Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предизвикателствата при кърменето на бебета?
Какви са някои стратегии за успешно кърмене на бебета?
Какво представлява мекониумът и как се променя консистенцията на бебешките изпражнения след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предизвикателствата при кърменето на бебета?
-
Какви са някои стратегии за успешно кърмене на бебета?
-
Какво представлява мекониумът и как се променя консистенцията на бебешките изпражнения след раждането?
-
Какви са някои от предизвикателствата по време на раждането и след това?
-
Какви са някои стратегии за справяне с предизвикателствата по време на раждането и след това?
Ето ме и мен!
.

) , защото много скоро онова риткащо коремче ще изчезне и ще ви залипсва
.
, дали не те мъчи повечко следродилна депресия ? Я се поиспокой и дишай "свободно". Каквото ще да ти говори свеки - прави си това, дето ти си искаш. А при всеки конфликт си имаш готов отговор :
. Аз се видях в чудо с ПАМПЕРС
2/3 ми изпускат въпреки най-старателното слагане, оправяне на ластици, гънки, шупли
. Вчера Любослав е преобличан 5 ПЕТ пъти!!! Ще разчоплиме ли тази тема, че определено слагам знак ЗАБРАНЕНО ВЛИЗАНЕТО на ПАМПЕРС у нас, но трябва да се спра на нещо друго... Дайперс, Либеро...други?
В стаята бяхме заедно с бебо през цялото време, така че посвикнахме един с друг.
От вчера сме вкъщи и се адаптираме. Постояхме в болницата малко по-дълго заради жълтеницата
ама какво да се прави...
но ще бъде сигурно утре. Какво стана с Криско на Лилибон?
Дано да е добре с тях, че и от смяната на пелените се получават обривчета. /от Памперс и аз не съм доволна - гърба ни беше мокър на всяко второ преобуване/