Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?
. Ne znam kakvo stava no se opitvamda nameria niakakvi doktori ot dve sedmici i nikoi ne mi diga tel. i po kabinmetite si gi niama. Chudia vi se sashto kak ne vi se iade. Lele, de i az da imah tozi problem. Nie sme +13 kg. i e niamalo sluchai da ne ni se iade.
и не се ядосвай толкова за килограмите защото ще ги свалиш след това бързичко.Като те гледам на снимките си слабичка и съм сигурна че и в момента не си толкова дебела!Виж със вените е друг въпроса вече.Много се напрягат при бременности аз имам проблем с това че ми се пукат капиляри и краката са ми на сини петна
Ти поне си на морето и сутрин можеш да правиш разходки по морския бряг и водата трябва да ти е до над глезените.Прави чудесен масаж и е чудесен лек за разширени вени!А вашия татко нали е младоженец и затова е само покрай тебе - човека ти се радва!!!

, лошо няма. 

, и аз имам много спукани капилярчета по краката-но съм решила да не се оплаквам..само да ми докривеее нещо от неудобството на бременосттта и ВЛИЗАМ В "ИСКАМ БЕБЕ"-поглеждам колко жени искат да са на НАШЕ място и си мисля, че
нямам право да се оплаквам..ще си търпя, пък като се роди диването ще си му нацелувам дупето 
Ще се справиш! А и като сме заедно тука е много по-лесно!

Всъщност не съм виждала много, нямаме от онези обикновени кафяви хлебарки, за 8 месеца откакто живеем тук, 2 пъти сме виждали по една от онези големите черни....иначе в момента на балкона на хола забелязах, че има няколко умрели летящи мравки, но вътре няма, изглежда идват от съседите отгоре. Това, което ме притесни е, че забелязах едно петно на тавана в кухнята, горе долу кръгло с диаметър 1-2 см, кафяво. Зачудих се, защото не си спомням да съм го виждала и мъжа ми се качи да го види и се оказа, че са яйца на някакво насекомо.
Пръскала съм с Райд, когато се нанесохме, но сега вече искам фирма да извикам. Но да пръска против всякакви инсекти. Моля ви, ако сте доволни от някоя да ми дадете кординати. 

Имам си докИмент подписан от Бойко Борисов 
Даже ме нерви и му се карам как аз ще се задуша до него а той не се сеща да ме потупа по гърба!!!
Мъжо отказва да напръска, че ние да не се тровим....а вчера отварям аз хладилника ............
и оная фльорца вътре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Е мръсна гад как е влязла.... ама и те модерни - климатик търсят