"Черната фантазия"

• 5 188
  • 111
  •   1
Отговори
# 90
Да. Но не след ковчега на " половинката". Искам да умра в мир със себе си и друго, да умре той преди мен, за да страдам много. Ей такива работи... Да се разболее, да му дам органи, да хвърлям пръст по ковчега му.., Абе, да се гърча в мъка. И това не е, откакто съм "омъжена". Просто идва на различни нива в разни етапи от живота ми и то с определен човек. Иначе за оная свобода и за оня ковчег на Бу- незнам защо, но искам мъж ми да е жив и да гледа как страдам за друг Confused Това е чернотата от другата страна. Не, че си искам живота от преди, а искам онова, което мога да имам, без значение дали ще го нараня- нека се гърчи!

# 91
Уф, първо прочетох заглавието и видях анкетата, та за това отговорих с "да, често", но после видях, че е за половинките. Аз за него рядко имам такива, обикновено са когато закъснее, а не знам къде е. По-често са за детенце и майка ми, която живее сама. Гледам да се контролирам, за да не си късам нервите, а и от малко "суеверие" - да не предизвикам лошото.  Grinning

# 92
Всички съм "погребвала" и себе си включително, не че е приятно, но въображението няма спирка.
Peace и аз така.

# 93
Otsega se razbirame sledvashtia kupon da e kogato ne4ii syprug se gytne. Ebati temata.

# 94
Пу няма съм там, Пере! Моя ша го измъчвам! Аз и без това го правя, май Rolling Eyes За другия купон не ща, искам мъки, да умра в мъки... На темата нищо й няма, ние сме зле. Или айде, само някои, аз първа, да дам кураж, че инак няма си признаят без бой и катафалки.

# 95
Фантазия newsm78
По-скоро кошмар Sad
Може би ако живеехме постоянно заедно щеше да е друго,но при тази схема в момента все по-рядко ми се иска да го халосам с тигана по главата...

# 96

Фантазията как светяваш на момента маслото на някой, който те е ядосал, е отделна работа.

въобще не става дума за светване на маслото на някой, като те е ядосал.
може да си представяш че мъжът ти е умрял щото просто ти се иска някой друг.

Бу, ти това ли питаш? newsm78 Дали искам мъжа ми да е умрял, за да съм с друг? Е що пък чак трябва да е умрял? ooooh! Joy Joy Joy

# 97
  • Кацнала на едно дърво.
Очевидно аз съм най-лошата тук.  Mr. Green
Никога не съм имала бяла фантазия.
Виж, черна съм имала обаче. Всички предишни връзки съм погребвала. Даже съм правила нещо като тест.  Mr. GreenАко не ми домъчнее за него, е време да си обирам крушите. И си ги обирах.
П.П. Обаче за Кошчейовата смърт не смея и да си помисля. Искам си го.  Laughing

# 98
  • София
мислила съм много рядко за бившия,а по честичко за бившата свекърва,дори съм се чудила ако някакси й помогна, дали ще ме хванат Twisted Evil

# 99
Не разрешавам да мре преди мен. Нека ме търпи и се мъчи!  Crossing Arms

# 100
не съм имала все още таквизи сънища

# 101
  • Bapнa
Не бях досега, ама тази тема ме накара да се замисля  Naughty

# 102
  • Откъм Варната
Ми не, сига са замислих, ама ни ми са ще да го заравям, рано е, ощи са убичами

# 103
Всички съм "погребвала" и себе си включително, не че е приятно, но въображението няма спирка.

АбсУлютно  Peace

# 104
  В реалната ми фантазия съм си представяла живота без "човека до мен" (някой ден ще разкажа от къде тръгна този лаф), но не съм го убивала, дори и насън, може би в сънищата ми той е единственият оцелял до сега, но компенсира с това, че го сънувам като виновния да се случи нещо с децата  Confused
   Не виждам нищо лошо в алтернативата, както и не намирам за необходимо да погреба някой(дори и мислено) заради нея.

Общи условия

Активация на акаунт