Отговори
# 165
  • София
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ ВЕНЕТА НА Betty L! ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА И КЪСМЕТЛИЙКА С ИМЕТО СИ!!

tini-mini, първо съжалявам за патилата, миличка. Ето аз какво направих - Значи след нашето неуспешно захранване с морков и тиква просто нямаше какво друго да правя освен да дам картоф. Купих от пазара в Благоевград пресни картофки, които със сигурност са от село. Понеже съм си забравила помпата за кърма в София се принудих да правя пюренцето само с малко водичка. Но това не спря малкия звяр, който вече просто си иска ядене Crazy Вече 4 дена си хапва с голям ентусиазъм картофчето Laughing Обриви няма. След няколко дни мисля да прибавя тиквичка.

Ники, много ти се чудя за какво точно си се притеснила. Алексис не яде през нощта от три месеца и нито кърмата ми е спряла, нито се цедя newsm78 Просто не виждам какъв е проблемът и защо трябва да яде през нощта newsm78

dinka, съжалявам, не бях помислила за това. Ще се радвам да пишеш по-често и ако можем с нещо да помагаме - казвай, че гледането на дете не е лесна работа, а ти си герой!!

# 166
pontes, благодаря ти няма проблем справям се засега много си мила  bouquet

# 167
     Момичета,омъжих се!!!!!Черпя ви вертуално!

Всичко мина СУУУУУУПЕР добре!!!!!!!!А аз много се вълнувах и притеснявах.
Бягам да си дооправя къщата,че тук е паднала бомба.После ще кача някоя снимка Hug

# 168
Честито и много щастие! Hug

# 169
  • Düsseldorf
Е много сте бързи!!! Сега кога ще наваксвам?... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Хайде привет и от нас!
  Hands ClapЗавърнахме се и ние от моренце, еееех, как не ни се тръгваше! Изкарахме супер късмет с времето, валя 2 пъти вечер, на другия ден си ставаше за плаж. Чудя се с кой акъл съм се блъскала преди през август все на море!... То ясно с кой де, компанийка, купончета, диско.. но за почивка с малко дете: вече само юни или септември Peace. Морето чисто - сълза; плажа празен; оставяме си басейна, хавлиите и такъмите на обяд под чадъра, хато хапнем и дремнем - пак на плажа, те ни познаваха арендаторите, щото се брояхме на пръсти; спокойствие и ниаккво бързане да заемеш хубави места, никакъв стрес...   grinning039  grinning039  grinning039
Малката първия път като видя морето и занемя, но после свикна, а в бебешкото басейнче се кефеше неимоверно.
Аз си мислех, че там вече няма начин да не се оцикля, щото преди там все ми се случваше, но дори това не се случи! Абе перфектната почивка! Сега чакаме август за планина... Wink
Хайде, че имам да чета, вие сте писали, писали... И снимки ще кача, ама утре.
  love001
P.S. Честито, Лилетка!!!    bouquet

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 20:53 от alex_shu

# 170
  • СОФИЯ

liletka  Честито!!  ПОЖЕЛАВАМ ТИ  ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!!!

Честито на половин годишните бебчета!!!Да са живи и здрави!!!

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА  Betty L!

# 171
# 172
Момичета здравейте!!!
Много отдавна не съм писала тук,само ви чета,ама днес di_ ми се "скара" и на мен ми стана малко кофти честно казано Embarassed Ама ме беше ухапал един щъркел по едно време-ни за деца ми се говореше,ни за пюрета,ни за нищо  свързано с това.
Честито на Лилетка  bouquetМного семейно  щастие ти пожелавам!!!!!
Като чета какви пюренца давате..малкия засега е ял само картофи,вода също не иска много да пие,а мен ме е страх,защото в тия жеги...пък и аз съм една майка...все по улиците и по кафетата е горкото ми дете,мъжа ми се бъзика,че като пораснело,нямало да иска да си играе с децата,ами щяло да казва"Мамо,айде на барче" Crossing Arms

# 173
Лилетка честито мила ! Много семейно щастие и дълголетие ви пожелавам !!!
Много поздравления за всички празници- сватби, кръщенки, половингодишнинки, придобивки, кой заминал при мъжа си, кой се върнал от море и т.н. Отчетох се, че съм изчела всичко ! )))))))
Ние пък сме ама много напред с материала, житейския. Дани се запозна вече с кокошки, крави, коне, кози, овце и най се кефи на кученцата, о, и едно малко коте видя на село. Дори ходи на разходки на разкопки от преди 4 в.пр.хр. Въобще, който има село да ходи смело- много е интересно.
Понтес, аз те питах и сега пак- ходихте ли при тази алерголожка ? Аз я посетих с Дани, ама така ме ядоса, малко де. Много набързо я постави тази диагноза- атопичен дерматит и сега мисля да посетя и още една, която ми я хвалят като познавачка на пъпките.
Иначе, ние сме си добре- хапваме си всичко, дори на пуйчица днес се облизахме за пръв път. За протокола на неакащите- много добре ни подейства ябълки с моркови, мисля на Гербер беше и ябълки със сушени сливи пак на същата марка. Дани и много си ги хареса и се кара дори за още.
Моля, Аспасийчето като се прибере да сподели как е изкарала.
Лека нощ на всички, че се улях в споделяне.

# 174
liletka честито!!!
Мило семейство,
Желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви !
Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни!
Много приятни изненади, за да се запази тръпката!
Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа!
Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния !
Честито ! Бъдете щастливи ! И да ви е много ГОРЧИВО тази нощ !
честито християнче Betty L.

# 175

Понтес, аз те питах и сега пак- ходихте ли при тази алерголожка ? Аз я посетих с Дани, ама така ме ядоса, малко де. Много набързо я постави тази диагноза- атопичен дерматит и сега мисля да посетя и още една, която ми я хвалят като познавачка на пъпките.
Незнам дали е удобно да се намеся, но мога да Ви препоръчам един детски алерголог, който е най-добрият в тази специалност, д-р Мустаков ако се интересувате ще Ви дам координати Peace

# 176
ЛИЛЕТКА ЧЕСТИТО   bouquet добре дошла в редиците на "бракуваните"
Честито на всички малки бебоци, които днес стават големи  newsm67
Бояна от известно време много ме забавлява  Mr. Green застава на ръце и колене и започва едно клатене напред-назад  Laughing още не й идва на акъла да си премести крайниците напред и накрая се пльосва по корем. Но дори и така пак успява да достигне нарочената цел.
Ей kirkorova да оздравява ергена и скоро да се видим в Морската градина. Дано не е нещо сериозно и предположенията ти да са погрешни  Praynig
При нас такава буря се спретна набързо, че трябваше да затворя прозорците и сега ще се издушим от жега, а климатика ме е страх да пускам при децата. Айде спокойна вечер  Hug

# 177
Незнам дали е удобно да се намеся, но мога да Ви препоръчам един детски алерголог, който е най-добрият в тази специалност, д-р Мустаков ако се интересувате ще Ви дам координати Peace
Удобно е разбира се- давай, нали знаеш, човек когато има дете си има и една сериозна колекция от телефони на какви ли не доктори- кадърни, некадърни ...

# 178
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ ВЕНЕТА НА Betty L!

Честито на Лилетка!Пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот!
Ние за севърнахме благополучно и даже направихме разходка с татакото в Борисовата, та поиграхме малко тенис на маса Wink
Ники се държа страхотно по пътя а и въобще! Шофьорът беше силно впечатлен, че само се смее и не плаче, за 5 часа и поовина път, аднес наобратно пак така. Подробности евентуално като имам време. Тази седмица се очертава напрегната - тръгвам по-сериозно на работа, организирам летния лагер - влак, автобус....мисля да ходя вече до КАТ да си правя новата книжка и...дъщеря ми се прибира в сряда! Та ще пиша и чета евентуално тия дни!
Всичко хуабаво до тогава!

# 179
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ZIZZU  И SHOLIO2000!

ЖЕЛАЯ ДЯ СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ДА СЕ РАДВАТЕ ВИЕ И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА НА ЗДРАВИ И СЛАДКИ БЕБОЦИ!

Пак със закъснение видях, че са рожденници днес  Sad

ЧЕСТИТО ОМЪЖВАНЕ И НА ЛИЛЕТКА И ХРИСТИЯНЧЕ НА БЕТИ

Въобще весел празник на всички, които имат повод за празнуване. Бъдете много щастливи. И не забравяйте, че вие вече имате най-голямото богатство.

Общи условия

Активация на акаунт