Януарчето пакости и думи реди - на мама сърцето прескача ,трепти!

• 10 740
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
Дейзи, какво се е случило? Защо сте били на урбазон? Той не е ли животоспасяващ кортикостероид? Боже, боже, стискам палци да нямате повече проблеми, пазете се!  Praynig

# 271
  • Варна
Ужасии чета! Миличката поли, мога да си представя ужаса, който си изтърпяла ти, защото и при Светлин беше същата работа с абокатите, като лежахме в болница за пневмонията. Направо си е кошмар. Сега презаредете батериите и всичко ще отмине. Весели игри на Поли и мноооого здраве!!! Hug

Ние си изкарахме добре вчерашното гости. Сега ще изпращам баткото с таткото на извънградска отпуска 2-3 дни.  Sunglasses

Много народ не е писал, дано има основателни причини, че ще глобяваме!  Wink

# 272
Къде скитосвате и никакви ви няма  newsm78 Явно използвате пълноценно хубавото временце  Mr. Green

Имаме дата за сватбата - 20-ти Октомври (ако не ни мине котка път)  Heart Eyes

Хайде лека на всички Simple Smile

# 273
mom_an  урбазон слагат и когато дробчетата се затворят примерно при много стеснени бронхиоли от някаква вирусна инфекция -пърлят се със секрет и детето неможе да диша.
Ние сме ОК - свалиха ни конците, изглежда ОК, но няма още нокът и идея нямам как ще поникне и дали няма да е много крив. Ще видим кое как ще е. Сега лекуваме изгорена ръчичка на малкия батко...  На рецепцията в спешното вече ме познават  ooooh! Направо незнам какво ни става - то не бяха сцепени бради, разкъсани пръсти, навехнати колена, изгорени ръце...
Иначе тая вечер заспахме без цица:) тати го сложи да спи и човека заспал.... Аз съм много грипава и нещях да го гушкам много тая вечер, та ще се кърмим през нощта с него. Нямах нерви за 1часово приспиване просто...а и той вечер ми бърка из устата, после си лапа ръцете... исках да ми спестя някой друг вирус  Mr. Green Още немога да повярвам обаче че заспа без рев и вой без цицата...което ме кара да се замисля, дали не съм аз тая дето го "подтиква" да суче, и дали не е време да почна да му давам повече самостоятелност /в смисъл независимост от гърдата за заспиване и т.н./ то ясно,ч е искам да е бебе вечно, ама детето си расте и има нужда и от други неща.... А кърменето няма да избяга никъде Simple Smile

# 274
[desi], мила, какво става с вас, бе душа? Я иди на църква да палнеш свещичка да спрат вече тия посещения до спешното! Стискам палци това да ви е било последното нараняване и децата да се оправят бързо!

newsm44 На моя рожден ден!  smile3501 Ако всичко мине по план, няма да забравя никога датата на сватбата ти! bowuu

# 275
  • Варна

Браво!!! Ще сме в трескаво очакване за новини около приготовленията! Имаш достатъчно време и съм сигурна, че ще е много вълнуващо цялото суетене... Впрочем малка, средна или голяма сватба ще е? newsm78
[desi], може би му е дощло време на детенце да се отказва то цицата. както мойто звяр вече не се буди така настоятелно нощем за шише с мляко. Няколко дни се разминаваме с малко вода и така до сутринта.  Grinning Пожелавам ви повече никакви такива хард негативни емоции... Hug

# 276
sea woman  ти качили снимки от гостито а Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Blush Thinking Crossing Arms

# 277
Впрочем малка, средна или голяма сватба ще е? newsm78

Ами знам ли - към 50-70 човека каква сватба се води?  newsm78

# 278
Виличка незнам дали видя по назад предложението  ми за тема
ЯНУАРСКОТО ДЕТЕ СЕ СТЯГА ЗА МОРЕ
ИЛИ
СВАТБИ И БЕБЕТА ОЧАКВАТ ЯНУАРСКИТЕ ДИВАЧЕТА Mr. Green Mr. Green

# 279

Общи условия

Активация на акаунт