Във ВИДИН вече е горещо, трябва да измислим нещо...- 8 част

• 11 128
  • 251
  •   1
Отговори
# 90
Уффффф
Закрепих тази снимка, но не знам как да я направя по-голяма  Blush
Ако можеш да видиш нещо  newsm78

# 91
m ne Rolling Eyes
az znam kak da gi namalq,ama kak da gi uweli4a....я кажи къде ка4и снимката,в бгфото стават по голями или я ка4и голяма,знам ли Grinning

# 92
Йо, скалъпих някакъв албум.
Опитай тук, би трябвало да стане.
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154032
Не мога да направя снимките по-големи, колкото и да се опитвам newsm12
Ако някой знае как става, моля дайте едно рамо.

# 93

Ако някой знае как става, моля дайте едно рамо.
Ама как по-големи?Те са си идеално сега, ако искаш някои да ги сваля, тогава трябва лично да му ги пратиш, защото ако си ги сваля през сайта ще са в този формат.Аз предполагам при теб на компа ти си се виждат в какъвто размер са си  newsm78 Или и там са ти малки(такива като на сайта на размери?)?

А между другото за тези , които имат gmail, има страхотна програма picasa- тя едновременно организира и подрежда всички снимки в компа и също така има още много други функции- махане на червени  очи, различни ефекти на снимката- сепия, черно-бяла и т.н. Само дето сега се изхитриха и махнаха лесното ъплоудване на снимките в уеб албум- преди можеше да си заредиш папка с 100 снимки да ти се качва, а сега трябва да се влеза в он-лайн албума и от там да се дърпат снимките и то може само по 3 едновременно  #2gunfire

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 02:46 от fiona

# 94
ето ти една програмка за да си намалиш снимката от компа с колкото искаш,не се инсталира,само после си копвасх снимката като си я намалила пак някъде в компа Peace
http://snipshot.com/
Познавамте само по физиономия Winkи мъжа ти го познавам Grinning
А детенце е много сладко Hug

# 95
тука няма никакво раздвижване днес Rolling Eyes

# 96
Ей мацки, аз съвсем се обърках newsm78
Снимките на PC-то и в албумчето са ОК, но като ги закача на профила ми са едни мънички, нищо не се вижда Sad
Както й да е, вече ме хванаха нервите  #Crazy и зарязвам... Яяяяяя какво хубаво бебе - влечуго са лепнали хората, аз се мъча да закача снимката си Naughty
Благодаря все пак  Hug

# 97
пробвай така с тази дето ти писах,намаляваш си я колкото искаш и после си я копни в компа,след това си я ка4и пак някъде в нета и от там ве4е я ка4и в по-големия размер,но да не е много голяма,4е не помня до колко беше аватара Laughing

# 98
Мацка, и на мен си ми позната по физиономия  newsm78
Бебока ти е много сладък пу-пу
Йо, как да излизам по жегите с малката?!? аз по хладно не искам ти за жеги ми говориш Simple Smile
Фиона, ти не си ли на моренце? Ако имаш време звънни да се видим като дойдеш за малката Simple Smile

# 99
ВЪрнахме се.АМи ние ще дойдем до Видин само за няколко часа и няма  да мога да се видим.

# 100
Мммм да, в този град всички се познаваме  Hug
Пебъл, аз мога ли да те видя някаде, може да се сетя къде сме се виждали Wink
Йо, благодаря ще опитам, но не сега, че вече  #Crazy #Crazy #Crazy
Фиона, ти къде живееш? Къде бяхте на моренце и как изкарахте?

# 101
Във Видин, нашите живеят до енергото.А иначе сега съм в София.БЯхме на една сватба в Бургас и ходихме няколко дена на Дюни.СУпер беше, имам си тен вече.

# 102
Браво на реб Фиона newsm10
Аз тук мажа с някакъв Джонсън за искуствен тен, но засега няма ефект. Това лято май освен дебела ще си ходя и бяла като сирене  smile3518

# 103
хахаха не ми говори, аз пък съм толкоз дебела,че като скочих оня ден в дунава и се вдигна нивото с 5см Simple Smile  261uu

# 104
 rotfImbo Тъй като само говорят, че нивото тази година на Дунава е паднало много, дайте да подхванем една инициятива "Всички дебели мами на плажа" - да вземем да оправим нещата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт