Сливен 11 - чака ни голямо топло лято, само за разходки

• 16 537
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
От работа спомени няма  Mr. Green

Наддаването е за Рости, сладурката на Силвето, първият пост на тази страница  Peace 
Ходих дотам да надникна...
Хубавица е, спор няма!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ако не бях го годила вече моя сладур за щерката на Руска, щях да се наредя и аз на опашката.... smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

Е, кой работи и кой почива днеска?!?!?!
На мене няма кой и потта ми да обрише!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 136
Дали ще сме добри свекърви, от сега избираме снахите та не знам.... Mr. Green

Луне аз като че ли си "почивам" перманентно, 6 години съм в майчинство...нали се сещаш за какво иде реч, отчаяно се нуждая да ходя на работа, да се срещам с хора, но едва ли ще се случи в близката една година...
Да съм там ще дойда и ще ти я оБриша и на обяд ще те изведа, колегите ти срам нямат  Crossing Arms  Mr. Green

# 137
Здравейте!

То списъка за кандидати на Рости много голям стана  Joy Остава и с някой от тях да се харесат и готово  Hug

Дидка, мерси за кафенцето! Дано скоро се похвалите с нова кола!

Теди, пращай снимки от моренцето - вече съм зажадняла за него.

Лек и красив ден на всички!

# 138
Дали ще сме добри свекърви, от сега избираме снахите та не знам.... Mr. Green

Луне аз като че ли си "почивам" перманентно, 6 години съм в майчинство...нали се сещаш за какво иде реч, отчаяно се нуждая да ходя на работа, да се срещам с хора, но едва ли ще се случи в близката една година...
Да съм там ще дойда и ще ти я оБриша и на обяд ще те изведа, колегите ти срам нямат  Crossing Arms  Mr. Green
Аз отчаяно се нуждая от почивка пък, дай да се меняваме, а?!?!?!?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дали ще съм добра свекърва?!?!?!?!?!?!?!?!
Мнооого се съмняяявам. Wink Wink Wink Wink Wink Wink
 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508
Само да ми падне в ръчичките тая, дето шъ ми тормози детенцето!!!!!!

# 139
Готово аз съм съгласна, но почивката върви и с две мноооого послушни деца  Mr. Green, ако не ти идват много три броя давай...  Mr. Green
Кажи на Миленка да си стяга отсега щерката и да я приучи в подчинение  smile3519

Само като си представя, че след години ще ми каже да си гледам работата и ще се жени за който иска и кръвта ми кипва nono

# 140
Готово аз съм съгласна, но почивката върви и с две мноооого послушни деца  Mr. Green, ако не ти идват много три броя давай...  Mr. Green
Кажи на Миленка да си стяга отсега щерката и да я приучи в подчинение  smile3519

Само като си представя, че след години ще ми каже да си гледам работата и ще се жени за който иска и кръвта ми кипва nono
Мойто шъ пита мама си, щото е веща по всички въпроси.
Миленката отсега си възпитава дребосъчката така, че да е комфортно един ден на мойто златце!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
..пък аз съм й обещала да обгрижвам нейното със майчинска любов... smile3508 smile3508 smile3508

Две послушни деца, барабар с мойто непослушното ще ми дойдат в повечко..., виж, ако вървяха с два броя гледачки, че да има кой да бяга след тях, докато аз спинкам, щях да се позамисля.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ай ся, някой да ме събуди!!!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 141
Дано Луне да питат, дано.... Whistling

Как можа да кажеш, че ти е непослушно детето, зорко следят бъдещи тъщи недей така моля ти се...ти се си объркала без да искаш си натиснала не-то нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз не искам да те събуждам, а искам и аз да дойда в съня ти....може ли  Laughing

# 142
...
Аз не искам да те събуждам, а искам и аз да дойда в съня ти....може ли  Laughing
Заповядай!!! Шъ съ отместя, да има малко възглавка и за твоя милост!!! То шъ съ намери някой да ни стресне един ден... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Виж сега, аз други сметки си правя. Thinking Thinking Thinking
При толкоз много послушни, то мойто непослушното направо хит ще бъде!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Може да се наложи да се покрия известно време даже, да излезем в нелегалност, щото пазарът е гладен за непослушковци... Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 143
Ей, много сте лоши бе. Ами ако синковците ви попаднат на някоя злобна тъща да им трови животеца?Неможе с лошо. Ваште свекита лошички ли са?
Започнах от сега да съжалявам сладката ми Рости  Weary

# 144
Луне сега разбрах, защо моичкия има пет-шест кандидатки в детската...значи се котират непослушните батковци Mr. Green, а той ги успокоява милия, че за всички ще се ожени Joy

Силве аз съм пас за свекито,няма да кажа   Close Ще я търсим сливналийка тъщата, за да е блага  smile3503 newsm03

# 145
Ей, много сте лоши бе. Ами ако синковците ви попаднат на някоя злобна тъща да им трови животеца?Неможе с лошо. Ваште свекита лошички ли са?
Започнах от сега да съжалявам сладката ми Рости  Weary
Аз шъ съ разправям с тъщата!!! newsm48 newsm48 newsm48

# 146
И ние ще се наредим на опашката за Рости! Ами , че тя си е много хубава как няма да има опашка!  newsm03  kiss
Едва ли някой след време ще ни пита, но ние да си кажем, нали ще сме свекърви......

# 147
Здравейте момичета.
Изпита мина успешно-отново имам 6.Остава още един и край-завършвам семестриално.
Днес моята красавица каза първото си изречение:МАМО АМ АМ АМ
А също и стоя правичка без никаква опора някъде към десет секунди........отново влязохме в период на прогрес.
За предложението за среща на басейна аз съм ЗА,а за вечерната среща както предложите вие.
Чао засега-започвам да уча за последният си изпит.

# 148
Здравейте на всички работещи, гледащи деца и почиващи (ако има такива).

Като чета днес май  кандидати много а момиченца малко Thinking Thinking Thinking

На къде ли е тръгнал Сливен  Thinking

Ами тези болести нямат ли край. Момичета (Iva M.,Vanq_B) моля се по бързо да ви оздравеят дечицата че като чета температури обриви. Cry Cry Cry
Лоша работа. То и на децата не им е леко в жегата ама и на вас сигурно ви е свито сърцето нали сме майки.

А ние да ви се похвалим имаме си зъбче tooth. Вчера проби и нещата малко поутихнаха.Е пак се будим цяла нощ.

luna това с работата не е на хубаво но като знам че аз не съм спирала да работя само за по време на раждането.

Сега отивам пак да работя. Чао

Дидка а следобедно кафенце няма ли ?А между другото каква кола искаш????????

# 149
Кате , честито за изпита! Дано и на следващия така да ни зарадваш.
Да нацелуваш малката си красавица.

Общи условия

Активация на акаунт