с бисквити, защото и на Калоян повече му харесва. Сега си харесах кис.мляко "Култура", защото пише, че има живи бактерии + бифидус ... и е с 1% масленост.
За детските ясли и градини - Аз вече подадох молба и за двете. Приема става година за година, но има много чакащи. Даже за яслите директорката каза, че ако през май 2008 ни няма на списъка с приетите деца да отида няколко дни след това при нея (те обявявали кога точно), защото някои родители подавали на повече от едно място молби и така ако има места пак записват. Ама аз направо съм закъсняла. Като ми показа един огромен списък на молбите.  ooooh!
Мишка, голям сладур е Яни в това превозно средство!
КалиМа, будуването на Митето да не е било покрай никнене на някое зъбче? Тази вечер дадох на Калоян панадол и вече спинка. Ама след снощното будуване (заспа след 24ч), тази сутрин в 6ч си изпи млякото и поспа до 8ч За целият ден не му се събира и час и половина сън. Затова като го видях как търка вечерта очите и не може да заспи дадох панадола.
Гудза, на Жаки и давам още месец най-много да проходи.  Mr. Green Голяма сладурана е.  Heart Eyes
Калоян стои прав и се пуска, когато сме на спалнята, ама се задържа сам около 5 секунди.  Joy

Стига съм досаждала, че ферман стана.
Спокойна нощ на всички!  Hug

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 23:49 от sleepy

# 79
  • Някъде в Европа...
Sa, бързо казвай откъде взехте пъзела и колко струва! Simple Smile И аз купих такъв (от пазара в Тракия), но е само с 10  части и Ради като легне го изпълва открай до край почти и затова не го ползваме, просто му е малък. Али е много сладка, цункай я по малката муцунка от Ради Heart Eyes
Таси, извинявай, не се сетих, че затова сте без памперс Embarassed

Да ви кажа една неприятна новинаВерчиту са в болницата с бебе Йо в инфекциозно отдделение, и сега ще и правят изследвания да разберат от какво е това разстройство.Казали са и че ще ги държат 5 дни.Дано се оправят бързо. newsm17
Верчиту, дано не е нещо сериозно! Praynig Стискам палци да се оправи бебе Йо, аз за мама по-малко притеснения! newsm17

Praynig

Гудза, браво на Жаки Hug. Като ви гледамс е убеждавам колко е глезен моя син.., та той не ми слиза от ръцете, да не говорим да се заиграе сам. #Crazy
Мишка, според термометъра в спалнята през деня е 28 С Shocked, стаята е ужна, на последен етаж. Ние затова сме цял ден пред блока на пейката, под едно дърво. Ради само там спи...
Слиипи, ама как така за 2009 Shocked, ами аз трябва да съм на работа септември 2008 Close, май ми намирисва на неплатен отпуск още една година #Cussing out. Офф и аз трябва да побързам с тия ясли. ти къде го записа? Аз смятам тая зад Детски свят..., то друга не знам къде има де в Тракия Embarassed

Ходихме на частния доктор (при д-р Петров). Гърдите са чисти, гърлото също. Според него е недоизлекуван още добре. Каза,ч е не иска да яде друго освен кърма, защото не му е добре на коремчето и инстинктът го кара така да прави. Знае, че ако яде ще го боли още повече. За диета каза същите работи като педито. И на него се опитах да обясня, че просто не си отваря устата, не ме разбират тия доктори.... Confused. Да съм пробвала, но не и да го мъча Naughty.  Изписа Имунобор и още нещо, но го нямаше в близката аптека, утре ще го взема...Така..., утре сигурно ще посетя и педито и тя да го види. Иначе тая вечер нямаше температура Praynig, помъчих да му дам малко оризова каша, даже го оставих да бърка в нея с ръчички. Бърка с пръстчето, поднася я към устата и още преди да е вкусил започва да се потърсва Rolling Eyes. Дано да прояде в скоро време. Другата седмица се каним да заминаваме на Търново за по-голяма част от лятото, но този проблем може и да ни позабави.... Confused
Блазе ви за морето. На нас ни препоръчаха да не ходим заради АД на Ради (щяхме да сме един месец на о. Родос). Смятаме да отидем на планина - на Рибарица най-вероятно.

Много дълго стана Embarassed
Лека нощ и сладки сънища.... Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 23:53 от AIR

# 80
Air, объркала съм се.  Embarassed Става въпрос за май 2008 - прием септември 2008. Ами то с тези молби години предварително ме ошашавиха. Май 2009 ще излезнат списъците за детската градина. Аз там подадох молба, зад Детски свят - ОДЗ "Едгар Бороу". Ако знаеш какви списъци има...  ooooh! (Моята молба беше номер 625 ако не се лъжа). Обаче четох някъде из форума, че децата по район се приемат с предимство. ще се поровя да видя как стои въпросът.
Хайде да се оправя вече Ради!  Praynig

# 81
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Така... ние сме вече с хрема и покашляме #Cussing out, постоянната ни температура от снощи е 37,5. Явно ни започва нова болест #Cussing out. Писна ми вече, не стига че Ради става непоносим, само мрънкоти, но и страда милото дете... А къде ни пипват тия болести...

Слипи, така по може Simple Smile. Иначе и аз точно към тая ясла съм се насочила, но кога ли ще отида  newsm78

# 82
Добро утро и от нас Hug
Ние за щастие сме здрави за сега,дано да не се разболяваме пак.
AIR бързо оздравяване на малкият,наистина като се разболеят малките бандите само мрънкотят а и се мъчат,ама няма как деца......... newsm03
Днес май ще е гадничко време,май мирише на дъжд Wear Umbrella.
Моят бандитит се събуди хапна малко и заспа пак.Сега се научил всеки слеобед да спи близо 3 часа и после познайте какво на ства на луд ни прави всички в къщи #Crazy.
Гледам че говорите за градинааз смятам бандита да го гледам до 2.5 месеца и после да го пращам на градина както кака му,др год ще подам молба направо за градина,не мис е дава на ясла,аи аз мога да си позволя да го гледам до 2.5 месеца държавен служител съм. newsm03
Нашта кака ЕЛЕНА е в градина 124 ОДЗ и съм много доволна в Сф,директорката е супер newsm10,а и учителките.
Сега за лятото са организира ли да ги водят децата на море,та сега с мъжо се чудим дали да я пращаме.
 Елена  ни моли да я пускаме била вече голяма newsm03 и можела без мама и тате.
БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ ЖЕЛАЕМ НА ВСИЧКИ БОЛНИ ДЕЧИЦА!
МИШКА малкият голям сладур ЯНИ е много сладичък,направо на го излапаш newsm03,мъжо вчера като го видя и каза че голям сипатяга.

# 83
ДОБРО УТРО от нас Hug
Това моето дете взе вече да не ми спазва никакви графици-снощи е заспал в 23ч и сутринта ми се е ококорил в 6.30, пи мляко и спа още половин час Mr. GreenСега вече са му омръзнали и столчета и паяци и играчки и започна да нервничи, та след малко започвам да стягам багажа за навън.
Вчера ударихме луда дъждовна фиеста с Криско-на път за кухнята ни заваля, изчакахме в един вход да намали, сложихме дъждобран и продължихме. Да, ама като писна това ми диване, не се спря докато не се приберем- 35 мин, рев в количката без да спре. Умрях от срам, но си имах причина да не го вдигам от количката и така издържах стоически на капризите му. За превъзпитание резултата за сега е 1:1, миналия ден ми направи същия номер и да видите в най-големия пек как спирахме, гушкахме се, бутахме количката...За никъде не сме...
за яслите- Криско го записах в тази зад нашия блок още през март и сме за юни 2008г. Mr. GreenНезнам как като ми се наложи да тръгна на работа/ а по мои сметки ще трябва: как ще стане. Детска градина ще записвам като тръгне на ясла.
за прозорците - отваряме още отпреди 2 м., а през нощта оставям вратата на терасата леко отворена. Но сега тук е такъв задух, че няколко вечери след като си легне Криско, пускаме климатика да повърти въздуха.
Оставям ви, че мистър Нерви пищи.

Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЦелувчици на Ради и Йоана, стискаме палци да се оправят бързо и да не притесняват повече майчетата.

# 84
Здравейте момичета!
Стискам палци на бебе Йо да се оправя бързо, а на мама Вера много кураж заедно с Йо да преборят бързо неприятната болест!  Praynig Hug
Ейрче, никакво повторно разболяване. Дано Ради бързо да се съвземе!  Hug
Благовест също снощи беше с малко разстроен стомах, дадох му малко оризова вода и дано не се повтори  Praynig.
Като го гледам - в момента преследва бясно кубчета по пода - хич не ми изглежда болен.  Wink
Тази нощ ме остави да спя до 5.30 и съм страшно щастлива. Дано му отпадне това проклето нощно хранене.
За детската градина - харесала съм си една и сигурно есента ще ходя да я проуча, даже с татито мисля да отида.
Лек ден и  Hug!

# 85
Добро утро и от нас bowuu

АИР-Вече ми е жао за теб,само тревоги са ти на главата Tired дано бързо да се оправи душицата и вече да се свършва с всичко.
ВенЧитУ- стискам палци да мине всичко бързичко и при вас,дано  Praynig с  малката душица всичко е наред

За яслите-И аз ходих,защото искам да тръгне от пролетта на 2008,но нямаме шанс.Директорката каза,че ако съм късметлийка чак на септември Whistling За съжаление има недостиг на детски градини в нашата страна и това си е Crossing ArmsКаквото е строено по Бай Тошово време това е.Вече никой не се сеща да построи нещо такова Crossing Arms защото не могат да изкарат от там някой лев.При нас дори са затворили една ясла за да я направят данъчно #Cussing out

За прозореца-Аз не го оставям отворен защото ме е страх още,проветрявам за последно преди да си легна и това е

Тук изгря малко слънце,затова отиваме малко на разходка докато ни завали
ЧАО за сега от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
  • София
Здравейте мами и бебоци  Hug

Аир, мила, дано бързо да я преборите тая болест и Ради да е добре. Стига вече с тия болести! Praynig
Верчиту  Praynig
Ели, и Ачко е плакал така истерично навън, без да спре.  Бяхме на разходка с Патс и Борянка. Не можах да го успокоя поне половин час. Но Патс успя  Mr. Green   
gudza, за детските градини - явно положение навсякъде е такова. Много си права и много точно си го описала.  Peace
Едно не ми е ясно, ОК, ще си подадем молбите май 2008 за прием септември 2008, ами като има 200- 300 молби, а те ще трябва да приемат по-малко деца, на какъв принцип ще се избира кого да приемат и кого не. Или ще приемат по реда на приемане на молбите.  newsm78 

# 87
Flires-Директорката ми обясни,че по реда се приемат.Още от първи сутринта рано рано се редели майки,да съм го имала в предвид да отида и аз рано.А да не забравим,че преди тези дечица,минават връзкарите Laughing

# 88
Flires-Директорката ми обясни,че по реда се приемат.Още от първи сутринта рано рано се редели майки,да съм го имала в предвид да отида и аз рано.А да не забравим,че преди тези дечица,минават връзкарите Laughing
Тази сутрин и аз питах с подробности и ми казах да съм отишла най-късно в 6.30 и да съм се наредила на опашката. Shocked Shocked Shocked.Направо изпаднах в шок.Абе каква е тая работа не знам прилича ми на едно време когато се редяхме с купоните за олио,захар и прочие...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 89
Здравейте,
дано Йоана и Ради се оправят по-бързо  Praynig Hug

Оставям открехнат прозорец от около 1,5 месеца.
Аз на 03.01 подадох молба в кварталната ясла. Мислех и още едни места да проверя, че сме под наем и знам ли хазайката какво ще реши, ама все не оставаше време. Едното татито ще го проверява и така 5-ти месец - не стигна този човек и това си е. Теодора, къде е детската градина на дъщеря ти?  

Откакто сме в Провадия, Борислав се буди поне по 4-5 пъти на вечер и иска да суче. Мисля, че и мен ме използват за биберон, а не толкова за ядене. В София не беше в леглото с мен и минаваше с 1-2 пъти.  Снощи освен сукането след баня му дадох и каша с пюре и сякаш спа по-спокойно. Та да питам кърмещите маки, особено тия чиито деца са над 9 килограма, колко издържат нощем без ядене? Че ми е намаляла кърмата ми е ясно, но не очаквах чак гладен да седи.

Лек ден от нас.

Общи условия

Активация на акаунт