Януарчето пакости и думи реди - на мама сърцето прескача ,трепти!

• 10 743
  • 279
  •   1
Отговори
# 255
  • София
7of9 и клео страхотни снимки сте направили . Личи си ,че  моделчетата са помогнали до голяма степен ,ама личи и вашият пръст за добро настроение! Grinning
На всички , на които предстои почивка пожелавам незабравимо щастливи дни! Hug
Чудя се на родители ,които не си взимат децата на почивка , с цел да си починат. За мен почивка без деца е пусто занимание и тъжно притеснение. Но хора всякъкви и мнения такива- няма лошо.

# 256
Дес, Вениш не върши работа за всички засъхнали петна. Но ако сложиш дрешката скоро след като е изцапана - маха почти всичко: лютеница, череши, кола, кафе, вино. Аз съм доволна тук от течния Персил.
Ммдааа...... явно е точно така.Даже някои петна бяха от предния ден и очаквах че ще се изперат само с праха,ама не..После Вениш ама си останаха.Карай ще сменям праха Close
Мерси за инфото за банските Wink

Аз наготвих торбите и чакам татито да се прибере,представете си още е на работа Rolling Eyes Скъса си д-то днес предотпускарски,напук на всичко сървърите във фирмата им сдадоха багажа,а няма кой друг да ги оправи Sad Та чакам го да се завърне и товарим катуна и беж.Вяра спи блажено,как ще я награбя да я натоваря и нея незнам,така сладко си спинка.Само дано да спи поне в тъмното,че като я знам каква е по пътищата ще ми разкаже играта Praynig

Остава да ви пожелая весел уикенд и доскоро Hug

# 257
Добро утро!

Хайде на кафенцеееее  Hug

Деситке, лек път и весело изкарване! Чакаме ви после със снимков материал Simple Smile

Клео, радвам се, че намери малко време да драснеш тук някой ред  Hug

Бодливка, еуфория има, но заради дипломната защита на мъжа ми още не сме насрочили дата, т.к. септ.-октомври са защитите.Сега ще чакаме да кажат кога ще е и да започваме с организацията.  Mr. Green

Ние се надигнахме в 7 сутринта, мотахме се, играхме си, гонихме се из кухнята с попарата и след малко ще забегваме навън  Mr. Green

Весел ден на всички  Hug

# 258
Ей, къде сте всички ?  newsm78

Като няма кой да пие кафе, то стана време за бира ... хахахаха  Joy

Хайде по една биричка за компанията :

# 259
Съгласна съм на биричка  Mr. Green
Виличка, то вие си действайте и без да знаете точната  дата, че ще ви дойде нанагорно после. Искам да ти кажа, че 50 - 60 човека не е малка сватба, а и приготовленията са абсолютно същите и при 20 и при 50 и при 100 човека.
Разгледай тук в нета има много сайтове с ресторанти, има сватбени сайтове, в които има много полезна информация за салони, ресторанти и други.
Нашия ресторант беше страхотен, но за съжаление вече го няма  Cry Мога да ти препоръчам много добри и не скъпи фризьор и гримьор изпитани от няколко мои приятелки освен мен  Laughing
А мислила ли си за рокля, какво си представяш, ще я купуваш готова ли, ще шиеш или ще вземеш под наем?
Ей наспамих темата, ама много обичам сватби  Joyю
mom_an за спиралата
Скъпа е, но излиза много по-евтина от хапчетата. Около 270-280 лв, но е за 5 години, като ги разделиш излизат по по-малко от 5 лв на месец. Освен това спестяваш от санитарни материали  Mr. Green, защото цикълът ти дет се вика почти го няма. Аз имам от 3 месеца и съм ги изкарала с една кутийка от ежедневните превръзки  Wink
Тази спирала има хормони, но те действат само локално на нивото на матката, а не като хапчетата в целия организъм. Затова става за кърмачки  Peace
Я кажи вие как се справяте с бебо, колики, проблеми със спането през нощта, проблеми с кърменето ?

# 260
Клео, радвам се, че и ти се развеселяваш покрай моите организации  Hug

Сега по същество:

Ресторантът вероятно ще бъде "Охлюва" - до ЦУМ. Баща ми работеше дълго време там и е в приятелски отношения със собственика и персонала.Така се надявам да получим прилична цена, за качеството на храната и напитките ще сме сигурни и т.н. Тъпото е, че има и къде къде по-хубави ресторанти, ама "нема пари" така че ... сещаш се  Rolling Eyes

Рокля - естествено ще си купя! Така де - веднъж се жени човек ... за първи път хахахахахахаха  Joy Joy Joy Не съм мислила за модел, защото не мога да си представя коя как ще ми стои на моето скромно тЕлО Joy Но ще тръгвам вече да пооглеждам и като си харесам някоя ще си я купя  Joy

За фризьори и гримьори - я кажи къде са тези твоите, дай координати, идват ли на адрес в деня на сватбата или ти трябва да тичаш да те правят?

Прическата малко или много ще си я доизмисля в зависимост от роклята.Но не ми се иска да съм с кок и т.н. с 300 фиби и фуркети и т.н. По-си се представям с една хубава мъничка тиара, леко хваната коса и свободно падаща надолу, начупена разбира се и така някак ...

Друго какво ...

Не се сещам сега. Като се сетя пак ще споделя  Mr. Green

# 261
Виличка мойта я зех от РОМАНТИКА  на Пиротска .Тогава ми зеха 300   лв PeaceМного яки модели има там.хвърли 1 око Rolling Eyes

# 262
Виличка мойта я зех от РОМАНТИКА  на Пиротска .Тогава ми зеха 300   лв PeaceМного яки модели има там.хвърли 1 око Rolling Eyes

Ще хвърля разбира се  Peace Благодаря  Hug

# 263
  • Варна
ПривеТ!

Много приятни и вълнуващ ими са тези предсватбени приготовления. Една приятелка ще се жени на 28-ми (и тази година се уредихме да ходим ан светба  Mr. Green) и почти пред очите ми мина цялото приготовление, в час бях с нещата и ми беше мнооого приятно.  Vili4ka, покрай нея имам в компа няколко интересни модела на рокли, та мога да ти ги пратя, ако искаш.  Peace
Ще чакам включване от Дес, нали на крака ми е дошла. Та можем да ви напишем дружно следващия постинг... Party
Клео, мерси за инфото за спиралата. Така си излиза сметката, но като с ипомислиш, че трябва да ги дадеш на куп... Ще си помисля.
galita, голям априказливка Вики! Hug Peace Моето малко звяр само "мама" не продумва от родата. "Тати", "бати", "деди", "баба", "лели", "кака", а като го гледам в очите  и повтарям "маама", той ми отговаря "тааати"... Laughing Но затова пък нарича всички лелички-каки и те са мноого доволни, дипломат... Wink

Лека вечер!

# 264
Здравейте!
Най-сетне имам време да се включа - разпратих последните гости вчера, пооправих панаира, снощи ви изчетох и сега съм на линия  Mr. Green

А като гледам новините са хубави - нови бременелски радости се задават! Честито!  bouquet

Ние изкарахме страхотно на екскурзията и Калоян му поненесе много добре пътя. Все си спеше в буса, а после имаше яко енергия и ни побъркваше  #Crazy Ходихме до Етъра, Трявна, Велико Търново и Арбанаси. Ще кача малко снимки тия дни та да се потопите в атмосферата  Laughing

Иначе новото е че се е научил сам са де пуска по пързалките и сега е неудържим и безстрашен hahaha Говори непрекъснато - повтаря всичко след нас, има страхотен напредък, ама още не казва съвсем правилно думите. Например камъ - вм. камък, пама - вм. лампа, шапа вм. шапка, но и доста думи казва правилно. Аз всичко си му разбирам   Joy Даже и приказката "Седемте козлета" ми разказва  Grinning Grinning Grinning

sea woman, непременно да се включите с Дес скоро  Peace Като гледам днес те няма, та може и да сте чукнали среща  hahaha И нас морето ни зове от 22.07 така че момичета благодарна съм на всички дето са споделили и ще споделят опита си от морските приключения  Hug

Vili4ka, и аз съпреживявам с теб. Мойта сватба беше преди две години ама ще помагам с каквото мога и с каквото си спомня  Crazy

mom_an, как с Стефан? Мина ли разстройството. Дано вече сте добре  Praynig

Аз ще взема да полегна, че довечера пак ще трябва да търча след бързоходко  Shocked

# 265
КлеоHug мерси за отговора! Обаче малко ме притеснява това с изчезването на цикъла... Thinking Не че много се натискам да го имам, ама не е ли тревожно, че почти изчезва? Лекарите какво казват? Иначе пък знам, че добрите спирали действат анти-канцерогенно и най-вече затова искам да си сложа. Абе без консултация с гинеколог няма да стане, то е ясно. С бебо се справям, доста е кротък. Понякога нощно време не спи и пъшка, явно вече има колики, но не плаче! Shocked Геройче! Снощи като почна да прави така, го взех по коремче върху мени веднага заспа. И брат му така го успокоявах, но и той нямаше тежки колики. Дано така да караме до края на тези бебешки неволи.
sea woman, весело да си изкарате с Дес!  Peace
petenceto, мина му на Стефан, слава богу. Явно нещо е ял...
Вили, успех с приготовленията! Като гледам, доста си организирана, щом вече сте уредили ресторанта и си започнала да си търсиш и рокля, та чак и прическа имаш в предвид! Браво!
Тук вчера, както и в цяла Бг, беше тотална лудница с тия сватби! Най-честия звук, който чувахме, беше клаксони. Rolling Eyes В единствения ритуален дом на Силистра, където са свикнали да си клатят краката, вчера са имали 17 сватби (!), като дори сина на кмета се е отказал от запазения си час, за да го преотстъпи на друга двойка! ooooh!
Хайде лека вечер от мен!

# 266
  • Варна
Експресно включване за кратко. Имаме си гости, много е забавно, Вяра си хареса Светлин, а Сашко я гони да я гушка.  Laughing После ще кама снимки, че бирата ще изстине.  Wink

# 267
 hahaha
При вас е весело, значи! Много поздрави на Дес от дружината, на Вяра - браво, браво, по батковци си пада, какво ще се занимава с хлапета... Joy

# 268
Привет от мен и Поли!
Ние се завърнахме....бяхме в болница 7 дни.Много беше обезводнено милото от повръщане и разстройство+висока Т(над 39).Не беше онова жизнено дете, на което батериите не се изхабяват.Спукаха й около 15 вени, докато поставят абокятите.Паолина плачеше и викаше:"мами, мамиии".Сърцето ми се късаше като гледах как се измъчва горкичкото CryСлед 7 дни на системи, 2 антибиотика и урбазон ни изписаха.Сега сме добре, вече във форма.Трябва много да се пазим и много контакти с деца да нямаме.А тя така обича да си играе с дечица...Важното е, че се стабилизира Grinning
Пазете се много, че е този вирус е ужасен!
tanitaia, честита ти бременност  bouquet
galita, преди няколко месеца на майка ми й правиха биопсия на матката.Стискам палци и при теб резултатът да е добър и нищо тревожно да няма Praynig
Чао и хубав ден от нас Hug

# 269
Daisy_st, ужасни преживявания  Cry Дано сте мнооого по-добре и нямате вече подобни ужасии  Hug

Дес, sea woman, весело изкарване! Много гушки от нас !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт