.
Стискам палци да се оправи бебе Йо, а за мама по-малко притеснения! 

.Мамите от Варна а къде се намира Aqua Park ? 

И аз купих такъв (от пазара в Тракия), но е само с 10 части и Ради като легне го изпълва открай до край почти и затова не го ползваме, просто му е малък. Али е много сладка, цункай я по малката муцунка от Ради 

Стискам палци да се оправи бебе Йо, аз за мама по-малко притеснения! 

. Като ви гледамс е убеждавам колко е глезен моя син.., та той не ми слиза от ръцете, да не говорим да се заиграе сам. 
, май ми намирисва на неплатен отпуск още една година
. Офф и аз трябва да побързам с тия ясли. ти къде го записа? Аз смятам тая зад Детски свят..., то друга не знам къде има де в Тракия
. Изписа Имунобор и още нещо, но го нямаше в близката аптека, утре ще го взема...Така..., утре сигурно ще посетя и педито и тя да го види. Иначе тая вечер нямаше температура
, помъчих да му дам малко оризова каша, даже го оставих да бърка в нея с ръчички. Бърка с пръстчето, поднася я към устата и още преди да е вкусил започва да се потърсва
(Моята молба беше номер 625 ако не се лъжа). Обаче четох някъде из форума, че децата по район се приемат с предимство. ще се поровя да видя как стои въпросът.
, постоянната ни температура от снощи е 37,5. Явно ни започва нова болест
. Писна ми вече, не стига че Ради става непоносим, само мрънкоти, но и страда милото дете... А къде ни пипват тия болести...
. Иначе и аз точно към тая ясла съм се насочила, но кога ли ще отида

.
.
,а и учителките.
и можела без мама и тате.
,мъжо вчера като го видя и каза че голям сипатяга.
Целувчици на Ради и Йоана, стискаме палци да се оправят бързо и да не притесняват повече майчетата.

.
! 
дано бързо да се оправи душицата и вече да се свършва с всичко.
с малката душица всичко е наред
За съжаление има недостиг на детски градини в нашата страна и това си е
Каквото е строено по Бай Тошово време това е.Вече никой не се сеща да построи нещо такова
защото не могат да изкарат от там някой лев.При нас дори са затворили една ясла за да я направят данъчно 

Препоръчани теми