А за комплектчетата, ние си купихме един за изписването от 9 части, от кото в последствие се оказа, че само пелената и възглавницата ни вършат работа, но както и да е. Ако сега зависеше от мен бих си ги взела на части. За болницата ме посъветваха да имам готова чанта с всичко необходимо и когато влязох в деветият месец вече я бях приготвила. Памперси, шишета, термометър, кърпички и така нататък... Така е по-удобно,че иначе в паниката може да забравиш нещо.
За раждането и аз не мога да ти помогна, защото и аз бях секцио. И аз си умирах от страх, но като разбрах, че ще е секцио, попрочетох, разпитах приятелки и най-вече доктора и като разбрах какво точно ще се случи, спрях да е шашкам. И найстина не беше никак страшно. Ако трябва пак да раждам, дори да нямам медицински причини пак бих избрала секцио, защото наистина е леко, а и в тези приказки за бавно възстановяване и незнам си какво няма нищо вярно. Кофтито беше, че бебето ми го дадоха чак на третият ден и то вече се беше научило да яде с биберон и така и не започна да бозае

За естественото раждане знам, че някой раждат много бързо и безпроблемно, при други е по-тежко, но общо взето веки твърди, че начинът по- който той е родил е най-добър (в това число и аз)