Във ВИДИН вече е горещо, трябва да измислим нещо...- 8 част

• 11 164
  • 251
  •   1
Отговори
# 120
Ния, дръж печено още малко остана  Hug  bouquet 
Знаеш ли пола на бебето?
Момичета не знам за вас, но на мен ми идва да се заровя в земята от тази жега Weary
Единственото хубаво е, че бебокът спи по цяла нощ, защото му е хладничко, пък аз съм свалила 2кг. без да правя каквото и да е, само от потене  newsm44

# 121
Уф Ния, извиняай за глупавият въпрос, сега видях лентичката ти Embarassed

# 122
  • Видин
Я споделете кой от двата магазина до киното е на musiiv?
Ели, и аз не издържам в тази жега ooooh!. А питаме ли ги тия в Сандански почти 44 градуса. #Crazy newsm78 Направо не знам. Добре че бебо още се държи. Как иначе щеше да изкара жегите не знам

# 123
магазина се пада точно срещу Елексира или по-точно след сладкарницата дето е на ъгъла Wink
Мале много жега бе ooooh!в4ера излязох за малко,докато Люби спеше и направо почна да ме щипе кожата,бахти чудото ooooh!

# 124
Е то във Видин вчера беше 40' направо  ад.Малката беше цялата с пъпки от претопляне.

# 125
Pebble магазинът работи още от миналата седмица, но покрай този ремонт не се вижда. надявам се скоро да приключи, защото много ми омръзна цялата тази мизерия. момичета търся си продавачка, ако имате някой в предвид който да има опит в търговската дейност може да го изпратите в магазина. аз съм там всеки ден с изключение на събота следобед и неделя.

# 126
Ха, че аз само от там пазарувам. Но днес и аз го подминах. Знаех, че е в ремон, пишеше, че е до 10.07., но аз също реших, че още не е отворил. newsm78 За продавачка не се сещам  newsm78

# 127
  • Видин
musiiv, ще разпитам моите познати. Ако някоя има желание ще и кажа че там се търси продавачка. Ти предполагам си сложила обява. Като излизам тези дни покрай пазара ще мина покрай магазина да се запознаем bowuu
От днес съм в 9-ти месец #Crazy Леле колко бързо мина ooooh! Whistling

# 128
musiiv - ако се сетя за някоя жена ще ти кажа Simple Smile иначе и аз бих почнала работа но не в магазин Simple Smile
Да се похваляяяяя - вчера Мони се изправи на крака самичка, а днес си имаме зъбче Simple Smile

# 129
Браво на малката принцеска!Ох, как ме връщаш  назад, преди не вярвах на майките дето казват-Забравих какво е толкова малко бебе-обаче от ежедневието и контакта сдетето започваш да го приемаш такова каквото е и само в спомените някой път като се отнеса или разглеждам снимки се сещам какво жабче беше.

# 130
  • Видин
Момичета как сте?
Нещо никой не пише. Naughty Или вече като попреминаха жегите сте щукнали навън на разходки?
Аз вече чакам с нетърпение мойто малко сладурче да се появи на бял свят. Другия петък ще си имам легло Hug и количката тогава ще вземем. Ще прегледаме и изперем дрехите от племенниците и ще пазарувам нови дрехи, шишета и т.н. Въпреки че не ми дават да купувам предварително. А не искам майка ми да ходи да пазарува. Искам си удоволствието за мен ПЪК Crossing Arms Thinking. Е излях си душата. Дано не съм ви отегчила. Айде приятен ден за сега от мен. Аз отивам да поспя малко

# 131
Ния, аз всичко си купи предварително.Единственото суеверие, което спазвах беше да не се постригвам по време на бременността, обаче как ми се беше изтощила косата...

# 132
Хихи,  и аз не си подстригвах и боядисвах косата и накрая вече на нищо не приличах  doh Ама после като я оправих какъв кеф беше smile3521 Иначе и моя мъж се върза на бабите и казваше нищо да не купуваме и незнам си какви дрън дрън ... Обаче като наближи и стана напечено да видиш как сам поиска да сме готови с всичко. Пък и аз исках аз да си избера нещата, а не някой друг. Ния спряли  ли сте се на някое легло или количка? Да ти кажа, че на мен най-удобни са ми бодитата, който се откопчават от пред на коремчето, най-лесни са за преобличане. Иначе трябва да повдигаш главичката, да го пазиш, а с това най-лесно става. Има и дълги такива като гащеризончета. А да не ти обяснявам колко са сладки. Аз кат си купих първото щях да се разрева  Blush

# 133
  • Видин
Аз поне за легло и количка пари няма да давам. От сестра ми ще ги взема. Отгледани са двете й деца с тях и са супер запазени и здрави. Количката само ще я изпера. А иначе купих едно много сладко комплектче за бебе, което включва основните дрешки и бодито се откопчава отпред и отдолу. И аз знам че тези през главата освен че се обличат трудно са и стресиращи за самите бебета. Но има да се взимат още куп неща. Освен дрешки, легло и количка нямам друго. И като спомена за взимане и майка ми и мъжа ми казват "Има време". Какво ти време аз утре мога да родя, а те имало време #Crazy. Ама накрая ще родя, ще ме изпишат и ако са взели нещо ще ги  #2gunfire. Ще хвана и ще изляза на разходка след родилното и ще навзимам всичко. Ама аз така си говоря. Знам че никой няма и да ме чуе какво говоря.
Sorry, че така се отплеснах. Явно днес ми е ден за споделяне  bouquet
При вас как мина раждането? От началото до края. Колко време продължи? Аз имам чувството че няма да успея да напъвам толкова силно и толкова време. Но както каза братовчедка ми "Самолет във въздуха не е останал". Така че ще стане, ама малко ме е страх, което предполагам е нормално Rolling Eyes Embarassed.
Айде вече приключвам, защото се поолях bowuu

# 134
Niya_Petrova - тръпки ме побиха като сподели за раждането... Simple Smile аз бях секцио и изобщо не знам какво е било, ама виж ти ще имаш бая инфо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт