Навън е лято и на мама и е тежко вече, но с тре

• 21 388
  • 272
  •   1
Отговори
# 30
 kaffeetrmker_2Добро утро и от мен...
Меги айде бягай по варненските бебешки магазини, да видиш какво имат. И ако има по хубави неща от сф свиркай Whistling
silverarrow ми нормално никога да не си била такава, ще имаш бебе за първи път. Виж, че всички сме супер завеяни и отплеснати doh Rolling Eyes Така че си мисля, че тва е май нормално  newsm78
Наде кво си прайш шушко? Растете ли?
venera и joly24 честити ви принцески 4470 4470
иренка дано бурзо се оправиш мило. Hug
Ох аз утре пак на изпит, ма вече ме мързи зверски да чета Confused Айде момичета махам се....

# 31
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте
моми4ета хайде тръгвайте по варненските бебешорски магазини и казвайте къде какво има 4е на мен нали мама от там Ще ми купува вси4ко 4е да я опътвам, аз от тук си давам наставленията а тя милата само ходи пита разпитва снима и 4ака одобрение 4ак я съжалявам, та помагайте и вие
аз не знам но ме е обхванала една паника 4е другия месец влизам в седми и съм си съвсем сами4ка тук и ако не дай си боже (дано не стане) бебе4о реши да излезе по рано какво Ще правя незнам
мъжо го няма сигурно Ще си дойде края на ули, мама с вси4ки бебешки покупки Ще дойде края на септември 4е ние с бебо Ще трябва да си 4акаме май, незнам заЩо но много ме е обхванала паниката
Me_and_baby игра4ката е супер и аз искам такава за бебео, онлайн ли я купи или от магазин, помагай
на вси4ки бъдеЩи тъЩи 4естито искренно и благородно ви завиждам, но си пазете момите
меги нормално е за малкото звер4е да го е страх, а как приема морето харесва ли му, моя оби4а да се рови в пясъка и после да легне където се разливат вълните, много е смешен, а като беше по малък не искаше да се мръдне от хавлията за да не си нацапа лапите много мразеше да е с мръсни лапи и сега е така (заобикаля вси4ки локви) но за плажа умира

# 32
 newsm53 а добАр ден и от мен..аз не пиша тука тез дни, че и аз съм се зачела за изпита на 22....мале-мале
Иначе ви проверявам  newsm47 ко си праикате.Аз бивам ту имам прилив на енергия-ту неможеш да ме мръднеш от леглото, един ден се хиля-на другия рева за щяло нещяло smile3532 -бременна работа Blush
Добре дошла на новата мама, честито на новите госпожички в нашите редици  smile3508
Айде лек и спокоен ден от мен  smile3523 smile3529 smile3529 smile3554 smile3554 smile3554

# 33
  • София
Наде  - Банският е от Mothercare в Мола на Стамболийски.  Peace

meggyv
- Меги, а Цезар последно при теб ли пътува или е бил в багажното? Добре, че сега е щастлив вече и сигурно бързо е забравил страха.  Mr. Green

Irenn - Аааа...какво е това нещо.  Naughty Нали се разбрахме да се оправяш бързичко, а не антибиотици да пиеш....Бягай сега да лягаш и се пази, за да можеш да се похвалиш скоро, че си добре.  Hug

ANETT - Стига с тази паника. Никой няма да ражда в 7 месец.  Naughty Забранени са такива неща.....само в 9 може.  Laughing Всъщност и мен малко ме е страх, защото толкова ми се иска да си гушна бебка и да дойде време да раждам вече, нямам търпение и ме е страх да не взема да предизвикам нещо с тези мисли, пък тя е още толкова мъничка.....  А като чета за бебета родени в 7 месец, които по 2 месеца стоят в кувиоз....просто е кошмарно да не можеш да си до детето си. За това пак казвам...забранено раждането преди 9 месец.  Naughty

Хайде и аз отивам да уча.....успешен ден и на останалите учащи.  Wink

# 34
Добър ден и от мен на всички. ))))
Аз днес и вчера направо съм се побъркала от разни задачи, само търча от офиса до в къщи и обратно и т.н. )))
Ама то малко движение не е излишно. )))
Надявам се всички сте добре и няма проблеми. ))))

# 35
Хм..Ивон мерси за инфото за мускулните спазми  Simple Smile  не ми е ясно как може да има толкова противоречива информация навсякъде и в края на краищата - на кого да вярва човек! А нали медицината била точна наука, пък то до тука музиката по-точна ми се вижда да ви кажа  Mr. Green
Пожелавам ви интересен ден, всичко да е ок, Irenn бързо да се оправяш   bouquet
поли1234 Успех утре!
Меги блазя ти  Hug  Simple Smile

# 36
Да ви се оплача и днес.
Взех, че се претеглих на кантара, от няколко дни не се бях качвала.
И с ужас установих, че вече съм с 6кг отгоре. А хапвам само плодове, зеленчуци и чисто месо. Много рядко ще хапна нещо пържено, или мазно.
Остават 4месеца още, явно ще трябва да предприема някакви мерки.

# 37
Здравейте, момичета Simple Smile Добре дошли на всички новозаписали се в предишната и сегашната тема  bouquet
Rally, като официален автор на темата, те моля да оцветиш Luz на 2 окт. в розово и доколкото на девойка не отива да е таралежче, да сложиш едно сладурче там на мястото на таралежа. Благодаря предварително   bouquet
Дами с термин 2 окт. предлагам да обявим за женска тази дата Simple Smile
Поздрави на всички и много приятни мигове  Simple Smile

# 38
Привет и от мен!!!
И аз от работа ту се появявам ту изчезвам, ама като гледам не съм единствената. Нещо много сме се разработили а други учат ли учат ли. Успех им пожелавам на изпитите. Четох някъде че бременните запомняли по - бързо и сега е момента да се учи.  Mr. Green Не знам колко е вярно това. А работещите не знам момичета как издържате. Другата седмица съм на консултация и си мисля да помоля да доктора да ми пусне от юли месец болничен. Дали ще ми откаже? Защото в тая тъпа фирма батака става все по - голям, а точно сега не мога да напусна. Проблемът е в заплатите. Шефа с всеки изминал ден навлиза все по дълбоко в блатото и като питам за заплати става супер нервен и си го изкарва на мен. Няма изгледи никакви за заплати. Май иска за без пари да му работим и не знам аз лично кой път да хващам. От останалите доста почнаха да напускат. Освен това всеки ден ме навиква за нещо. Абе въобще кошмар. Не знам дали ще ми пуснат болничен, но това ми е спасението. Иначе работа има колкото си иска човека ама не може да си оправи сметките и си харчи за него си. Той проблем няма. Ние да му мислим. Такаааа оплаках се вечеееее.  Hug
Оффф забравих.  doh Добре дошли на новите мами и честито на новите тъщи. Радвам се че се увеличаваме.  Mr. Green
Иначе с бебата сме си много добре. Голяма е циркаджийка. Някой път направо ме побърква от шутове. Даже се съмнявам дали наистина ще е момиче.    Mr. Green  Таткото много ни глези и аз лично съм много доволна. За килограмите не съм се теглила скоро, ама няма да се очудя и на много отгоре ако са. То с това сладко дето ми е само в главата и устата.   261uu скоро ще съм като слончето Нели.  smile3505 Ама кавото е такова. Всичко ще преживея само да сме добре с бебата. Айде за сега ви оставям. Дано по често да мога да наминавам вече.  Hug Hug Hug

# 39
Здравейте тумбаланки Simple Smile
Добре дошли Hug на новите мами  bouquet и честито на новите тъщи Simple Smile  bouquet
Аз от учене и от работа изоставам в четенето , но ще наваксам ,дойдох да се запиша в новата темичка ,поне за мен сега е нова Simple Smile
 katalina - не му се връзвай на този тъп меко казано шеф , той няма ли деца ?- те почти всички шефове така го раздават , да върви на майната си (извинявам се ) #2gunfire
Важното е , че мъжлето ти ви гледа с бебо  Grinning
лек ден за сега ,защото след малко отивам на консултация,имаме нова частна АГ болница в Стара Загора и отивам да разузная  Grinning

# 40
Ай да се разпиша и аз  Hug
Докато се опитвах да изчета старата тема, хей и нова се появила ooooh!
Мечтание добре дошла в таз бъбрива тумба!

Честито на новите тъщи!!!! Май седмица на тъщите се очертава, а Laughing?!

И какво измъкнахте ни 2-ри под носа , като момичешка дата! Браво!
Аз още не съм изгубила надежда , че и 3-тата мама на 1 октомври ще е с момиченце, само дано е добре, че много отдавна не се е весвала насам.

С прекрасни покупки сте напълнили албумчето Simple Smile, аз му и купих на Еличка една красиво гащеризонче за изписването, но трябва да се сетя да го снимам

А сега ви оставям, че не ми стига мързела и жегата, ами и толкова много работа имам тези дни, че............... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хайде Чао - бау Heart Eyes

# 41
Luz, ЧЕСТИТАААААА МОМААААА    newsm51

Katalina, никъде към ЖК не биха ти отказали болничен. Пък и винаги може "много да те заболи". Поне болничните към НОИ са сигурни и не е вярно, че ги бавят. Моя мартенския ми го изплатиха първия работен ден на Май. Това прави точно 1 месец и лично аз го намирам за добре.

Да ви се похваля - днес за първи път си сложих лещи  #Crazy и много се кефя. Купих ги преди месец и една вечер дръпнах безуспешна едночасова борба да  ги сложа. Най-накрая успях да лепна едната, а после още половин час ми отне да я махна + истерията да не си остане там  Mr. Green  Днес обаче ги сложих почти от раз - за по-малко от 10 мин. и двете. Досега се разхождах с тях и като изключим силната сухота в окото съм доволна  Hug Инъче в тези жеги като ми се изпоти носа  smile3514 и очилата ми се пързалят като на стара даскалица!

# 42
  • София
Здравейте момичета,

Минах, оцветих каквото трябваше, добавих Мечтание.

Добре дошла, Мечтание   bouquet

Честито на тъщите  Hug (аз няма да имам такава чест в тоя живот май  Blush)

Каталина, взимай си болнични, няма смисъл да се тормозиш. То и аз съм на работа, но проблеми от такова естество нямам. Само работа  Mr. Green Мисля да си работя до края на август...
Това за ученето и бременните ... не знам. Аз първият път взех над 10 изпита (2 сесии) - ама не бих казала, че беше по - лесно от небременно време - даже напротив - разсейваш се, спи ти се... И все пак, по - добре от това да те чака бебе да го кърмиш вкъщи (и това изпитано  Mr. Green) - така че, дерзайте докато сте бременни  Heart Eyes

Ирен, пак ли? Оправяй се по - бързо ... Антибиотиците не са желателни по бременност, но ако рискът е голям, по - добре ги пий. За успокоение: моята майка е направила гнойна ангина, когато е била бременна с мен, пила е антибиотик (и то смятай преди 30 години колко по - непречистени са били антибиотиците), пък й ме на, още кретам  Crazy

Тук ми идва да питам мамите, които вече си имат едно детенце - как не си го забравят някъде по улиците докато са бременни с второто  newsm62

Хи - хи, то моето ревнивче - за минутка не ме оставя, дори ме иска само за себе си ("Тати, ти ще се разходиш ли ние с мама да се видим?", "Тати, ние с мама отиваме на люлките, ама ти си почини, че тая работа ..."  Joy  Joy  Joy)

# 43
  • София
Luz - четита ти госпожица!   bouquet Аз от доста време те дебна да се похвалиш и се надявах и теб да оцветим в розовкo, за да си имаме момичешки ден. Голям кеф сега.... newsm44

dobra - честити ти нови лещи на теб! И аз от 6 години (ако не и повече newsm78) нося лещи и са много удобни.  Peace Сега даже съм с едни силиконови, които са за 1 месец и могат да се носят постоянно през този месец, може и да ги сваляш когато решиш. Аз коре долу на 1-2 седмици ги свалям, но е супер удобно и много им се радвам,  Joy В този ред на мисли се сетих да попитам - май четох, че не може да се ражда с лещи? Някой има ли представа дали е вярно това?  Аз не нося очила, имам, но никога не нося, много са ми неудобни, а иначе няма бебка да мога да си видя, когато се роди.  ooooh!

И още нещо - четох сега при августките, че вчера е имало някакъв репортаж по новините, че от другата година БХС щяло да стане задължително. През миналата година от 60 бебчета с Даун само 10 са били на жени над 35г. Аз си го обяснявам с това, че все пак на жените над 35г. им правят амнио задължително и повечето сигурно не са задържали бебето. Но все пак и цифрата в другата група е доста висока.   SadНе съм много сигурна обаче, че задължително БХС-то е най-правилния избор....поне троен тест да го направят....

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 16:23 от Ивон

# 44
защо заглавието на темата ни ми излиза наполовина? Вие как го виждате? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт