Навън е лято и на мама и е тежко вече, но с тре

• 21 824
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
Zdraveite,

lele hora, kolko mnogo ste pisali, kakvi interesni neshta ste si nakupili i kolko napred ste s informaciata za bebocite. Stava mi machno za nashia bebok, koito tolkova mnogo rita i to ot dosta vreme, a az ne moga da nameria vreme i doktor za FM i neshto po-interesno. I pola oshte ne si znaem. Ne izdarjam veche  Cry. Ne znam kakvo stava no se opitvamda nameria niakakvi doktori ot dve sedmici i nikoi ne mi diga tel. i po kabinmetite si gi niama. Chudia vi se sashto kak ne vi se iade. Lele, de i az da imah tozi problem. Nie sme +13 kg. i e niamalo sluchai da ne ni se iade.
Silverrarow s teb spokoino moje da se konkurirame za golemina na koremcheta, a i drugoto.  Shocked kato vidish men za kakvi razmeri stava vapros! Az sam ot tezi mami, koito iskat veche da rajdat, sas sekcio, bez, normalno ili ne. Chudia se na kakvo shte zprilicham, dokato mu doide momenta... Mnogo teji, a i az imam problemi s krakata. Ediniat e s dosta naprednali razshireni veni i vatreshni. Hubavo e da se varvi, no na men mi e mnogo trudno. Opitah se niakolko dni, no nakraia si napravih niakolko kravoizliva s mnogo spukani kapiliari okolo. Uj ne triabvashe da debeleia mnogo zaradi krakata, a to kakvo stana... Ne sam se zalejala, hodia si na rabota i tam v ofisa men chakat da otida i da izchistia. V kashti sashtata rabota, ne spia poveche otpredi i vapreki tova schuipvam kantara.

Offfff niakoi da me spre!! I az sam ot revlivite, oplakvashtite se.

Bravo niakoi imat problemi s tatkovcite, che gi niama a drugi kato men che e zalepen za men dori i do magazina da triabva da otida. A da pazaruvam sama - absurd! Vsichko pod otchet! Sega kato gledam kakvi sa cenite shte triabva da se boria za vsichko za beboka. Taka che mami ne se oplakvaite mnogo, moje i po-tejki sluchai ot moia da ima.

# 166
Добро утро!Mira SB не се притеснявай мило за бебока!Щом ритка всичко е на ред!А това че още не знаеш пола - голяма работа то не е гаранция че като идеш на ФМ ще даде дребчо да го видят  Grinning  и не се ядосвай толкова за килограмите защото ще ги свалиш след това бързичко.Като те гледам на снимките си слабичка и съм сигурна че и в момента не си толкова дебела!Виж със вените е друг въпроса вече.Много се напрягат при бременности аз имам проблем с това че ми се пукат капиляри и краката са ми на сини петна  #Crazy Ти поне си на морето и сутрин можеш да правиш разходки по морския бряг и водата трябва да ти е до над глезените.Прави чудесен масаж и е чудесен лек за разширени вени!А вашия татко нали е младоженец и затова е само покрай тебе - човека ти се радва!!!
Irenn всичко явно си е до организъм.На мене лекарство едвам ми действа а на теб Активия ти действа!Яж си я и пей сърце  Peace
Айде чао и лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 167
Ох... най-после паднах под 100 дни до термин ("само" 99 още).  Crazy

Мира, не се притеснявай и си мрънкай, ний в общи линии така "социализираме" тука  Joy , лошо няма.  Peace Не те и аз видях да си толкова дебела на снимките...

Наде, мина ли ти поне малко този запек?

Иренка, радвам се да чуя че се оправяш, ха дано за последно вече с тези твойте болежки и несгоди.  Praynig

Аз съм малко разстроена, току що похарчих $450 по нет-а за глупави "необходимости" като помпа, сутиени за кърмачки, матраче за повиване, за кърмене, калъфки за въпросните, колан за поддържане на шкембето (да не тежи на гърба), торбички за стерилизиране, шишенца за замръзяване на кърма... в общи линии глупости  ooooh!

ИЗОБЩО не е евтино да имаш бебе, а???

# 168
silverarrow започва обратното броене  newsm10
Кво да ти кажа със запека......без някакъв илач не се получава изобщо! чакам 2-3 зни и ако не стане от самосебеси прибягвам до фармацията!
Радвам се че си накупила разни чудеса! Те са си потребни да знаеш!А бебето е инвестиция - така е! Ама чудесна  smile3521

# 169
 Hug Добро утро и от мен ..извинете, че вчера ви се наревах..ма ми улекна нали сте ми дружки...от днес се мобилизирам, настройвам се положително, silverarrow таткото няма да го има на раждането, но АЗ ЩЕ СЕ СПРАВЯ-ОБЕЩАВАМ ВИ!

Днес съм на ЖК и ще ви докладвам-кантара дали ще ме обича  newsm78, и аз имам много спукани капилярчета по краката-но съм решила да не се оплаквам..само да ми докривеее нещо от неудобството на бременосттта и ВЛИЗАМ В "ИСКАМ БЕБЕ"-поглеждам колко жени искат да са на НАШЕ място и си мисля, че  Naughty нямам право да се оплаквам..ще си търпя, пък като се роди диването ще си му нацелувам дупето  Wink

След ЖК -ще докладвам..ма съм чак от 11 часа.

# 170
Здравейте майчета с малки зайчета  Hug
silverarrow наистина не е евтино да си имаш бебче но пък си заслужава според мен, а и според много друг де.
Да наистина малко по малко влизам и аз в ритъм, днес се надявам даже да отида и на лекар и да видим и мишко как е.
Сега сядаме да закусим, че после да ходим и на работа да се потрудим. Айде довечера пак ще ви пиша, вие да се пазите и умната с писането   Hug

# 171
galentinass всичко ще е ОК!А за таткото ще ти е мъчно ама само си представи каква радост и изненада ще му поднесеш като се върне!!!  smile3503 Ще се справиш! А и като сме заедно тука е много по-лесно!  Hug

# 172
Здравейте на всички и от мен. )))
Разходите около бебето са си страшна работа, аз досега не съм смятала колко пари съм дала, но хич не са малко. ) А има и още, определено не съм приключила до тук. )
Но няма как. )

# 173
  • някъде там
Здравейте!
Влизам само да ви кажа,че аз отлитам при съпружеството днес,в късния следобед.Той е в Кранево и сигурно до неделя ще му гостувам. Там не се знае дали ще има от къде да ви хвърлям по едно око....Затова,да се пазите,да не излизате по слънцето,да направите най-страхотните покупки за бебетата и да си почивате повече.Аз ще се опитам да походя на плаж и вместо вас Wink
Забравих... ooooh!Светле,сега вече го давай по-спокойно,всичко ще се на ред. Славка,честито ти мъжленце,много да те радва. Стреличка ,да определено има много неща вече на пазара,просто им се наслаждавай,парите се изкарват,а ако го нямаше бебе за какво щеше да харчиш,я колко е готино ....  bouquet

# 174
  • София
Здравейте, и аз влизам съвсем набързичко.  Hug

Светле - стискаме палци в петък всичко да е наред и да се успокойш и да можеш да се наслаждаваш спокойно на бебчо! Всичко ще бъде наред.  Hug

galentinass - Мила.... Hug Ние с таткото също доста сме се разделяли, милата година цяла година бях в Германия, а той тук, преди това пък той ходеше за дълги командировки в Германия и все се разминавахме... ooooh! Разбирам те какво ти е, особено пък сега, когато си бременна....но горе главата, ще видиш с нас как бързо ще мине времето, пък и съм сигурна, че роднините ти и приятелите ти ще ти дадат също много подкрепа и внимание... Party

Момичета аз имам проблем - побърках се нещо на тема насекоми.  ooooh! Понякога много го мразя този апартамент, не стига ще цяла зима с мухъл се боря (тея хазяй толкова гадна дограма са сложили, че постоянно прозорците бяха мокри от конденза)...а сега и насекоми.  #Cussing out Всъщност не съм виждала много, нямаме от онези обикновени кафяви хлебарки, за 8 месеца откакто живеем тук, 2 пъти сме виждали по една от онези големите черни....иначе в момента на балкона на хола забелязах, че има няколко умрели летящи мравки, но вътре няма, изглежда идват от съседите отгоре. Това, което ме притесни е, че забелязах едно петно на тавана в кухнята, горе долу кръгло с диаметър 1-2 см, кафяво. Зачудих се, защото не си спомням да съм го виждала и мъжа ми се качи да го види и се оказа, че са яйца на някакво насекомо.  Shocked #Crazy Вече не мога и да спя...не знам от какво е, просто, защото не съм виждала нищо пълзящо в кухнята, но е гадно, гнусно... Sad Пръскала съм с Райд, когато се нанесохме, но сега вече искам фирма да извикам. Но да пръска против всякакви инсекти. Моля ви, ако сте доволни от някоя да ми дадете кординати.  Praynig

Благодаря ви.  Peace

П.С. Забравих да се похваля, че днес сме при д-р Марков.  Mr. Green

# 175
Ха добър ден тумбалани  Hug Hug Hug

Светле БРАВО ЗА КУРАЖА, ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ СИ Е СТРУВАЛО!!!  Hug Hug Hug

Наде вярно е, че "изчезвам" ама няма как - тука в нашия офис е едно женско гъмжило - не ти е работа...гледам да се спотайвам и да не бия на очи много много с влизането си във форума, ама да ви се оправдая - ЧЕТА ВСИЧКО!!!   smile3521 smile3521  love001

Пожелавам ви много весели ритничета  newsm32 newsm51 smile3525

# 176
Майчета, я кажете сега пиете ли някакви витамини, добавки и т.н.
Аз нищо подобно не приемам и се чувствам добре. Гледам да хапвам плодове, зеленчуци и такива неща.
Последно което чух беше за прием на флуор. Но не съм се интересувала по-подробно за момента.

# 177
Mirama аз пия Hipp Natal, т'ва е едно витаминозно сокче, много ми допада и се чувствам добре. Също от 20-тата седмица ми изписаха Зимафлуор, за да се запазят зъбите ми здрави. Аз пък въобще не бях разбрала, че то всъщност се смуче и си ги гълтах хапченцата като стой та гледай  Joy Joy hahaha

Момичета , вижте на каква статия попаднах, много ми беше интересна, да споделя: http://www.biberonbg.com/info/chetiri_pravila.htm

Някой знае ли нещо за училището за бременни в мола на Стамболийски? В смисъл какви са темите, които се обсъждат и.т.н.

# 178
ей ма и мен давам отчет -100% мъж ще си е, коремчето ми е пораснало с 4 см, хемоглобин 116...младежа си отговара на 21 седмица, отворил си е вече очичките и мигаше на парцалки, образували са му с е зъбните пъпки, и се чешеше зад ухото.. Laughing
Благодаря ви за подкрепата момичета!

# 179
Здравейте дами!

Да се похваля - от два дена съм официално госпожа Simple Smile Имам си докИмент подписан от Бойко Борисов  hahaha Родителските тела не бяха поканени на събитието .... и вече започваме да берем първите ядове. Бяхме ги предупредили, че ще е само с кумове и толкова, но свекъра го е яд ...и вчера се изпокара с мъжо, че сме измислили турско име за детето ... не че му пука, просто искаше да се заяде.  Че даже взе и да заплашва как той щял да вземе мерки та да се научим  Joy Селска му работа! А името е Али с ударение на а-то - изобщо не е турско, а и да е какво! Свекървата обаче ме изкефи щото го отряза и го инструктира да не се меси, родителите трябвало да си решат сами  Whistling
Моите родители пък нямат никакви претенции нито за начина за бракосъчетаване,  нито за името - ама те са интелигентни хора! Наоплаквах ви се една хубаво  Hug

Mishonka95, за давенето и аз съм много зле. Мъжо вече толкова ми е свикнал да се изцъклям и да се давя насред някое заведение, че даже не ме и забелязва ..... продължава да си говори  Crossing Arms Даже ме нерви и му се карам как аз ще се задуша до него а той не се сеща да ме потупа по гърба!!!

Viodidi, аз като си купих лещите специално питах продавалката дали има нещо вредно в разтворите за бреммни, а тя каза, че нямало такова нещо  newsm78 И докторицата ми потвърди.

Mirama от списъка ти с имена, аз съм луда фенка на МиКаела, дори сериозно замислях моята мома да я кръстя така. таткото не го хареса обаче  Crossing Arms

Славка и Galentinass, да са ви честити пишльовците. Еййй още свекърви на този свят .... Mr. Green

Ивон, не ми говори за инсекти! Болна съм и аз на тази тема. От 10тина дена си имаме една хлебарка /така си казвам че е една/ която срещам на вечерни разходки из кухнята, ама не мога да я отрепя че съм  Sick Мъжо отказва да напръска, че ние да не се тровим....а вчера отварям аз хладилника ............  #2gunfire и оная фльорца вътре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Е мръсна гад как е влязла.... ама и те модерни - климатик търсят  Joy Мъжо "изнесе" целия хладилник под мое ръководство от разстояние .... но не я намери Sad

Общи условия

Активация на акаунт