Отговори
# 30
  • Варна
Запис ! 5 дни ме нямаше и вие сте изписали цяла тема та и нова сте започнали ! А аз си мислех че сега като времето е хубаво тук раздумката ще е замряла , а то кво стана , вие повече сте се раздърдорили ! Laughing Peace

# 31
Момичета много съм щастлива днес Алексчо си изпапка всичкото ДОМАШНО зеленчуково пюре след отказите и храненето с мъка на какви ли не марки той милия си иска домашно.Дано да не е прецедент.,и да хапва вече с удоволствие. feeding

Ники много ме разсмя Петърчо седнал един такъв много сладък малък човек.Направо да го изпапкаш.

Нашият тати помага много и сменя памперси,и къпе малкия ,но когато има аки спираме до памперса. Sick

# 32
Честито порастване на Елисаветче    bouquet - голяма мома да стане -  все така хубава,че много и се "точат" някои .... Wink  Hug
Тъщата мина на одобрителния кастинг, значи работата се "пече"  Grinning

detelini, обривът от храна представлява големи червени пришки, които е възможно да се местят по тялото / тоест излизат на различни места/. а останалите членове на семейството имате ли ухапвания от комари ? Ако да , твърде възможно е да са те ....
Пюре на ХИПП от круша не се сещам да има ......  newsm78
Да не е някоя друга марка ?
Иначе всичките ХИПП- арски  Joy наистина са с трайност 48 часа, тоест 3 дни могат да се ядат при съхранение в хладилник  Peace
По- късно ако успея да се добера до компа, непременно ще ви се похваля с нещо ..... Rolling Eyes
Добре дошла на shemet_neveroiaten на наша си земя, чакаме впечатления  welcome

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 16:26 от Magesta

# 33
Magesta  има пюре от круша на Хип,даже малката много го харесва.Гадното е , че Хипп нямат големи бурканчета плодови.

# 34
И ние от скоро почнахме да посядваме, когато е в нас.  Simple Smile

# 35
Magesta  има пюре от круша на Хип,даже малката много го харесва.Гадното е , че Хипп нямат големи бурканчета плодови.

Да, аз днес купих круша и ябълка. Ами то не случайно няма  newsm53

# 36
Привет мацки,големи бързачки сте.Да не видите нова тема и вече две страници изписахте  Simple Smile

Честит празник на Ели,Теди,Алекс,Микаела,Петя,Влади и Живко!

За памперсите отговорих-Не,защото на нашият татко още не му е стигнало до главата,ама ако опре ножа до гърба-няма къде да ходи.Истина е че по цял ден работи,я почива в неделя,я не и аз съм се заела сама в отглеждането на детето.

На Ганчев има само круша,ама е супер сладка и със захар.

Мили мой,на моето диваче леглото му умаля.Не ще да лежи в него,дай й само на нашта спалня и като се върти като бургийка,пък даже от единия край ходи до другия с търкаляне.

Знам,че не е подходяща тема тук ама да ви попитам:Какво се подарява на човек,който кани на курбан за здраве?Утре сме на едно такова събиране,ама нищо незнам????? newsm78

# 37
ina_nk, подарява се дреха, доколкото съм запозната, ако ти е близък може - икона.

# 38
  • София-Велинград
Днес съм пред полудяване!Водих баткото на зъболекър в Токуда и имаме да правим доста зъби и то полвината са постояни.Марият беше с нас,докато се връщтахме ни срещна дъжда и.....
Пак се зпочва с лошото време а това означава да си стоим в къщи и така и двамата ме побъркват.Единият мърмори другият пък не иска да спи.

# 39
Иде ми да разстрелям това гадно време!  #2gunfire Цял ден се кани да завали, ама не вали и тъкмо да се престраша да изляза, а при мен това е галимация голяма и то запръска! Прибирам се и то пак само гърми и не вали!!! Ама тук няма място за количката и аз за да изляза, я разгъвам, мъкна я по стълбите, отделно се качвам да взема малката, после да си взема още неща и да заключа...и докато излезем минават 10 мин, плюс че съм се уморила като от бягане на 100 м  ooooh!
Или да вали, или да не вали, да му се не види!

# 40
Значи аз съм в грешка за крушата ....  Peace ... не ни влиза още в менюто, та явно съм недогледала.
Вижте днес какво ни донесоха от Памперс у дома :  Grinning

Пак се уреди нашия човек, някой друг пращал ли е мечета за играта / то има тема тук за това , ама аз да си се похваля на вас първо WinkParty

# 41
  • София
Честита половин годинка на всички бебчета!
Честит Рожден Ден Детелини!    bouquet (с малко закъснение)

Смяната на памперса от таткото е акт сравним с подменяне на спукана автомобилна гума на семйното возило от майката  Sunglasses
Joy

Моят мъж може да сменя памперси и наакан е сменял, но не докрая че не ми издържаха нервите и щеше всичко да се омаже около тях  Laughing Всеки път като сменя е голяма борба, личи че няма тренинг. Та на анкетата - може да сменя, но не го прави  Simple Smile

Понтес, страхотен резултат за хемоглобина и то само от кърма!

Магеста, ха честита ви играчка!

# 42
  • София
Честито на бебчетата Wink
Аплодисменти за Ники  bouquet

Крушата май Уилямс беше, а оризовата каша вече приготвена ползва ли се пак или се хвърля?

# 43
  • София
Magesta, супер е играчката Peace
само аз ли не съм разбрала за какви мечета става въпрос newsm78 използвам само памперс, откакто се е родила ния, а никъде нищо не съм видяла за такава игра, а виждам, че и други мами печелят.

# 44
За анкетата в месеца веднъж,ако се наложи нашия татко сменя памперси.Не му е при сърце.
Аз купих против комари,стик на Аутан за деца и мисля,4е действа,защото те най-много по муцунката го хапят,а сутринта нямаше нови пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт