Отговори
# 105
Мда, няма връзка между изследванията и ваксините. Просто на 6 месеца се правят.  На нас ни сложиха и третия Пентаксим, другия път е третия Хепатит.
За гърнето - с баткото имах големи успехи - за акането предимно - още преди да стане на 6 месеца го издържах, а като почна да седи го слагах и се изакваше на гърнето. Като проходи обаче и реши, че не иска и да чуе за гърне.  Та после го борихме след като стана на две години дневния памперс.  А бебката сега веднъж-дваж съм я издържала да се изака, но то е изпъване...., а на гърнето хич не й е удобно, може би й е голямо това, което имаме. newsm78
За соковете - сега не давам, но на баткото давах по 100-120 мл, които си изпиваше с кеф.

# 106
Браво Ка, аз го сложих в комшийката, защото се напъваше да ака и като писна моя кротушко... Гърнето ще почака. А чашата я пробвах аз - тече, нищо ч3 е на Нук. Ще я ползвам за чесало. Весел ден!

# 107
Честита половин годишнина на всички бебоци и мамите им!
Да са ни живи и здрави и повечко да спят!
Изписали сте 6 стр докато аз се боря за сън! Браво, ще има какво да си чета.
А да ви питам до кога смятате да гладите дрешките на наследниците?

# 108
  • Бургас
За гърнето съм ЗА, само чак Петър да започне да стои стабилничко и ще купя, щото сега и да го сложа ще се захлюпи с него напред.
Сокове не давам, едвам с водата се справяме някак.

Честита половин годинка на бебе Виктория на мама mama_megi, бебе Бояна на мама mutsanka, бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity  !

# 109
  • СОФИЯ
       Честита половин годинка на бебе Виктория на мама mama_megi, бебе Бояна на мама mutsanka, бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity  и Нино на Куне !

# 110
Честита половин годинка на бебе Виктория на мама mama_megi, бебе Бояна на мама mutsanka, бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity  и Нино на Куне  !

Аз също ще купувам гърне сега, като стане на 6 месеца. Вече сама се изправя.
И аз влязах вече в захранващите, от 3 дни яден пюре на Хипп от ябълки, днес ще ядем круша. На девойката за сега много й харесва.

Вижте това колко е сладко. Heart Eyes
http://ziza.ru/2007/06/14/tot_samyjj_angel_10_foto.html

# 111
  • Варна
днес ставаме на половин годинка!
почерпете се за наше здраве! bowuu
честито на наборите!!!  bouquet

люлката става и на столче,да! казаха че става до годинка да се ползва.
венците мажем с Дентинокс, после давам вода за охлаждане .
вече имаме втори зъб , Жижо пази се , дишаме ти във врата tooth Mr. Green
за гърнето - като започне да седи сама и стабилно или като проходи което така като я гледам ще е скоро  Rolling Eyes
урина пробвах два пъти да й взема с колектор. единия път го напълни с мармалад  Joy. втория път чаках ..чаках... и понеже не свърши нищо се отказах. сложих памперса и се изпика  Close а не ми с еоставя цяла вечер с найлон в гащите! със сигурност спарва  Stop
и в къщи е претъпкано с бебешки неща. вчера купихме и паяк. мислех че ще й бъде голям, но за мое учудване, краката и опират земята, дори и в най-висока позиция на седалката  Shocked

# 112
newsm32  Tada newsm32

Честита половин годинка на бебе Виктория на мама mama_megi, бебе Бояна на мама mutsanka, бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity  и Нино на Куне  !

newsm38  Gift

# 113
  • Варна
Magesta , референтните граници на хемоглобина за :
момченца е 140-160
момиченца е 120-160 !
Тези стойности са ми написани в изследването от лабораторията !

# 114
Честито 6-месечие и на Нели на verolina!
Да са здрави и усмихнати деца!

Нямам търпение да се видим с младостките мами, много ми е домъчняло за тях и бебоците. Нашите гости (майка и племенника) си отидоха и ми липсват много, обаче от вчера нещо съм го закъсала с температура и разстройство и просто не знам къде се намирам  #Crazy Явно и кърмата ми намаля от това и изобщо не е за разправяне.  Cry

Иначе Викито днес я водихме на консултация 6600 г, 64 см. Не много, но правим каквото можем. Пуснаха ни направление за изследвания и другата седмица ще ходим да ги направим. Понеже казах на доки, че се поти много бебешора, ни пусна и изследване и за калций и фосфор. Дано всичко да е ОК и да е само от жегите тоя ефект  Praynig

БеттиЛ, и аз се интересувах за изследване на кръвната група, обаче педито не знаеше дали ще стане с едно боцкане, защото за кръвна група обикновено вземат кръв от вената, а сега ще е от пръстчето. Каза да питам на място в лабораторията.

В тази връзка въпрос към мамите от София, които направиха изследванията:
 - в лабораторията на поликлиниката ви ги дадохте или в друга частна лаборатория и коя?
А как се лепи този колектор при момиченцата, че няма инструкции на него?

Дивна пешеходка, другия път да кажеш да стискаме палци и ще видиш как ще се моторизираш!   travel

Лек ден и усмивки!  Laughing

# 115
  • sofia
Ха така, сега излиза че трябва да се тревожа за хемоглобина на Стефан Rolling Eyes - 121 , педиатърката каза че ни е добър....ох...
  За сока - пише в книгата  "Хранене на бебето" че не бива да се прекалява с количествата - за 6 месец една кафена чашка на ден е дажбата, мисля че обяснението беше да не се натоварват бъбреците, но ще прочета и ще кажа утре със сигурност Naughty

# 116
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОЛОВИН ГОДИШНИ БЕБЕШОРЧЕТА   bouquet.
Спомням си Вержи като влезе в болницата и хоп колко  бързо излезе, а колко време изтече оттогава.  Hug
БетиЛ, какъв е проблема с баткото  newsm78. Въросче към мамите чиито бебчета се обринаха от храна - за колко време се заличи? Ние трети ден сме само на мляко, така за всеки случай.  Rolling Eyes

# 117
честит празник всички които празнуват половин годинка!много усмивки и щастливо детство!!!

# 118
Честит празник всички които празнуват половин годинка!Много усмивки, здраве и щастливо детство!!!   smile3525 newsm51 smile3525 

# 119
  • София
Честито на порасналите бебенца Wink
За хемоглобина тези граници са относителни, например на едно бебе сега му е 113(момиченце) и доки е казала, че е екстра, така че не се шашкайте ако не сте по учебник Wink
И аз нямам търпение за гърнето, скоро ще започваме да тренираме. Казаха ми за изпишкването- пускате чешмата и държите бебе, а таткото отдолу със стерилна чашка, ставало- аз некст уийк ще пробвам Wink
Някой правил ли е домашно пюре с печена капия? Нещо по- особено има ли освен пасирането?
Вече 2 дни яде оризова каша и май доста я харесва.

Общи условия

Активация на акаунт