Отговори
# 60
Ох, че хубаво кафенце със Сол ключ, благодарско Wink Аз нали като видя ноти, Сол ключ, петолиния и каквото и да е друго музиканстско полудявам....имам сума си бижута с тази тематика....професионална деформация!
Честито на празнуващите днес!
Като гледам се чуди да вали или да грее слънце...а дано да е повечко от второто, защото няма да ни се размине и първото!
Аз в събота ще пътувам с Николчо до Търговище, на фестивал на женски хорове ще го водя....с автобус пълен с 30 жени...ще има да му се радват и да го подмятат. В неделя се връщаме, да не си помислите, че ще ни заведат на плаж до Варна Naughty Само от климатика в автобуса се притеснявам, но на място ще видя как ще се  боря с него Wink Та ако имате идеи споделете, защото другите мацки ще искат климатик със сигурност!
Лек ден!

# 61
Добро утро! Благодаря за кафето1 Честито на всички бебоци, стигнали нашата възраст! Имам 1 питане: още не съм се оциклила, кърмя и ми е чудно валидни ли са отрицателните тестове в този случай?! EFN smile3511

# 62
Добро утро! Благодаря за кафето1 Честито на всички бебоци, стигнали нашата възраст! Имам 1 питане: още не съм се оциклила, кърмя и ми е чудно валидни ли са отрицателните тестове в този случай?! EFN smile3511

Мисля, че да.

А да ви питам за изследванията. Кръвта е ясно как я взимат, ами урината? Моя педи каза,че имало някакви торбички, дето се слагали за през ноща, ама в найлон да му сложа.... ми звучи направо садистично. Кажете вие как събрахте....? Rolling Eyes Mr. Green

# 63
Имам 1 питане: още не съм се оциклила, кърмя и ми е чудно валидни ли са отрицателните тестове в този случай?! EFN smile3511

8 седмици след раждане или аборт може да се покаже положителен резултат, поне така пише на Surecheck, иначе явно точно показва!

А да ви питам за изследванията. Кръвта е ясно как я взимат, ами урината? Моя педи каза,че имало някакви торбички, дето се слагали за през ноща, ама в найлон да му сложа.... ми звучи направо садистично. Кажете вие как събрахте....? Rolling Eyes Mr. Green

нашата педи ми препоръча едно пликче за урина, което да сложа сътринта преди да отидем, той така или иначе като е гол пикае обикновено. Но цяла нощ да седи и на мен ми се струва садистично, още повече, че пише да се залепи на слабините....малко не ми е ясно как ще го направя още, но ще му мисля на 25-ти когато сме на консултация!

# 64
Откъде се купуват тия пликчета? С шишенце - не става, вече трети ден пробвам! Днес чаках 1 час и щом се отказах и сложих памперса, тя доволно се изпишка Twisted Evil . Надали тия лепенки не са помислени, че са за бебета, аз лично мисля да пробвам.
За протокола сме 6800 (+ 400) гр. и 67 (+3)см.

# 65
Привет Hug
Момичета тези дето казвахте, че Ви пищят децата кажете как са, спряха ли? ThinkingМен вече ме хваща срам по улиците, такова пищене, чеееееееее ShockedСтоим малко и я прибирам то след такива писъци очаквам скоро да чуя и помоооощ ей така пищим ooooh!
Иначе папкането върви добре-харесва ни Peaceсега и ние сме на тиква с картоф.
Magesta, честито придобивка WinkИ ние сме на Памперс, но и аз не съм в час с играта newsm78 Ида те питам от къде купуваш тези пюретаOVKO, ЧЕ ОБЕЩАХ НА ЕДНА МАМА ДА ТЕ ПИТАМ Simple Smile
shemet_neveroiaten, добре си си дошла у дома Hug
Virginity, аз исках снимка, Благодаря!Това не е ли само люлка или става и на столче?И от къде т`ва акумолаторче за което говори баща ти?Колко парички е?
pontes, следващият път задължително ще ги запознаем малчовците PeaceИмен после ме беше яд, че не се обадих, нооо.... doh
 Nikki_Ivanova, имам питане към теб в темичката за захранване, погледни и кажи какво мислиш  Wink
Алексче, вие до къде стигнахте с манджите? Simple Smile
Честито на всички празнуващи днес!    bouquet
Честито на Калина на elielibg! : Heart Eyes

# 66
от аптеката купих пликчето! Peace

# 67
Привет от нас !
Нашият татко си е у дома / и както е видно по епизодичното ми включване само  Mr. Green/ и аз не мога да се добера до компа..../
esy , пазарувам от магазин Папагал - в Борово. Има и интернет магазин с доставка у дома.
Ето сайта : www.papagal.net .
Адреса е Борово, Солун 47
anche_mamche , тези пликчета за урината се казват КОЛЕКТОРИ , продават се по аптеките  Peace
Урината не трябва да е престояла повече от 2 часа, преди да се занесе в лабораторията. По този повод урината се събира сутринта - оголваш дупето, мушкаш или наденваш  Wink приспособлението и чакаш пиш.  Grinning
Момчетата наистина като ги пооставиш разсъблечени и без друго си вършат тая работа.
asspassii4e, то климатика по малката бела' от жегата...
Ако може да се настаните някъде, където да не духа право във вас - най-добре Peace Иначе няма проблеми.
Ей, голе'м акъ'л ти дадох ....  Joy Grinning
Надявам се и аз на хубаво време, а дано  Peace
elielibg честита ти половингодишна девойка   bouquet !

# 68
Иво до сега е сменял 3-4 пъти памперс. "Нали ти си тук, защо аз да го сменя"......е направо лудвам.  Simple Smile
Ако измърморя нещо търчи и сменя  Grinning Абе в интерес на истината работи от 9 до 21, едва успява да си види сина понякога.  Confused Иначе през уикенда е постоянно с Алекс.

Като стана въпрос за люлки....купих люлка на Алекс още в началото. Е тази джаджа определено спасява положението. Играе, а ако се умори заспива. Абе аз само като го гледам и ми се доспива  Laughing

Я вижте как е откъртил  Laughing
За съжаление е само до 9кг., още 2-3 месеца най-много може да люля.

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 11:06 от shrew

# 69
Аз урината я звех с бурканче.  Щом Елена се събуди веднага събух памперса и се стройхме с татито да чакаме hahaha
Ту аз държа, ту той и след половин часаво чакане Елена благоволи да се изпишка Peace
Мами, аз пак да питам, никой ли не е мазал венците на бебока си при растежа на зъбките newsm78
Magesta, ти си най-в час със зъбките, дай съвет.....разчитам и на другите мами  bouquet

Весел ден newsm51

# 70
dideto, мажем бе, мажем.......ма то ефекта не е кой знае какъв, или ако има някакъв е за десетина минутки.
По-добре с нещо да си чеше венците. Алекс само с някоя замръзнала играчка се успокоява.

# 71
  • София
Тези колекторчета за урина са супер. Аз го залепих и Алексис на секундата го напълни, събра ми очите Laughing После пресипах една част в стерилно контейнерче за урина и го занесох.
Виж за кръвта беше по-сложно. Много плака човекът...Тая сестра като взе да натиска пръстчето за да капе кръв...цяла вечност ми се видя...

Иначе Алексис е 8700г, 71см. shrew, съвсем скоро шезлонгът няма да ни става, вие поне имате няколко месеца още Mr. Green Цунки на спящия красавец!

Дивна пешеходка, вече да не изчезваш Naughty

Magesta, браво за жирафа - супер е Peace А за анкетата - по-скоро я пуснах за да се оплача, отколкото да се изфукам: нашият тати памперс досега не е сменил Thinking Като го оставя да съблича бебето за баня след 10 минути само чорапите са свалили ooooh! Само си играят, работа не вършат Hug

# 72
оооох,супер кафенце!че и с право на избор!аз тъкмо сега си пия кафето!
dideto,аз веднъж съм мазала,защото знам,че в крайната фаза нищо не помага.само гушкане и галене смекчават болката или сърбежа-не помня Simple Smile мажа с  DENTINOX
Magesta,честита играчка и от нас!ууу,че хубава!със здраве да си я ползвате!
за урината -и аз мисля да я взема с колектор и ако не успея,ше бдя с бурканче под голото дупе.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДЕНИЦИТЕ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА И ЩАСТЛИВИ,ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ СА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ!
newsm59 newsm67 Gift  bigdance2  ura  costumed034 Tada

# 73
Иринче, дай да се забием в некоя кръчма - да видим пак ли ще се дърпа!
Имах изпит - неуспешен както се вижда, пък и компа беше .... Обещавам да внимавам вече с вирусите!

# 74
dideto, незнам колко съм в час - че имаме 4 вече , факт. Обаче не съм мазала и не мажа с нищо. Да нерви се иска всичко в устата и аз гледам максимално да му позволявам този лукс , докъдето е възможно , разбира се ....
Бързо и безпроблемно "озъбване" и на вас  Peace
/ не че при нас е съвсем безпроблемно  Mr. Green/
Наистина в количката и Жижо се дере като на инквизиция, ама това го знаем...
Новото при нас е, че почна да заспива / едвам го удържаме/ преди банята вечер, или заспи към 21.00 и 22.00 е вече буден с най- чаровната си усмивка и готов за игра. Не може да заспи без мен, стряска се , пищи - даже се захласва....абе все неща дето са ни новост, на "дърти" години, месеци, де... Wink
shrew , страхотна люлка, благородно завидях на Алекс  Party
Иначе и на нашата така пише - 9 кг, ама ще видим ...  newsm78
Мъжа ми ме гони, че съм напълнила хола с : люлка, една проходилка вече се размотава и стола за хранене като сложа - сетете се какво става ... Wink
pontes - добре дошла в клуба  Mr. Green Party ... я си оставете мъжете пари да изкарват, пък с памперсите ще се справим и ние някак си  Wink
Я си представете идеалният татко дето овършава всичко вкъщи, дете гледа, пазарува , готви .... ясно е за какво говоря и да легнете на едното ви майчинство .... мерси!
Дивна пешеходка , честит нов ник на тебе ...  bouquet Grinning ...защо пешеходка ... със самката какво стана ?

Общи условия

Активация на акаунт