Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?

Чак пък такова разминаване м/у истина и реалност си е пълна мистерия...да се чувствам така:
???

Дано в петък на консултацията да е по-отзивчиво към видеозона.. 
. А вече ме мори жега и мисли за моренцето
Айде милички бягам, че до никъде не съм още, а изпита е в сряда

Ама няма на къде да бягам, явно ще се слонее
или свинее
Както обичам да казвам, че и по мен си личи, че е годината на златана свиня - аз прасето, а злотото в мен.
Иначе изследванията ми са добри. Оказа се, че нямам белтък в урината и съм спокойна, а всичко с краката било от преумора и от жегите, затова айде от днес в болнични. 

дива4ето да притиска неЩо и да не е ниЩо лошо, 4е умирам от страх и притеснение