Навън е лято и на мама и е тежко вече, но с тре

• 21 814
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
galentinass честит ти 100 процентов мъж!   bouquet
И аз се изтипосах в албумчето с тумбака. Чудна работа значи...като се гледам на снимката не изглеждам кой знае колко напълняла, обаче защо тогава се чувствам като СЛОН БалОН  #Crazy Чак пък такова разминаване м/у истина и реалност си е пълна мистерия...да се чувствам така:             а всъщност съм си така: pregnant    ???
Но нека дойде

пък после пак ще съм си

dobra,  честито, Г-жо   bouquet  Grinning

# 181
  • La casa de Mickey Mouse
добра 4естито ваш си е деня вие решавате как
ние нямаме брак решили сме като с приберем следваЩото лято в Бг с беб4о и тогава Ще си правим сватба ние искаме да си я организираме на нас да ни хареса
имаше много подмятания особено от страна на неговите ама как така незнам си какво не можело то внук да им се ражда пък си нямали снаха   #Crazy абе какво да ви кажа (аз дори не ги и познавам хората но какво да направя като не искат да идват страх ги било да летят,  с автобус нямало да издържат Щом не искат ако искат, моите си идват постоянно и нито капризи нито претенции нито ниЩо, казват както вие решите каквото сметнете вие за добре)
и аз си направих малко снимки в4ера на басейна но като видях какво съм слон4е май няма да ви ги пусна
аз пак съм с мойте прословути болки ве4е незнам какво да правя корема ми от едната страна е малко издут глави4ка ли е дупе ли е незнам и не се маха и ме боли яй4ника ужас ако не ми мине скоро пак Ще ходя при доки

# 182
Здравейте милички момичета
лека седмичка ви пожелавам!
Светле, стискам палци силно всичко да е ОК и в петък да си получиш хубав резултат, надявам се че се чувстваш добре и няма опасност за бебчето  Hug
Иренка радвам се че и ти си по добре, вие големи герои излязохте с бебчето, какво ли не ви мина през главата   bouquet
Галентинас, виждам че и ти се съвземаш, хайде като ни минат изпитите и тръгваме на разходки
Момичета за хлебарките много помагат кубчетата на Клинес, освен че ги гонят и имат защитен ефект от поява около 6 мес или година
Така аз да се отчета на бързо че ми е гузно че толкова отдавна не съм писала по-подробно. Имах ужасно много работа а вечер сядам веднага да уча и ми беше много притеснено. Сега остана само един изпит и се ще имам повече време, освен това на работа ме местят в друг отдел да помагам на една колежка и мже би ще ми е по-разтоварено.
Аз незнам дали ще се престраша за плаж това лято, нещо не ме влече идеята да се пържа в тази жега и то в цялата си "прелест". Някоя разходка лека да ама иначе май ще се въздържа  Confused
Иначе сме ОК, бебчо вече раздава ритничета, той и преди сигурно ме е посритвал но но бях сигурна а след вчерашната гимнастика вече знам че е той  Mr. Green

# 183
добра 4естито ваш си е деня вие решавате как
ние нямаме брак решили сме като с приберем следваЩото лято в Бг с беб4о и тогава Ще си правим сватба ние искаме да си я организираме на нас да ни хареса
и ние бяхме решили след като се появи бебето, ама на мен като ми прещрака от хормоните иииииииииии ......

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 16:11 от dobra

# 184
  • Банкя
Здравейте мами!

И аз най-после да намеря време, да се присъединя към вас Grinning

Мойто бебче също трябва да е октомврийче... Бебче, защото не ще да си покаже какво е.  Thinking Дано в петък на консултацията да е по-отзивчиво към видеозона.. Wink

Иначе жегите и мен ме мъчат, а климатикът в офиса е отвратително настроен - или ще ми е жега, или ще остана без бъбреци...
Както и да е... Нещо започнах още отначало да се оплаквам #Crazy

Едно въпросче! Шефът ме праща на командировка в Германия от утре до четвъртък... Някакви съвети, как се лети най-удобно с голям корем Rolling Eyes

Предварително благодаря!  bouquet

# 185
за летенето аз летя всяка седмица но на кратки разстояния има си спец възглавни4ки и колани за бременни така 4е не се притеснявай най добре е ако можеш да проспиш полета аз така правя но зависи кога лета моите полети са рано сутрин 6 и късно ве4ер 12 та си спинкам не се притеснявай
а за предлагането бяхме на разходка имаше ферия (неЩо като панаир) моя без да разбера ми купи едно пласмасово пръстен4е много смешно и понеже не видял цветя един балон та посредата на ферията ми подари балона и ми сложи пръстен4ето и ми предложи та сега си 4акам пръстена на истина инъ4е го заплаших 4е Ще ходя с пластмасовото и Ще се хваля на вси4ки 4е ми е годежния пръстен
axi забравих добре дошла казвай за кога ти е прегледа от къде си и слагай сними4ица 4е сме много лубопитни ние тука
а моми4ета за сайта и игра4ката не може да стане заЩото не иска да ми приеме испанската кредитна карта
за ебаи незнам но на мен транспортните разходи от англия където е най ежтина ми излизат 45 лири смятайте
ако някои иска мога да му пратя от тук но игра4ката тук струва 49,90?

# 186
Zdraveite, az malko taka se vklu4vam ni v klin ni v rukav, no i az sam ot oktomvriiskite mami. samo 4e neznam to4no koga, po princip po kalendara na bg mama izliza 18.10, no po ehograf sme niakude na 20-22.10. Radvam se mnogo na pisaniata vi, no se vklu4vam malko kusno:)

# 187
Zabravih da vi kaja, 4e nie sme s momi4ence:) Mu4at me jegite i v ofisa i v ku6ti, no gi predpo4itam pred studa. Vie mislite li ve4e sa po4ivka, more, planina, ili ne6to takova? kakvo vi preporu4vat?

# 188
Здравейте мами,
аз много набързо влизам, защото тая седмица пак ще трябва да се правя на умна (имам цели два изпита) Crazy . А вече ме мори жега и мисли за моренцето  Grinning ЕЕЕЕЕххх!!!!
dobra честито мила!   bouquet Дълъг и щаслив семеен живот ти пожелавам и искаме снимки Naughty Айде милички бягам, че до никъде не съм още, а изпита е в сряда ooooh!

# 189

Добре дошла при нас на новата мама Минама! По-добре късно ....все си добре дошла при нас!!!
 Само че не може ли на кирилица?
За почивка- Да мисля-много ми се ходи къде ли не , но всичко трябва да е умерено, защото и лекарите много, много не препоръчват напр. почивката на море. Така че внимателно с жегите, рязката смяна на температурите и замърсените водни басейни.

Мирама, хубаво е че ядеш много плодове и аз уж се старая, но за най-сигурно доки ми изписа следните витамини и добавки:
О'мами /витамини за бременни/
Неоксид /антиоксиданти/
феро-градомед-/добавка желязо/ при нисък хемоглобин,почти при всички бременни.
Зимафлуор - добавка флуор както за майката, така и за бебето.
Трябва да се взимат витамини, защото след време всяка бременност си дава отражение. На мен след раждането предния път доста започна да ми капе косата например и да ми се чупят ноктите. доста голям товар си е за организма. Wink

# 190
Привет на тумбата от тумбаци!  wavey
Първо добре дошли на новите ни мами!  Hug  bouquet При нас е весело, така че няма да скучаете до октомври, че и след това!
dobra, честита ви венчавка! Да ви е все така влюбено и красиво!
ANETT, хихи много мила идея му е хрумнала на твоят мъж! Хареса ми.  newsm10
mimeto_iv, стига с тази работа.  Naughty Време е вече за почивка!
Аз да се похваля първо, че официално съм с +10 кг.  ooooh! Днес не от топлото ами от цифрата на кантара ми прилоша.  Whistling Ама няма на къде да бягам, явно ще се слонее  261uu или свинее  Animal Pig Както обичам да казвам, че и по мен си личи, че е годината на златана свиня - аз прасето, а злотото в мен.  newsm50  smile3532 Иначе изследванията ми са добри. Оказа се, че нямам белтък в урината и съм спокойна, а всичко с краката било от преумора и от жегите, затова айде от днес в болнични.  bowuu
galentinass, да ти е честито малкото пишле и хич да не кротува, ами само да ти ритка и да те радва.  smile3521 smile3525
Mirama, аз от витамините пия Фалвит и Неоксид си взех, освен Ферофолгамата и Зимафлуора - то цяла аптека изброих, ама това ми е менюто по лекарско предписание.
Айде аз ви изоставям, че нашият тати си дойде и ще хапваме, че умрях от глад.

# 191
здравейте, мам4ета
май вси4ки ни морят жегите... но няма как - ще трябва да издържим newsm09
в къщи запо4нахме ремонта. има прах и пушилка навсякъде, не може да се диша чак. но си струва - получава се перфектно. като стане готово ще пратя снимки
поздрави на новото мам4е и на прясно омъжената госпожа Hug Hug Hug
целувки от мен Heart Eyes

# 192
МОМИ4ЕТА ПОЛОЖЕНИЕТО С МОИТЕ БОЛКИ ВЕ4Е Е НЕТЪРПИМО ОТИВАМ С СПЕшЕН (извинявайте не съм видяла главните букви)
стискайте палци  newsm17 дива4ето да притиска неЩо и да не е ниЩо лошо, 4е умирам от страх и притеснение  newsm45

# 193
rally  ,ще ме оцветиш ли вече,моля те newsm45

# 194
АНет, мила, стискаме палци, но всичко ще е наред  Hug

Славка, Рали е в Брюксел, предполагам, че като се върне ще те оцвети

Общи условия

Активация на акаунт