Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 157
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Инка,
Линковете ти са убийствени! И мен ме затресе някво щуро вдъхновение. Тука имам една чужда машина, трябва да я връщам, но като се озова във Варна ще се развихря с мамината, идеите са ужасно свежи. И без това с машината на мама по-добре се оправям, че съм й свикнала. Само да има кой да ми помага с Жорето. Мерси ти още веднъж!
Берина,
Разби ме тоз твоя доктор, дето ти хвърля някви бомби и после ти казва да не се тревожиш и да го забравиш, вместо да ти обясни. Я не го мисли толкоз, кой знае кво се е направил на важен.
И как тъй пък хем старееща плацента, хем бебето ти по-голямо за гестационната си възраст - тя стареещата плацента забавя растежа на бебето, тва й е проблемът.
Сега прочетох, че в повечето случаи тези калцификати не са никакъв проблем, освен ако не са ужасно много. И също, че антиоксидантите помагат да се забави или спре развитието на калцификати на плацентата. Затова ето ти списък на 10-те храни с най-силно антиоксидантно действие. Маай и си свиркай, всичко ще е супер:  Grinning
1. горски плодове - боровинки, малини, къпини, ягоди (тук сезонът е на твоя страна)
2. броколи
3. домати
4. тъмно грозде
5. чесън
6. спанак
7. чай - черен и зелен
8. моркови
9. соя
10. пълнозърнести продукти
И му кажи да се гръмне за подхода си към пациента!

FEMININE,
Тва за курнишончето ми хареса! То на Ани бебето нямаше ли да е момиченце последно?  Laughing Laughing Laughing

# 196
katrin7оххх,миличка,не само,че ме мъчи,но...май не мисли и да спира!незнам дали от хремата и запушените уши или от жегата,но съм адски отпаднала,хич не ми се става от легото,нямам сили и душ да взема...представете си за какво става на въпрос и като от 2 дни не мога да ям,лелеее откачам,а съм гладна  Confused нито,ям,нито ще излизам днес,утре ми се налага най-накрая успях да си запиша час за мамолог...и трябва даже да стана рано  Shocked,но..няма начин,дано поне ме успокои,че няма нищо!  Praynig Ч*Р*Д*,на рожденничката,да си жива,здрава...с много късмет и здраво и послушно бебче!!! Simple Smile е,това е за сега от мен,пак ще лягам,аз дето...преди на допирах леглото...  Sadно..няма начин това е положението  Heart Eyes за всички,до по-късно!!!!  Hug

# 197
Ще мине, Пете, дръж се!
Я малко поздрав за всички на които им е жега!

# 198
  • Бургас
Ето ме пак тук,
вече нямам търпение да се прибере мъжа ми от работа, щото изкуках да лежа цял следобяд , а и пустия му венец, не спира да ме боли. нищо интересно няма при мен. Това е, приятна вечер
Честит рожден ден! На рожденичката, само здраве, хубави емоции и щастливо бебе септември!

# 199
  • морето и сините вълни :)
ооооо не тва със сладоледа чак ме разхлади отвътре Joy Joy Joy...чувствам се сита от към сладолед вече  Joy особенно такъв "ИзцВъкан" от машина hahaha hahaha hahaha

И на мен ми хареса тва с Курнишончето.....ама мойто до последно явно няма да се знае какво е....квото дойде ни курнишончета отказвам ни сливки отказвам hahaha hahaha hahaha hahaha

# 200
Пък аз мами да ви се оплача. Обажда ми се днес няква жена и ми вика ми аз ти намерих нещата и аз не мога да зацепя за какво ми говори ( и в следващия момент се сещам, че днес като гледах за протмонето ми не го видях, ама си мислих, че съм го оставила в някоя от другите чанти ) . И таз жена ми намерила книжката и ми я върна, ама самото протмоне с паричките цък. И аз до ся роних някви крокодилски сълзи щото си ги бях нарочила с тях да си взимам разни неща за бебата и така и не успях, а вместо тва някой простак ще ходи да се напие newsm45 newsm45 newsm45. И ся ми е мн. тъжно и в същото време искам да го хвана тоя и да го  fight fight бахти как може да крадеш от бременна жена и да ти е чиста съвестта Weary. Бахти кат се сетя и пак рева...
Извинявайте че ви занимавам с тез мойте глупости, ама...
BEERBABY честито мила дано твоят ден поне да е много мног щастлив и с усмивки Hug....

# 201
 Много, много благодаря за поздравите. Целувки на всички ви.    love001 Аз днес реших да прекарам по - голямата част от деня по болниците, само по хубави поводи, обаче.
 И имам новина, ще си имам бебка, така хубаво се беше надупила, че без съмнение е момиче. Вече и купих и първата рокличка.  Joy Сега да помоля и едно розово бебоче да ми сложите.  Hug
 Аз отдавна не съм влизала във форума, ама ще се помъча да ви изчета. Още един път благодаря за поздравите и пожеланията.
 Бебе не се тормози, мила. Всичко се връща, нали знаеш. Пак ще купиш нещата. На мен са ми крали чанта при това с доста пари в нея /при това не мои/ и знам какво е, но като се тормозиш няма да оправиш нещата. Мисли си тоя дето щете ги пие, как ще се задави   smile3532 /много злобно, ама си заслужава/.
 Чао мамчета. До скоро.

# 202
Ехо, ето ме и мен . Съжалявам, че пускам снимките от варненската среща чак сега...Ама след приятната среща ми стана много лошо newsm50. Започна с повръщане, зверско разстройство, а по- късно и температура  Ill . Доки каза, че е някаква бактериална инфекция. Сега съм в болнични до сряда и се опитвам да се справя с обезводняването. Сутринта ме боднаха мусколно с Деган...за да спре гаденето smile3518 Имах кошмарна нощ и много се притесних за бебчо...дано всичко мине бързо  newsm17
Разказах си неволите, заради които с малко закъснение чак сега пуснах снимките Simple Smile

# 203
Лиле-според мен е от ресторанта мила дето бяхме вчера.Защото Дудаланката и тя днеска се оплака че е повръщала цяла вечер вчера............Никво Феличе повече...Щи таковам на италянските ресторанти и на всичкото..Нестига че кожодери ами и повръщания предизвикват #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 204
beerbaby зная че нищо няма да променя ама ми беше мн. гадно щото бяха нарочени парички както и да е аз като му дръпнах един здрав рев и после се изчипках и ми мина smile3506.
Lillebi много неприятно туй ква таз инфекция #Crazy да се оправяш бързичко.
А парка май алеите на възраждане го водят тоз дето свършва на няква поликлиника, а нащо къща е срещу някви тенискортове точно и има и детска площадка зад блока с пейки и пързалка и люлки, абе просто на страхотно местенце е само че има още работа по апартамента. До края на месеца обаче ще сме там smile3503. Гушам ви мами Hug и Ани ние ще сме с теб така че не тъгувай много Hug Hug Hug...

# 205
Уууу бебе тои много убаФФфффф тоя парк-той всъщност е единствения толкова голям в Русе де Hug Hug...Айде Уреди се на хубаво местенце-а това за портомонето найстина много гадно да му се невиди...ама само неразбрах кога с ати го откраднали и как не си усетила newsm78 newsm78

ей тва ми е интересно  newsm78

# 206
Ани, това за ресторанта не ми беше минало през ума newsm12, защото хапнах толкова малко картофки, а Дудаланка май рибка си беше взела...ама ако е била кофти мазнината  smile3512. Леле, само да се оправя, ще им пратя проверяващи да ги скъсат от проверки - да дават кофти неща на бременни   341uu fight

Сетих се още нещо - мангафайците дето се снимаха с нас ги имаме за спомен Mr. Green

# 207
ами аз по принцип имам доста силен стомах ..в смисъл здрав на такива развалени храни.Не повръщам тъй лесно...Ама мен ме хваща  от другия проблем с двете 00.И таз сутрин бях разтроена доста силно Mr. Green Mr. Green

Ммм Да Дудаланка яде рибка...може нмайстина да е от мазнината #2gunfire #2gunfire

# 208
Благодаря ти Басилиск за инфото поуспокоих се да ти кажа.Той и лекаря каза, че не трябвало да се притеснявам защото бебчето върви напред и щял да следи как се развива плацентата.А иначе изследванията ми каза че не са много зле,хемоглобина ми единствено е 105 друго всичко си е в норма.Ще пия Тотема един месец до другия път и ще видим тогава. Crossing Arms
Ауууууууу Лиле много кофти с това повръщане.Дано бързичко ти мине, че в тези жеги само това ти липсва. Hug Hug Hug
Ани дали наистина е от заведението.На нас ни няма нищо, хем солидно похапнахме -особенно някои хора........... Embarassed Embarassed Embarassed

# 209
    Ееее, момичета пазете се, бе. Стига сме повръщали вече!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН beerbaby ! МНОГО щАСТИЕ, ЛюБОВ И ЗДРАВО БЕБЧЕ НА ЕСЕН.    newsm59 Gift

bebe_to  и аз минах от там, но с много големи загуби. Още в началото като забременях и ми откраднаха чантата със 700Е в нея, фотоапарат, телефон, и каквото можеш да се сетиш там, с което сме си свикнали да си ходим в чантите, включително и документите. Нито помен от каквото и да било. Преживях го тежко, но се забравя Wink. А и имаше вече нещо по-важно вътре в мен, което не е много хубаво да разстройваме със сълзи и лоши емоции.
 ani-bani това и за тебе се отнася. Само усмивки и спокойствие  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт