Отговори
# 90
Magesta аз пратих за същата играчка преди 2 седмици и чакам..ти колко време чака за наградата?
Със сигурност повече от две .... може би месец Thinking Изчакай Peace

# 91
A eто как ми се усмихва Жижи посред нощ :
Цък! ,Цък!, Цък!, И цък!

Оххх, направо се размазвам от кеф като ги видя тези зъби......снимай, снимааааай и после дай да се доразмажа  hahaha

mama-shushi, работя от 14 до 20 часа, имам цяла сутрин за Алекс. А и нали офиса е точно до нас, мога да го видя когато си пожелая. И домашната си работа върша, и готвя даже......ако пожелая  Mr. Green Сварвам, но това е защото е и майка ми, която страшно много помага.

# 92
Magesta да ви изям усмивката еееей Simple Smile и аз като shrew се размазах от кеф Simple Smile
хм, моя педи каза че не му е много важна урината и каза ако не можем да я вземем да не се притесняваме и следователно не сме пускали урина.

# 93
здравейте майчета!
За сядането ние си седим стабилно, докато не реши, че трябва да вземе някоя играчка и не се килне имаче ако са пред него няма проблеми!
преди вде седмици купих гърне, една седмица го запознавам с него и вече го слагам да пиша там, на обед в къщи спи без памперс и щом се събуди хоп сложен е там и работата е свършена. Незнам дали осъзнава какво прави там, майка ми беше казала щом осъзнава че от шишето се яде ще разбере и какво се очаква от него щом е сложен там, но не веднага разбира се-вие какво мислите по въпроса за гърне?
А и още нещо взех на Влади от тия шишета с накрайник наподобяващ чаша само че мек, казаха ми че сега е момента да свиква с такава форма на бибата и след два-три месеца може по лека да се въведе твърд накрайник. Някой вземал ли е такива чаши?

# 94
преди вде седмици купих гърне, една седмица го запознавам с него и вече го слагам да пиша там, на обед в къщи спи без памперс и щом се събуди хоп сложен е там и работата е свършена. Незнам дали осъзнава какво прави там, майка ми беше казала щом осъзнава че от шишето се яде ще разбере и какво се очаква от него щом е сложен там, но не веднага разбира се-вие какво мислите по въпроса за гърне?
и аз купих гърне на chicco анатомично но ми казаха че до годинката ще е много трудно да го свикна там да си върши работата.
А и още нещо взех на Влади от тия шишета с накрайник наподобяващ чаша само че мек, казаха ми че сега е момента да свиква с такава форма на бибата и след два-три месеца може по лека да се въведе твърд накрайник. Някой вземал ли е такива чаши?
имам такова шише с биберон и 4 накрайника има мек,твърд накрайник,сламка и после остава обикновена чаша.пробвах с мекия един път,но се олива ,по много тече.

# 95
shrew , много сладък тоя Алекс  Heart Eyes А като видях как е заспал, направо се разтопих, ние никога нямаме такива случайни заспивания и затова ми стана много мило  Hug
А пък зъбетата на Жижо са супер  Crazy нямам търпение и нашите да се покажат  Flutter

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 22:13 от di_

# 96
  • София
Ех голяма радост днес за нашето семейство - мойто слънчице стана на половин годинка  Heart Eyes Племенника ни беше на гости, имаше торта, подаръци ... И вече нямам търпение за първия рожден ден!
Честито и на другите наши наборчета!

И аз взех мек накрайник за чаша. Не тече от никъде, обаче госпожицата го ползва за чесалка за зъби и изобщо не се светва че се пие вода от него пък и тя не е пила досега вода. Та още я обучавам, но не съм много сериозна.

# 97
момичета заминавам за Варна в неделя вечерта, направо незнам дали да се радвам или да плача. но през тия 5 дни където го нямаше мъжа ми, ми беше много мъчно едвам издържах.
Вержи ще ми дадеш ли телефона ти да ти звънна и другите мами от Варна да се видим, много ще се радвам.
Много ми е напрегнато, защото незнам колко време ще останем.
Да ви питам мамите от варна, нещо, ще может ели да ми пратите телефони и на някои педиатри, ако ми потрябва за Габи. Много мерси

# 98
ka_tq , много добре си направила с гърнето - аз съм за, стига да може да седи стабилно детето и дет' викаш да има ефект. А ти самата търпението да го приучиш Peace
То рано или късно ще се наложи, така или иначе, защо да не е от сега .
Аз чакам само Георги да започне да сяда стабилно и го курдисвам там Wink
Чаша имам на Chicco - май мек накрайник се води, ама си е бая твърд. Пробвах ама не вдява Жижо какво трябва да прави още, та и там сме на изчакване Party
lia25 , приятно изкарване, да пишеш и снимки от срещата непременно чакаме, ако заформите.
Габи - да не изневерява с тамошните младежи Naughty  Wink
Ами честито на Нелито на verolinabouquet Все така засмяна да е!  Grinning

# 99
  • Варна
По въпроса за взимането на урина от момиченца да споделя моя опит !
Та сложих аз този колектор както си трябва ама резултата беше нулев, т.е памперса мокър но нямаше и капка там където трябваше  ! Освен него си бях купила и стерилно шишенце от аптеката ! И... както си седях и се чудих сега кога ще кефне на госпожицата да се изпишка , се сетих едно време какво правихме по лагерите  Whistling - наливане на вода от чаша в чаша на тънка струйка  Mr. Green! Речено , сторено ! Свалих памперса , приготвих се с едната ръка да държа шишенцето и с другата да преливам вода ! Точно на третото преливане мацката си ме опишка подобаващо!  Hug
А за кръвта трябва да кажа че въобще не гъкнахме , което ме чуди щото като биехме Пентаксима си поплаквахме !
Нашия хемоглобин е 115 което е малко под нормите , защото за момиченца минимума е 120 , но утре сме на ДК и ще видим педи какво ще каже !

# 100
Добро утро и честито на празнуващите днес!
Аз нещо не можах да спя...и татакото също...не знам защо!? На Ники пък 2 нощи му сменям памперса, че нещо пропуска, не ми се беше случвало отдавна!
За гърнето съм за, само да почне да седи по-стабилно и аз ще го мъча. Както съм посала преди каката я почнахме от 7-ми месец и имаше ефект. Според мен не осъзнават за сега, че трябва да се изпишкат, дори и да го правят, но като стане навик...
Миналата седмица пробвахме чаша с твърд накрайник и Ники първо си чеса зъбите, но после започна да дърпа на глътки, бях му сипала едно по-течно плодово пюре и си го изпи цялото. Та мисля да му купя тия дни, щото чашата беше назаем.
А защо не може да се пие повече от 50 лм сок на ден???? Ники ми е пил и по 200 мл в жегите...
Като споменах люлка миналия ден имах предвид, че му купих люлка за по-голямо дете, т.е. от седящо до към 4 години. Има само седнало положение. За сега го придържам като го полюшвам, за да свиква. Дано да обича да се люшка като кака си Wink
Иначе ние живеем в една стая и скоро ще почна да складирам и поземята дрехи и чудеса....

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 08:56 от aspasia

# 101
Ха, добро утро !
И хайде на хубавото време  Grinning
aspasi- йче, абе и ние пием сокове като смокове .... newsm78 ..та ако някой знае наистина защо да не се прави , да казва бързо  Rolling Eyes
Като прочетох troia , дето е писала нормите за хемоглобина за момиченца, се сетих ... я кажете за момченца колко трябва да е ?
И както съм почнала с пиатнията, да завърша :
Къде се покри другарката jecova - poli  ?  newsm78  Big Ups
Не съм я мяркала тук скоро, сигур' пак е хванала гората някъде.....
Ей, не нахойка се тя с това дете ! Не се спряха  Sunglasses Wink Grinning
Ведро настроение !  bouquet

# 102
Добро утро!
Ние също бяхме на консултация. Венета вече е  7.450 кг. За дължината не знам - тя и миналия път като че ли не я измери точно, и сега май. Ще си я меря аз.  Пък и не ми каза за изследванията, а аз не бях в състояние да я питам. Баткото преди консултацията отново изпита здравината на нервите ми, като ги опъна до скъсване. По пътя до там майка ми, която ни вози, не спря да ми обяснява, че така не можело и да взимаме мерки с това дете.  И при лекарката вече не знаех къде съм и едва се бях съсредоточила да общувам изобщо.  Та така. Обадих й се после, де, и днес мъжото трябва да вземе направлението. Казах му да вземе и за баткото, че от 6-месечна възраст и на него не са му правени повече. Пък искам да им пусна и кръвна група, така или иначе ще ги бодат. Тя си се плаща отделно.
Сега се подготвяме за неделя - тогава ни е кръщенето. Ще бъде в тесен семеен кръг - ние така си правим тържествата.
Честита половин годинка на бебе Бояна на мама mutsanka, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity, бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Виктория на мама mama_megi!

# 103
Добро утро и от нас  Hug Честито 6-месечие на бебе Лора на Vergy, Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Теодор на amymommy и Нино на Куне и ние с Бояна да се наредим до тях и да почерпим  Grinning

Момичета искам да ви питам за тези изследвания на 6 месеца - трябва ли да се направят точно на тази възраст или трябва да се изчака и последния прием на ДТК и полио и след това да се направят  newsm78 Ние в поеделник бяхме на ДК и ни сложиха втория Пентаксим, но педи нищо не каза за изследвания и ни даде час за третата ваксина след месец. Иначе вече сме станали 8 кг. и 67 см.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 09:50 от mutsanka

# 104
Мисля, че изследванията са задължителни, независимо колко ваксини са сложени. Нека и другите кажат какво заят по въпроса!
Поли Жекова нямаше интернет, те в Левски са така, като има дъжд и няма нет, а и ходи с Дани по разни изследвания и доктори за едни обриви да видят от какво са. Вчера я чух, каза, че са добре, но не се знае кога ще влезе във форума заради нета. Иначе днес ще я чуя пак, ако реши да дойде към Борисовата ще и предам че сте се затъжили за нея и Дани!

Общи условия

Активация на акаунт