Да ти е много лека и безпроблемна бремеността,а накря едно здраво и пухкаво бебче!Vili4ka нещата са се наредили,както ти искаш..
Хайде отдайте се на подготовката сега,сигурно е много вълнуващо и си в еуфория.Аз ще съпреживявам заедно с теб,че скоро май няма изгледи да ме "вземат". Ей така ще си седя госпоица.. 
galita достраша ме само като чета за тези манипулаций..
Дес за храненето на морето,на квартира ли сте или хотел..?Ние бяхме на станция и се хранехме в столовата.Закуска не пишех,ядеше кроасан,банан,сандвич и т.н.на плажа за да не се мотаем после по жегите.Сутрин 8:30 вече бяхме на пясъка,та до 10:30.После къпане,обяд(нарочно се писахме 1-ва смяна) че да съвпадат часовете за хранене с режима и.Може да звучи малко като в соц-времето,но аз такава почивка исках,най-вече заради храната.Те и цените за храна и нощувка бяха почти такива де,та съм дваж по-доволна
Не че ако си на квартира ще остане гладно детенце де,пюрета имаше всякакви на местата които бяхме.Магазините са като мини Била,с топли витрини и доста добре заредени.
Може и на връщане от плажа да хапвате накъде,после само бянята и да спинка Вяра.

Като казах баня,да те "успокоя" че и Дари никак не обича да и се мокри главата,може и два часа да се плацика вътре,но дойде ли ред на косата,започват писъци и огъваници малей..
Действах и там и тук с подвижния душ,за по-бързо че много ме е страх да не се подхлъзне.С баща и не можем да я удържим,така се мята.. За банските-купих памперс бански Хъджис,не послмях да я пусна гола,а и като я мия права трудно се измива пясъка на пишундрата.

Ама сигурна съм,супер ще си изкарате не го мисли!
Има много подробни списъци за необходимите неща в "На път,на море.." Но и да забравиш нещо-ще си го купиш на място. 

,особено татата,който трябва да ходи на работа
Много сме доволни тази година от изпирането - като нови станаха, миналата си останаха някои петна, прахме с някакъв прах.
И пак мерси за почерпката, да ти е жив и здрав мъжа, най-силната ти опора!