Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?
!
Хехехехе, множим се с дамите - време беше!!!
Сестрата на мъжо роди там в неделя през нощта и отказаха епидурална, щото нощем нямало дежурен анестезиолог!!!
Аз редовно забравям думи
и какво ли още не. Днес една приятелка ми беше на гости и рекох да я почерпя с кекс. Взех чиния, сложих я и се върнах за кекса и ножа. Връщам се на масата ..... чиния няма
Бре, чудя се аз - полудявам ли, що ли
Но ме досррамя да я питам видяла ли ме е да слагам чиния, та се върнах да взема нова. Чак като изпратих жената по живо по здраво зърнах първата чиния .... зарязана на барплота. За тези, които ще кажат, че това не е нещо особено - ще уточня, че кухнята ми е в едно помещение с хола 

. Новата ни тема е напълно подходяща затова, че ни е тежко де да можехме вече да сме си по къщетата. Бравос на ученичките как имате сили за изпити незнам. Аз имам чуството, че чавка ми е изпила мозъка толкова съм оглупяла. Добре, че има добри колежки дето да ми напомнят какво трябва да работя и как
Днес понеже не успях дори и за едно добро утро да вляза и си викам ето сега не само, че са довършили старата тема ами сигурно и до към 3 страничка са стигнали, ама не - вие сте били много кротки.
Вече нямам търпение да дойде понеделника, че да си взема болничния и да си почина най-накрая щото така не може.
А и тези мои крака ....
А и тази сутрин се събудих с такова зверско схващане на крака, че чак ми текнаха сълзите от болка. Ей, това било голям ужас.
Много ми хареса и ми се струва, че и на бебчо ще му е забавно с нея. Ще се оглеждам за такава и тука.
Моята нещо хич я няма, забутана е в девета гляха и само мързелът ми се обажда редовно.
направо ме разплака. Няма да изпадам в подробности, че е гадно.
Аз последно бях със 7 отгоре, ама от тогава не смея да се притегля, за да не припадна.