Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предизвикателствата при кърменето на бебета?
Какви са някои стратегии за успешно кърмене на бебета?
Какво представлява мекониумът и как се променя консистенцията на бебешките изпражнения след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предизвикателствата при кърменето на бебета?
-
Какви са някои стратегии за успешно кърмене на бебета?
-
Какво представлява мекониумът и как се променя консистенцията на бебешките изпражнения след раждането?
-
Какви са някои от предизвикателствата по време на раждането и след това?
-
Какви са някои стратегии за справяне с предизвикателствата по време на раждането и след това?

. Но това си е мое мнение.
ГЛУПОСТИ ти говорят!!!
Съставът се увеличи с бебче Гошко на 05.06. Малкият Гоги тежеше само 2750 и дълъг 46 см, но за сметка на това е много силен - самичък се обръща, стиска силно и суче мъжката, от което ми се разраняват гърдите и се старая да редувам гърда с шише. Изписаха ни на 13.06 (заради температура и възпаление се позабавихме в болницата) Проблема с количеството кърма аз реших с чая на HIPP за кърмачки и с по шепа сурови орехи на ден. 
.Всичко е минало бързо и не се е наложило операция. Повече подробности от нея като излезе с малката сладурана.
. Нямам никакви, ама никакви признаци за предстоящо раждане, а се надявах този път да е по-рано. Имам чувството, че коремът ми не е паднал, ами се е качил още по-високо. Само дето имам честичко безболезнени контракции, особено вечер. Дано поне както си мързелува вътре и после да не ми е ревлива бебета. Като гледам и Димитриана и Хепиуомън са на същото дередже. Момичета пожелавам ви до неделя да се похвалим и ние с нови членове на семействата
После нямало да се депресират майките и нямало да има след родилна депресия!
Ко няма да има таз жена е иди ела в стаята на бебето. а като се събуди първата и работа да го вземе на ръце!
На всичкото отгоре се оказа, че май готви и мие чиниите без очила! Единствената помощ от която имам нужда е някой да готви да мие чинийте, а то аз ходя след нея и си мия чинийте на ново!
Е кел файда!
Уф момичета със свекърви у дома не ви блазкам разбрах за ко става вапрос! Днес даже се скарах на СВЕКИТО не може то така да го дундурка и тя ми вика!" Ами ко да правя жално ми е като плаче!" И като си заминеш и викам кой ще го дундурка! И тя чак ми се пули!
Дано да издържа и да не
Че не знам! Ади прегръдки от мен!

!
?
, не помнила точно кода