Отговори
# 75
Скъсаха ме на шофьорския... затова.
Днес ядохме пилешко (домашно приготвено) за пръв път - да видим резултата... От жълтък се изрива момето.

# 76
Магеста,честита ви играчка.И аз също съм спала та незнам нищо за тази игра.Но се радвам на всички дето са печеливши.А твоето дете е невероятен късметлия,дано и занапред бъде така.

Диде
,мажа венците с Дентинокс-има ефект,зъбки още няма. Laughing

Дивна пешеходка
, welcome

Честито на празнуващите днес!

Няма какво да ви кажа,освен че ме е налетял някакъв вълчи апетит и непреставам да се тъпча. Ето малко снимчици на Лорка,че отдавна не съм качвала в албума,нещо нямам време.
1.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88537&photo=85
2.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88537&photo=87
3.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88537&photo=99

# 77

Мъжа ми ме гони, че съм напълнила хола с : люлка, една проходилка вече се размотава и стола за хранене като сложа - сетете се какво става ... Wink

А кошницата за колата, а активната гомнастика, а шезлонга, а разните му там дрънкалки, чесалки и т.н. Олеееее, трябват ми поне 5 стаи още  Laughing В гардеробите са кутиите с дрехите, които не му стават, една кошара +дюшек, в единия ъгъл на стаята с компа пък има стол за кола и проходилка и walker. Прежалих си и спалнята, разместихме всичко. Мъжа ми е доволен обаче.....преди все се оплакваше, че в нас е като в музей. Сега все в нещо се спъваме, а още не е проходил.  ooooh! Скоро ще трябва да си изнеса дрехите на терасата май, а аз самата къде ще отида не знам. Simple Smile

# 78
Мъжа ми ме гони, че съм напълнила хола с : люлка, една проходилка вече се размотава и стола за хранене като сложа - сетете се какво става ... Wink
А кошницата за колата, а активната гомнастика, а шезлонга, а разните му там дрънкалки, чесалки и т.н. Олеееее, трябват ми поне 5 стаи още  Laughing В гардеробите са кутиите с дрехите, които не му стават, една кошара +дюшек, в единия ъгъл на стаята с компа пък има стол за кола и проходилка и walker. Прежалих си и спалнята, разместихме всичко. Мъжа ми е доволен обаче.....преди все се оплакваше, че в нас е като в музей. Сега все в нещо се спъваме, а още не е проходил.  ooooh! Скоро ще трябва да си изнеса дрехите на терасата май, а аз самата къде ще отида не знам. Simple Smile
hahaha Joy Joy Joy
A eто как ми се усмихва Жижи посред нощ :
Цък! ,Цък!, Цък!, И цък!
Ina nk , Лорчето много сладко ! Grinning Най ми хареса в костюма с раетата !

# 79
  • sofia
Мамета, не ми остава време за бебонко от тая работа Cry
 shrew , как се справяш - ти си по-напред от мен с материала....
 Иначе на Стефан хемоглобина му е 121 и аз съм доволна Praynig но ни казаха да пием повече течности. Плагиаствах от Магеста и пием водата с малко плодов сок.
  Още някой и друг ден Стефан ще започне да ми вика лельо, а на баба си мамо  ooooh!
  Като се прибера вечер и детето ми се вижда много порастнало и аз го целувам по 15-20 минути Crazy
  Всичко от досегашния ни бебешки живот с него много ми липсва- разходките, храненето, игрите ....

# 80
  • Vaudreuil Canada
И ние сме с люлка почти от раждането - много съм доволна ... даже си я домъкнах до тук и сега продължаваме да се люляме - нашата е до 11 кила ето я

# 81
Иначе на Стефан хемоглобина му е 121 и аз съм доволна Praynig но ни казаха да пием повече течности. Плагиаствах от Магеста и пием водата с малко плодов сок.
ако може да ми обясниш как вода с плодов сок  newsm78 разреждаш или едно след друго  newsm78 че ние днес правихме изследвания и хемоглобина на мишлето ми е 94  Shocked  Sad

# 82
  • София
здравейте!
супер са всички бебоци, а на лорчет на ина нк завиждам благородно за косата. какви коси, какви букли, какви прически ooooh! лелеееееееееееее , ния има коса колкото да й забода една фиба, че да се вижда, че е девойка - ето я
Magesta, тоя жижо в много добро настроение е през ноща. брееей Joy и какви усмивки раздава hahaha
и ние не можем да се разминем от бебешки аксесоари #Crazy гардеробът на ния е в гардероба на мъжа ми и само му побутвам полека дрехите, за да има место за бебешките дрешки.
и ние сме с подобна люлка - и аз съм много доволна. преди спеше вътре. сега се забавлява. Peace

# 83
  • sofia
desidm , едното няма общо с другото. Просто ни казаха да пием повече течности. От това няма да ви се покачи хемоглобина. Иначе за да пие мъничето вода слагам примерно 30 мл сок и 80 мл вода и така го лъжем та изпива 110 мл течности. Но не трябва да се прекалява със сока - примерно не повече от 40-50 мл на ден.Трябва да наблегнеш на храненето за хемглобина т.е. детето да набави желязо.

# 84
desidm , едното няма общо с другото. Просто ни казаха да пием повече течности. От това няма да ви се покачи хемоглобина. Иначе за да пие мъничето вода слагам примерно 30 мл сок и 80 мл вода и така го лъжем та изпива 110 мл течности. Но не трябва да се прекалява със сока - примерно не повече от 40-50 мл на ден.Трябва да наблегнеш на храненето за хемглобина т.е. детето да набави желязо.
благодаря ти! Hug

# 85
След обстоен преглед при педито и умуване от моя страна, заключението е че най-вероятно сме се обринали от антикомарина на Чико . Със закъснение се сетих, че преди години бях чувала за обринати деца от Чико и Нивея.  #Crazy  Дадоха ни разни нещича за успокояване, да видим  Praynig. АА, зъбчетата ни вече се виждат макар и съвсем в основата на венеца  Mr. Green. Прегръдки  Hug

# 86
  • Бургас
Хм така като гледам всички ще носите урина за изследванията.  newsm78 Ние на 03.07.2007 сме на консултация, на която ще ни вземат кръв и урина, но педи не каза нищо да нося  Thinking Само спомена, че тогава ще са задължителните изследвания за 6 месец, макар че тогава Петър ще е на 6 месеца и 13 дни.  #Crazy Странна работа, съвсем се обърках вече. Не ми е казала да нося аз урина  Shocked, останах с впечатление, че там ще я вземат, макар че идея нямам как ще стане. То при момчетата е по-лесно де, наш Петър като го съблечеш гол и след 2-3 минутки се напишква, понякога дори го прави почти веднага, ама все пак..... Mr. Green

# 87
Nikki_Ivanova , на прегледа , когато ставате на 6 месеца ще ви дадат талонче / направление / за кръв и урина - абе искайте си. Правите ги в рамките на 1 месец и носиш на педи резултати. Споко, няма да не си разбрала  Peace

# 88
Леле, мами, сега ги разбирам тези, които казваха, че изчитане няма!
3 дни без нет и луднах вкъщи, направо съм пристрастена към форумчето. А вие как можахте в това хубаво време 8 странички да изпишете? Shocked
Ние освен че седим, както видяха някои от мамите на срещичката ни, вече и лазим. До преди ден-два не беше особено координирано, но вече съвсем си лази по класическия начин и ни прави #Crazy. Баткото ни пролази след навършени 7 месеца, а бебката явно се развива по-бързо от него, явно ще очаквам и прохождането по-рано.  Но като си помисля, че баткото на 10 месеца проходи и ми става зле....
С баткото получавах нервни кризи наобяд, като не искаше да яде зеленчуковите пюрета. Бебката си ги хапва с голям кеф, но не иска и да чуе за кашите. Смених банановата с каша Блевит с няколко плода.  Изобщо няма разлика, слагам дори и плодово пюре. Явно блудкавата оризова каша повече й харесваше. Стиска устата и плюе, ако успея да я излъжа с някоя лъжичка.  Купих си и каша на Слънчо, но има глутен и засега няма да я давам.
Ами това е засега. Отивам да ви изчета!

# 89
Magesta аз пратих за същата играчка преди 2 седмици и чакам..ти колко време чака за наградата?
Ние сме 8200 и 67см...и аз си купих колекторче и утре сутринта ще пробвам..
Да ви се похваля имаме си вече 2 долни зъбчета...избиха заедно без никакви мъки..дано и останалите да са така Praynig
много ме е яд че не видях навреме за срещичката в Света Троица...щях да дойда супер близо ми е...другият път ще съм нащрек smile3556

Общи условия

Активация на акаунт