Във ВИДИН вече е горещо, трябва да измислим нещо...- 8 част

• 11 134
  • 251
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро Hug
На мен от както съм станала ми е едно нервозно ooooh!Днес съм при Елка,стискайте ми палци Rolling Eyes

# 106
охо и аз съм от дебелшките,един гъз съм отпрала 100-декара и корем като 4е съм в 5 месец Embarassed

# 107
  • Видин
Йо, не се притеснявай Hug аз изглеждам по зле. А като родя не знам #Crazy
Момичета, много е жега, така че аз се изнасям към Синаговци за уикенда. Пожелавам ви приятен ден на всички.

# 108
искам и аз в Синаговци Wink
И ние май ще отпрашим на село тези дни Rolling Eyes

Ели мерси за препоръката на лекарката.Много готина и разбрана жена,за първи път попадан на такъв лекар на който не е нужно да обяснявам,4е искам още едни изследвания или 4е исакм снимката на главата.....без да казвам нищо,тя по4на искам снимка,искам изследвания и ще видим какво ще се окаже....резултатите са добри от днес,на снимката не се вижда нали4ие на аденом на хипофизата-слава богу,но още в4ера ми каза,4е имам увеличена щитовидна жлеза Rolling Eyes

# 109
Мммммм да...
Тази работа с кг. е ....
Преди малко ходих на един бърз пазар, че то за дебели хора няма нищо #2gunfire
Аз кво сега да си облека, дрехи кат на пенсионер ли #Cussing out #Cussing out  #Cussing out
Йо наистина е печена, не дрънка празни приказки, а само по същество. Радвам се, че нямаш аденом (каквото и да е това). Дано и другите изследвания да са ОК.

# 110
Йо, на мен също ми каза, че ми е увеличен десен лоб (и това не знам какво е)  newsm78 на щитовидната жлеза, но изследванията показаха, че всичко е ок. ТSH-то ми беше на горната граница, но се оправи от само себе си или от бременноста, не знам. Така, че само това нищо не значи, може всичко за си е наред  Grinning Ти защо реши да отидеш, някакви оплаквания ли имаш или ...
Ния, ти следващият път като тръгнрш за Синаговци, защо не минеш през Дунавци да пием по едно кафенце  Mr. Green
Момичета, бях решила да ви изчета старите темички, че да ви опозная, но вие много сте писали  #Crazy
Май се отказвам. Коя е тази друга тема за която постоянно говорите?

# 111
Вале, ти що не играеш  newsm78

# 112
Ами реших се защото на 12-ти правих пролактин и беше 621,а сега ето как е в норма....тогава го пуснах заради гърдите,4е пак имам фиброаденоми,но понеже нямам никаква вяра на Панов,освен на ехографа който го виждам с очите си,реших а и знам 4е най-добре ендокринолог назна4ава ле4ени при хормоните.....От доста време ме боли и главата всеки ден,та това беше и другата при4ина...тя затова ме и прати на скенер,защото при това положение и при завишения пролактин можеше да се окаже и аденом/доброк.тумор/на хипофизата.....

Това за жлезата зна4и,4е е общо взето видимо увели4ението и щом е плътна консистенция е добре,лошо е,ако е зърнеста...

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 00:45 от Йо

# 113
Хмммм, много сложно newsm78
Защо нямаш вяра на Панов? Аз при него изкарах консултациите и съм много доволна, ама много Hug
Това за аденома си било страшничко #Crazy
Добре, че всичко е на ред. Дано и другите изследвания да са добри Praynig
Много се радвам, че не съм единствената неспяща по това време  Peace

# 114
аз до сега да съм откъртила,ама бях на гости Wink

Нямам му вяра,защото преди няколко години ми каза кистозни яйчници,натъпка ме с диане и се освиних с 15кг за 3 месеца,искаше и да ме праща на операция...Според него на единия яйчник имах 10,а на другия 15 кисти...а като отидох във Военна болница,се оказа,4е нищо такова нямам и не е имало нужда от диането ,лекарката се коколеше в ония снимки и се чудеше кви са тия глупости....остави това,ами ми каза,4е съм нямала да имам деца:twisted:

при него ходя единствено заради ехографа,понеже става и за гърди PeaceА кво ми говори и изсписва,това той си го знае....

# 115
 Shocked Shocked Shocked
Я виж ти?
Пък аз толкова съм доволна и на всякъде разправям как ако не беше той Дидо щеше да се роди много малък  newsm78
Направо ме шашна #Puppy dog

# 116
йо чак сега виждам въпросът защото бяхме на море а сега работя в магазинът и нямам време да пиша тук. Онази жена за която ти бях казала от два месеца гледа две деца едното 1клас а другото бебе, защото родителите им имат магазин и няма кой да стои с тях по цял ден. вие как сте? виждам че разменяте телефони на лекари, дано всичко е наред. люби ходи ли на ясла, защото нашата ясла е отпуска за два месеца и сега малката я гледа мъжът ми и вече незнам как издържа. по цял ден е с нея я тя е много палава . спи когато си поиска , а за хранене да не говорим, но може и да е от горещините.

# 117
мусив здрастииии Hug
От на4алото на тоя месец си е в къщи,понеже инашата ясла е в по4ивка до края на месеца ooooh!Ама на 1-ви ще го заведа още в 7 рано,рано Twisted Evilи той спи когато си иска и е ужас,поне взе 4е прояде,4е преди в къщи не близваше освен 1-2 вафли и кисело мляко,сега набива всичко от една седмица на сам Joy

# 118
  • Видин
Момичета, завърнах се. Още сме 2 в 1 Peace. Вече влизам в 9-ти месец и ще чакаме малкото дяволче да се появи. Hug Embarassed
Йо, много се радвам че всичко е наред.
Ели, ще се видим някой път като ходим към Синаговци.
Айде чао за сега от мен

# 119
Вале, ти що не играеш  newsm78
Какво не играя  newsm78 Ако е за уоу - очите ми са си удвоили размера от толкова игра  Joy
Вие взехте ли Софи? Аз сега минах покрай блока ти и отвън имаше едно бебенце което ми заприлича на Софи само че беше русичко и лееко си отминах. Засрами се и дай някоя нова снимка че не е хубаво така да не знам как изглежда Simple Smile

musiiv - кажи ми че вече работи магазина  Praynig
Niya_Petrova малко остава Simple Smile
Ооо и да забравя аз... пууууу........ днес ставаме на 8 месеца. Simple Smile
пийнете по едно сокче

Общи условия

Активация на акаунт