"Черната фантазия"

• 5 184
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
  • До хладилника, който обичам
Бу, ще кажеш ли най-после какви ги е свършил  мъжа ти  Mr. Green

или просто ще пуснеш още една тема - " Десет начина да остана вдовица без да ме хванат"  Mr. Green Laughing
Joy Ох. Той какви ги е свършил няма значение Grinning
Просто попаднах на това в книгата и ме заинтригува... аз и по-рано съм имала такива мисли в главата и ми стана интересно вярно ли е, че повечето жени също ги имат поне понякога Grinning

# 76
Имам си черни притеснения. Ужас!!!

# 77
  • София
 Онзи ден си говорих с една братовчедка и й казах, че аз сигурно не съм нормална щом си представям как някой близък умира и аз после какво правя. Чудя се как мозъкът ми може да роди такива неща и най-вече защо?
 Да кажа, че тези ми мисли са абсолютен кошмар за мен и всячески се старя да ги изгоня. В никакъв случай ни си ги представям в следствие на скандал или с цел да си се представя свободна.
 Обаче успокоително е да чуя, че не съм само аз ooooh!

# 78
А откъде знаете, че мъжете не го правят и те?!?!?!
Не ми се вижда откачено.

# 79
Разбира се че не е откачено. Все едно е дали си представяш какво се случва с близките ти по време на земетресение или си представяш смъртта им.

# 80
Чета бе, Бу, чета. Ама вече се обърках  Simple Smile

повечето май не разбират точно какво пита Бу. не дали си мислиш и се страхуваш че най-близките ти ще починат, а дали някога все пак не ти се иска...за да си свободен

# 81
Най-честно, никога не съм имала нито бяла нито черна фантазия..

# 82
  • До хладилника, който обичам
Чета бе, Бу, чета. Ама вече се обърках  Simple Smile

повечето май не разбират точно какво пита Бу. не дали си мислиш и се страхуваш че най-близките ти ще починат, а дали някога все пак не ти се иска...за да си свободен

Grinning Не да искаш да починат, за да си свободен, или да си го мислиш със страх и ужас (както несъмнено също бива), но да си мислиш какво би било, ако е така Simple Smile Между "мисля си" и "искам го" има разлика Grinning

# 83
Какво му е на развода?
Ако се стигне дотам, не съм толкова кръвожадна.

За всичките си бивши връзки се надявам да са добре и щастливи, макар и не колкото мен.

Фантазията как светяваш на момента маслото на някой, който те е ядосал, е отделна работа.

# 84
Значи пак се връщам на първия си отговор  Grinning Ама докато си го мисля и ме хваща страх.

Анде, де го черното в развода?  Laughing

# 85
Не е черно, затова отговарям отрицателно.
Не, не ме влече да се разхождам с черен воал. Не ме кефи тази идея.
Най-вече защото няма шанс да дойде впоследствие и да ти каже "Ти беше толкова права, ах!"

# 86
ахаха, така е, друго си е да получиш онова вербално възмездие и удовлетвореност, че си била права  Grinning И за черна воалетка, сгънат национален флаг и почетна стрелба не го заменям този момент  Twisted Evil

# 87
  • под дъгата
Ъ???   Shocked

# 88

Фантазията как светяваш на момента маслото на някой, който те е ядосал, е отделна работа.

въобще не става дума за светване на маслото на някой, като те е ядосал.
може да си представяш че мъжът ти е умрял щото просто ти се иска някой друг.

# 89
Имала съм...за няколко секунди...там някъде...

П.П.Евала ,че си изтърпяла книгата докрай!

Общи условия

Активация на акаунт