Януарчето пакости и думи реди - на мама сърцето прескача ,трепти!

• 10 736
  • 279
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,

От все сърце приветствам и подкрепям инициативите на СНБМ!Възхищавам се на борбеността и гражданската позиция на тези майки!  bouquetОще повече ,че полза от каузата ще имат тези след тях. Така трябва да се устоява всичко, дори да не ни засяга пряко и сега. Нека да е по справедливо за децата ни.

newsm10 newsm51 smile3501

Ей, колко забавно е да чета днес форума- то децата плували, чистили, рекички правили.... hahaha hahaha hahaha

sea woman, как беше празника? А малкия Александър е голям хитрец  Joy

jeni23, честити обички!  reverance

# 16
  • Варна
Привет!

petenceto, празника не го празнувах подобаващо, защото мъжът ми беше по София за кола и вчера е купил. Та по малките часове днес си дойде с нея и сега е по институции за номера, такси и т.н. Така че ми донесе голяяяяям подарък.  Peace

# 17
Здравейте и от нас!

sea woman, честита кола! Чуден подарък за празника си получила  Peace

Nellina, голяма веселба е на този басеин! Би ли споделила къде се намира? А "малката" принцеса е толкова пораснала  Hug

Клео, много добре - скоро ще си имаш заместник в домакинството  Joy И Али само иска да чисти и  обикаля с парцала  Joy А като вземе салфетка, започва веднага да си бърше носа  Joy

jeni23, честити обички!

БОДЛИВКА, пеперудка, радвам се да ви видя отново  Hug

Алекса сутринта се надигна в 7  Crazy Към 9:30 заспа и сега се събужда ... А вече напече за разходка  Confused Нищо де, излизаме, пък ако е много топло ще се приберем  Sunglasses

Приятен ден на всички  Hug

# 18
sea woman, честита придобивка, със здраве да я ползвате и този път безаварийно  Hug

Vili4ka, и Калоян все си бърше носа със салфетката, ама ако река аз да го направя настава писък... #Crazy

Днес децата май са се надигнали рано-рано всички. Калоян също беше станал като тръгвах за работа и се развикваше от стаята  Joy

# 19
Ето и  аз да кажа нещо.Излизаме сутринта в 9 без памперс и до 1 ч.30 напикала само 1 път.питам я аз има ли пиш опипва се да види че няма памперс и  поглеждайки ме казва НЯМУ.Обаче купона е пълен като се опитвам около някое дърво да я издържам .Почва едно опъване едно пищене и така.Прибрахме се в къщи седнахме на гърнето пусна  малко   пико останалото отиде и на мокета #2gunfire #2gunfire #Crazy #Crazy.Обаче разбира какво иска и е явно че доста дълго издържа без да пика от9 до 1.30 е пикала 2 пъти Tired Да се смея ли или не видяло се че е инат ама ще го махнеме с инат тогава Party Crazy Laughing.И никакви игри не помагат освен  джиесемите  ама ме е страх ако свърши нещо в гърнето да не го намокри и после край  да сме без телефон newsm78

# 20
Клеопатра, отговор "НЕ" + нито една дума на 16 месеца означава, че трябва да се свържете с логопед и детски психиатър веднага. Т.е. проблем вече е възникнал. Я не го мисли  - твоето детенце си говори и се социализира добре  Hug

sea woman, честита кола. Да си я карате със здраве и да и се радвате много   bouquet И не се ядосвай на детето - то те подмлядява Simple Smile Нали не ти е казал БАБО Mr. Green

Nellina, леле, колко сте големи...моя е една тапичка  Embarassed

Vili4ka, ама вие още ли спите и сутрин  newsm78 Моя мъник отдавна спря да спи по 2 пъти ... аз все се притеснявам, че спи малко. Има-няма 10 часа за денонощие събира. А за пясъчника - ние сме много опитни - редовно като го вземам от яслата има пясък не само в ушите и носа, ами и в памперса  Joy И батко му каза, че вече можел да снася яйца от толкова пясък изяден  hahaha

jeni23, честити ви обички  Heart Eyes Ех, на мен не ми беше писано явно да вързвам корделки и да слагам обички, а толкова ми се искаше  Blush Сега съпреживявам с вас

# 21
Vili4ka, ама вие още ли спите и сутрин  newsm78 Моя мъник отдавна спря да спи по 2 пъти ... аз все се притеснявам, че спи малко. Има-няма 10 часа за денонощие събира.

Ами по принцип не я оставям да спи сутрин, за да може да спи на обяд  Mr. Green Но днес стана прекалено рано и нямаше да издържи нормално до обяд, да яде и да ляга.За това я сложих малко да подремне.Иначе ние сме много зле със спането - за деня спи около час, а през нощта се буди по 15 пъти и спи при нас  Crazy

# 22
Наред с другите смешки да ви кажа моя синковец кви ги надроби преди малко! ooooh!
Пиша си из форума и най-непукистки не му обръщам внимание. Облякала съм го, натъкмила съм го и чакам баба му да дойде да го вземе, щото аз се културализирам довечера - на театър съм Flutter Стефан си щъка около мене. По едно време много почва да ми мирише на парфюм. Той взел отнякъде един парфюм, излязъл на терасата, разлял стабилна локва на мозайката и маже ли маже с ръце. Целия му гащеризон също е мокър и вони та се не трае! Sick Взех го поне ръцете да му измия, а той врещи! Сега мирише целия, но няма да го преобличам - нека изветрее навън, а хората, които подминават баба му да си мислят "На туй дете не му ли е малко рано за парфюми?!" newsm78
Сега и къщата ще има да се измирисва, че от терасата се носи такава парфюмна смрад... няма да ви описвам.
Хайде до скоро от мен!  Mr. Green

# 23
mom_an, не се сърди на детето - подготвило се е за разходка навън, напарфюмирало се е ...  Joy
А между другото като ти гледам лентичката - ми то не останало!!! Стискам палци раждането да е леко и да имаш най-пухкавкото и добричко бебче скоро  Hug

# 24
Nellina, голяма веселба е на този басеин! Би ли споделила къде се намира?

Басейнът се намира във Варвара - близо до Велинград. Peace

Хм, аз...таковата...малко ме е срам,  Embarassed ама да попитам има ли още кърмещи мами, или аз съм единствената "луда"? Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 22:20 от Nellina

# 25
има има Simple Smile

# 26
И още по луди имаммаааа ей ме на

# 27
Здравейте пак!

Утре с една приятелка заминаваме с децата (нейните две и мойто) за едно ломско село  Mr. Green така че няма да ме има 2-3 дни  Party Надявам се Али да се изкефи на селския туризъм и майка й  да има сили да я разнообразява подобаващо  Joy

Приятна вечер  Hug И стискайте палци да не врещим много по пътя (с рейсаааа  Crazy ) хихихихи  Joy

# 28
Добро утро!

Да се похваля - моя малчо най сетне взе да прилича на мен  Embarassed Досега само разхвърляше като баща си  ooooh!, но от вчера се е  емнал да подрежда и да прибира всичко което е взел в шкафовете. Ех на мама отмяната (докога ли  newsm78)

[desi], и на мен ми се щеше да връзвам панделки, ама... Ще се пробвам с второто, ако и там не стане все по твоя път ще вървя... Mr. Green Heart Eyes

DIVA_ORHIDEQ, аз нямам килими, ама и плочките и паркета не ми се бършат, та затова не махам памперса още. То и моя козирог е инатттт.... На теб успех, аз ще се пробвам след време  Hug

mom_an, не се сърди на детето. Искал е да мирише добре, снаха ще ти търси  hahaha То и Калоян ги върши тея работи ама с кремовете. На мъжо сестрата си дойде за малко от Нев Зеаланд и сега ни е на гости (в нас е малко пренаселено - ние, майка, сестрата и Калоян, който е за двама  #Crazy). Та Калоян вчера и изсипал на пода половината крем. Тя само се усмихна по тоя повод - кво да прави жената  Mr. Green Ама и мъжа ми като малък е изпръскал на майка си цял парфюм на терасата "за да ароматизира света", та има на кого да се метне детето  Joy

Vili4ka, приятно изкарване. Калоян много се кефи на селския туризъм, дано и с Али да е така, а и да пътува обича (също като мен все си спи  Wink) Успешен и лек път и да разправях после как е бил купона  Laughing

Лек ден на всички!

# 29
Та Калоян вчера и изсипал на пода половината крем. Тя само се усмихна по тоя повод - кво да прави жената  Mr. Green Ама и мъжа ми като малък е изпръскал на майка си цял парфюм на терасата "за да ароматизира света", та има на кого да се метне детето  Joy
hahaha Това се казва глобален ум! Mr. Green Ма аз на мойто не му се сърдя, даже се посмях на воля, обаче цял ден ми смърдеше (аз сега нали не понасям силни миризми...)
Вили, мерси за пожеланието за леко раждане. Някак си имам усещането, че ще е точно такова, но знае ли човек какво го чака. На теб приятно изкарване на селото, ще те чакаме да разказваш!
Абе мацки, да ви питам за катеренето. Вече в чудо съм се видяла! Успява да се покатери на места, за които нямам точно представа как е успял да се качи дотам, а мога само да гадая. На 2-3 пъти вече ми изкарва акъла. Вашите така ли са? Аз хем се кефя, че е пъргав и няма проблем с двигателната опора (ъх, така ли му се викаше?), хем не смогвам да тичам след него и да го вардя. Confused
Айде сега ви оставям, че Стефан е забъркал страшна торта в памперса, после ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт