Навън е лято и на мама и е тежко вече, но с тре

• 21 826
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
  • някъде там
Здравейте!Добро утро!
Обща болест е май това мъжете да отсъстват. newsm78 Моя ,макар,че е наблизо пак ще липсва до края на септември.В момента работи в един ресторант в Кранево и.... до края на сезона е там. Все пак обаче е близо и аз ще ходя при него,даже може би утре надвечер,ако си превърша работата тук... тръгвам.
Относто минералната вода,не виждам причина да не може,въпроса е да не е много топла,а аз съм убедена ,че това ти сама ще го усетиш. Води се по тялото си... Peace
Само да добавя,че Варненските мами ако искат може да се уговорим някой път да пием по кафе с тумбите....

# 151
ДО ВСИчКИ ВАРНЕНСКИ МАМИ:

дНЕС В 16 чАСА ПРЕД ФК ИМА СРЕщА НА СЕПТЕМВРИЙКИТЕ НИЕ СЪщО СМЕ ПОКАНЕНИ....АЗ МИСЛЯ ДА ОТСКОчА..ДРУГИ ЖЕЛАЕщИ? newsm78

# 152
За минералната вода - зависи от температурата. Ако е до около 35-40 градуса, няма никакъв проблем.
Проблемът е с горещите води.
Като я пипнеш ще прецениш дали е по-топла или по-студена от тази, с която обикновено се къпеш.

# 153
Добро утро и от мен на всички. ))))
Да се похваля и аз най-сетне с бебчо. ))))
Снощи както си гледам филма по БТВ, най-сетне ме удостои с един вече напълно осезаем ритник. Иначе досега само се мърдаше, но нищо съществено. ))) Явно вече е пораснало бебето и се усеща по-добре. )))

# 154
Здравейте на всички  За минералната вода няма проблем стига да не е гореща Аз бях на Сандански при майка ми и всеки ден взимах душ с минерална вода , чувствахме се с бебето добре Viodidi  здравей мила , радвам се че си ми градска проблема ми е , че не мога да реша още къде да родя , а и това секцио доста ме притеснява А що се отнася до имената и аз не мога още да измисля име за малкия мъж , иначе за мома бях решила Виолета или Даная

# 155
  • София
Ехоооо  Hug  Hug  Hug
аз ще се опитам да отида да видя варненските септемврийки, ще се радвам да сме повече и октомврийки, трябва да ходя за подарък на един приятел, та ако свърша навреме сам там.
И моя хубостник често отсъства,  Tired - ама се свиква, избор няма.
 gal4eto просто внимавай, а най-добре питай доктора.
СВЕТЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ къде си????

# 156
Момичета,здравейте!
Вчера се върнах от София.Феталната морфология мина много добре.Всички органи на бебчо са здравички,отговаря си точно на седмиците и вече може и мен да ме оцветите в синичко ще си имаме момче,видяхме му пишката.Доц.Томова каза,че е много симпатичен newsm03.
Е,това е от мен,сега се захващам с трудната задача да ви изчета че не съм ви чела от 5 дена,а по принцип нищо не изпускам,нали съм си клю-клю Laughing
Айде целувки!

# 157
Привет, мами сладурани...
С тази моята работа време не ми остава за вас, но тази седмица съм в отпуск. Ще се отдам на активна почивка и се надявам по-честичко да успявам да се включвам при вас. Във вторник сме на леля доки. Нямам търпение да видя бебунчо какво си прави там вътре. А иначе от около седмица съм удостоена със страхотни шутчета, ритничета и всякакви въртеливи движения. Голяма сме веселба с бебе Тоти (в 16-тата г.с го кръстих така. Не се знаеше още какво е и затова си казох "ами значи То", но ми звучеше прекалено Стивън Кинкско, та затова му сложих едно "ти" за финал и така стана Тоти). От тогава всички му казват Тоти, а иначе сме избрали да е Ивайло, а ако случайно стане нещо и ни изненада Ивайла. Но с татко му сме щастливи, че ще е бебе с готов ник нейм - "Тоти". Това е за сега от нас...
Нека ви е весело, цветно и нежно.....

# 158
Привет на всички мами,
Да отчета моето отсъствие - правих си амниоцинтеза в МД и резултатите ще бъдат готови чак в петьк, но сега съм по-спокойна.
meggyv - душа как е във Варна, така ти завиждам за палжа и морето, прати някоя снимчица.
Ще пиша пак че сега нямам много време.
 Hug Hug Hug

# 159

Е момичета, да не подценяваме днешния ден..
Честит празник на всички татковци!!!

Днес се празнува деня на бащата.
Ние бяхме цялото семейство на разходка из морската градина , в зоокъта и т.н. Прекарахме си ОК.
А сутринта още нашето момче подари на тати рисунка  Laughing

# 160
Здравейте, мамита!!!
Много пусто станало тук.  Thinking Явно сте по разходи, плажчета или мързелувате като мен. Аз от два дена насам не мога да се отлепя от леглото. В петък вечер бяхме на рожден ден, а снощи на едно парти и пак до посреднощ стоях. Но ще си наваксам и със съня и с лентяйстването тези дни.  newsm68
Да им е честит празника на всички татковци! Аз нашият го чакам да се върне и да го нацелувам и за двете ни!  hug
Mirama, списъчето ти е супер. Аз също съм си харесала Дея, остава само да убедя татито, че той ми изкача с неговите предложения като Рия, Мия, Кая и други такива, които изобщо не ми допадат. А по бегли спомени Дея май означаваше и богиня на латински.  newsm78
galentinass, и аз мразя такива раздели и дълги отсъствия. Ама то верно, че много време няма да го има вашето тати, но ще видиш колко бързо ще мине времето и ей сега ще стане ноември.  smile3521
svetla19, стискам палци с резултатите всичко да е ОК!  Praynig
gal4eto, за водата мисля, че ти сама ще усетиш дали се чувсташ добре, ако е по-висока температурата. Аз преди обичах да се къпя с много топла вода, но откакто съм бременна не мога да я понасям и се къпя с по-хладка. Даже ми е по-приятно така.
Пропуснах срещата на септемврийките  Flushed, но ако някоя мама от нашите е отишла ще се радвам да сподели как е минало.

# 161
Здравейте и от мен!
svetla19 браво!!!Радвам се че си се осмелила!Сега вече поне ще си сигурна и спокойна че всичко е на ред!Как мина процедурата?Болеше ли те много?
Славче добре дошла в отбора при пишките!!!Давай снимки моля!
Меги привет!Печеш ли дупето и снахата? Laughing
Irenn какво става със твоя запек?Купи ли си капките?

# 162
Аз не отидох на срещата на септемврийките  smile3518 беше ми много криво и кат се наревах и съм заспала..много гадно сама в апартамента, имам чувството, че ей сега ще цъфне на вратата Weary
Днес ама хич не съм аз...немога да се съсредоточа да уча...ама ОТ УТРЕ ЩЕ СЪМ НОВ човек..ще се постарая, ще съм силна за 2 ма/и за бебо/.Гадно ми е ама сигурно щот ми е за 1 път, никога не сме се деляли като дупе и гащи сме и изведнъж.....4-5 месеца няма да го има newsm17 Да се върне жив и здрав, ние с бебока ще си го чакаме и ще се справим заради ТАТИ.Сигурно и на мъжа ми не му е лесно..прати 5-6 есемеса ....ма така е досега като е заминавал никой не го е чакал..а сега остава бремена жена  ooooh! да не го мисля, че НЕ БИВА ДА СЕ РАЗСТРОЙВАМ Naughty

# 163
Светле, радвам се, че си се решила - пиши ни с резултати да се успокоим и ние  Hug

Галентинас, мила, от мене няма кой да те разбере по-добре  Hug - таткото кога ще се върне, началото или края на Ноември (т.е. ще може ли евентуално да е при тебе при раждането). Нашият татко си дойде вчера  newsm44  за две седмички и после чаааак Септември  Tired, но се надявам тази последна раздяла да сложи край на нашите 2+ годишни пътувания (през които аз съм го виждала сигурно общо 2-3 месеца)!!!!

Хайде и аз отивам да празнуваме татков ден с малко покупки за сладкото синче, което вече не само рита, а ми не знам дори как да го опиша, много силен е станал маминия сладур  Heart Eyes

# 164
silverarrow мила как само говориш за мъничето толкова хубаво звучи  Hug .
Да ви кажа за моя запек, аз толкова бях болна, че дори не се бях сетила за Активия натурална, а аз я обожавам и ефект веднага имаше.  Не да се мъча с тоя Дуфалак направо щях да умра от болки цял ден и 9 лв дадох а ефект какъв само пиене на но шпа, че не мога да стана от леглото  Naughty
От понеделник до петък бях свалила 1.5 кг без да гладувам просто от болеста, но нашия татко като си дойде в сряда, а и като се оправихме за събота и неделя веднага си го сложихме пак килцето, че да не ми заслабне гъзето ако знаете какви кълки и гъз съм отпрала направо ужас. Преди 2 месеца си купих един панталон за бременни тогава ми харесваше как ми стоеше ама сега днес като го обух  Joy майка свинка още по голямо ми думето изглежда в него и едни дереци место кълки и реших няма да го нося досега не съм го обул нито един път. Да не ви казвам нашия татко каза, че и 1 лв няма да даде вече за дрехи за бременни пък ако ще голи да ходим  hahaha незнае само как аз съм замислила други месец един шопинг до Пловдив.
Айде да се пазите и целувки за тумбачетата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт