Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?
Моя ,макар,че е наблизо пак ще липсва до края на септември.В момента работи в един ресторант в Кранево и.... до края на сезона е там. Все пак обаче е близо и аз ще ходя при него,даже може би утре надвечер,ако си превърша работата тук... тръгвам.
- ама се свиква, избор няма.
.
Явно сте по разходи, плажчета или мързелувате като мен. Аз от два дена насам не мога да се отлепя от леглото. В петък вечер бяхме на рожден ден, а снощи на едно парти и пак до посреднощ стоях. Но ще си наваксам и със съня и с лентяйстването тези дни. 

, но ако някоя мама от нашите е отишла ще се радвам да сподели как е минало.
беше ми много криво и кат се наревах и съм заспала..много гадно сама в апартамента, имам чувството, че ей сега ще цъфне на вратата 
Да се върне жив и здрав, ние с бебока ще си го чакаме и ще се справим заради ТАТИ.Сигурно и на мъжа ми не му е лесно..прати 5-6 есемеса ....ма така е досега като е заминавал никой не го е чакал..а сега остава бремена жена
да не го мисля, че НЕ БИВА ДА СЕ РАЗСТРОЙВАМ
за две седмички и после чаааак Септември
майка свинка още по голямо ми думето изглежда в него и едни дереци место кълки и реших няма да го нося досега не съм го обул нито един път. Да не ви казвам нашия татко каза, че и 1 лв няма да даде вече за дрехи за бременни пък ако ще голи да ходим
незнае само как аз съм замислила други месец един шопинг до Пловдив.