ФОТОШОП 30

• 26 628
  • 565
  •   1
Отговори
# 360
Млечко, добре се е получило Simple Smile) Нали знаеш, че в Шоп едно нещо може да бъде направено поне по 3 различни начина Simple Smile)))))
KaРмeНчеТо, много ти е сладко детенцето:)) и рамката Simple Smile)
Игуанка, стискам ти палци за изпита Simple Smile)
Отчет за деня от мен Simple Smile)

# 361
Lulu, нещо не мога да се оправя с пътечката, като си направя пътечка и после все ми излиза и не мога да обработвам други части от слоя  Трансформ, не ми маркира друго освен пътечката #Crazy Исках да сложа на мястото на ъгловите точки Border ама не стана
Виж долу какви са ми размазани точките, не можах да ги оправя. Не разбрах и как стана номера да започвам и свършвам с по-малки точки?

И за шрифтовете-защо не мога да ги открия или заредя, някой сеща ли се за възможна причина?

# 362
sage Страхотни са и трите! Heart Eyes АМ е невероятно дете!
IvelinaAtanasova Снимката е малко разтегната, другото според мен е добре.
iguanka стискам палци за изпита!  Hug
 Да си поФаля малко детето Mr. Green:

# 363
  • Вече в моята си приказка...
IvelinaAtanasova, снимката на бебчо не е пропорционално разтегната. А колкото до шрифтовете, къде ги разархивираш? Трябва вече разархивирани да ги сложиш в Уиндолс, папка фондс... Друго за което се сещам е чрез инсталиране. Става по същия начин - в Windows>Fonds и от меню File даваш Инстал ал фондс. Отваря се един прозорец, на който трябва да зададеш папката, в която се намират шрифтовете. Маркираш си избраните шрифтове, даваш, мисля че ОК, и готово...
Дано съм обяснила добре... Ако има пак проблем -  свиркай Whistling

# 364
Момичита минавам набързо да се похваля, вече съм дипломиран магистър  Laughing
И отивам да попразнувам!

# 365
И отивам да попразнувам!
бравоооо-честито  bouquet  bouquet  bouquet

# 366
И отивам да попразнувам!

Честито от мен!

# 367
  • Бургас
Lulu, нещо не мога да се оправя с пътечката, като си направя пътечка и после все ми излиза и не мога да обработвам други части от слоя  Трансформ, не ми маркира друго освен пътечката #Crazy Исках да сложа на мястото на ъгловите точки Border ама не стана
Виж долу какви са ми размазани точките, не можах да ги оправя. Не разбрах и как стана номера да започвам и свършвам с по-малки точки?

И за шрифтовете-защо не мога да ги открия или заредя, някой сеща ли се за възможна причина?
Пробвай от друг сайт да изтеглиш шрифтове  Peace

Снимката малко неестествено ми се вижда "разпъната" WhistlingОт "Трансформ-а" ли я намаляш? Пробвай с "Имейдж сайз" Wink

# 368
  • София

E, тази рамка  направо ми скъса нервите.....нещо  нямах вдъхновение  Rolling Eyes

# 369
Не мога да изредя всички, защото сега бързам че утре ми е изпита и ми е леко сдухано Crazy И чета постоянно...smile3529   и съм  sun  но всички са прекрасни!
Обещавам да дам урока за писане по пътечка, в скоро време че сега нямам време да го търся Peace

чао за сега lovekiss [/color]

Гледай да вземеш изпита, не се притеснявай, не е чак спешен урока. Стискаме палци!!!!

Вярно е малко разпъната снимката, ама явно съм утървала Шифта с Малчо на ръце, мога да пробвам наистина с Имидж Сайза другият път, предполагам ще ми е по-лесно.

Фонтовете от различни сайтове ги теглих, дръпнах сигурно 100-тина, от различни сайтове, отварям си после папката за фонтовете в Windows, където съм сваляла, нищо  #Crazy

# 370
Ето едни стари кадри от мен:

Игуанке стискаме палци утре за изпита Peace

# 371
IvelinaAtanasova, аз лично никога не намалявам снимка за рамка с Имидж сайз, а винаги с трансформ. И много по-лесно е да зададеш нужната ти големина... Доколкото знам снимки намалени с Имидж сайз губят от качеството си, което е кофти ако решиш да си копираш рамката на хартия.
А от кой сайт си свали шрифтовете?
За добро намаляване с трансформа е добре да хващаш ъглите и да държиш бутон шифт

# 372
  • София
Карменчето, страхотни са!!!
Ей, голяма краста е този фотошоп, едвам гледам от умора, защото днес ми беше първия ден на новата работа, но направих една рамка.Не с е удържах,ето:

# 373
Винаги намалям само от image size и никога не ми се е губело от качеството на снимките или елементите.  newsm78 Трансформа почти не го използвам.

# 374
  • София
Момичета, имам молба PraynigЩе ми препоръчате ли фото в южните квартали, където да са ви правили рамките добре.Аз си правех в местното фото, но последния път шефа ми ги направи ужасни, изряза ги и каза че не можело по-добре и т.н.Big scandal спретнахме Rolling EyesКак досега можеше, а вече - не.Та не ми се ходи пак там.Моля ви кажете!Правя ги 10/15 и резол.200.

Общи условия

Активация на акаунт