Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 152
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
Ани, чак сега хванах връзката защо ми беше дискомфортно на стомаха - явно е било от почерпката в ресторанта...Само, че при мен повръщане и разстройство няма- той си е доста силен по принцип, но цял ден каквото и да ядях ми ставаше 1 странно и неприятно Sick

# 211
  • Кърджали, България
Момичета, да ви оплача  Close :
Ходих днес при мойта лекарка и тя, като ми видя изследванията, каза, че положението е сериозно и може да се наложи да ме вземат в болница за евентуално кръвопреливане Tired В крайна сметка, обаче, реши да пробваме първо с лекарства - феро фолгама, тотема и венофер венозно  #Crazy После ще направим контролни изследвания и дано не се стига до болница  Praynig
Направо се стреснах! Продължавам да се наливам със сокове от коприва и цвекло, да ям червено месо и черен дроб... Направо се стреснах... Изобщо не мислех, че е толкова сериозно...

# 212
  • гр.Варна
Добро утро, мили момичета!  bouquet
Какво става, бе? Какви са тези неразположения?
На мен нищо ми няма! Аз ли не съм добре или Вие сте прекалено чевствителни?
Както и да е! Желая Ви бързо възстановяване и по-малко негативни емоции! Hug Hug Hug
Стискам палци на Инчето всичко да е наред и да не се налага влизане в болница, че това никак не ми харесва! Praynig

# 213
Инче, мила стискам палци всичко да се оправи бързо и да не се наложи да те взимат в болница  Praynig  Дано диетата, съчетана с хаповете скоро даде резултат Hug
Варненските майчета, така като ви чета май наистина белята идва от ресторанта. Такива заслужават направо #2gunfire Бързо се оправяйте и вие Hug
Иначе за срещичките-много хубави снимки. Какви сте убавици всички и коремчетата са пораснали. PeaceСупер. Много се радвам, че сте изкарали добре и сте били атракцията на заведенията Mr. Green

Честит рожден ден на beerbaby на патерици!  bouquet Бъди много обичана, щастлива инай-сладката девойка през септември! newsm59

# 214
Хай момичета:)
Айде и аз малко да се пооплача,макар и да ми е минало отдавна,то само за ваша превенция.Да знаете пазете се не само от себе си ,ами и от всички хаотично мърдащи твари по нашите улици и тротоари,че мен в петъка една лелка така ме хгвърли връз едни винкели,че ви е бедна фантазията,да си ме представите Whistling
Та прибирам с в петък от работа и на пазарчето на Красно село,което за мое съжаление няма как да прехвръкна,а редовно само го заобикалям,за да си стигна до дома-пред един цветарски магазин се развива действието.Там пред магазина има три винкелни стъпалца,на които слагат кашпите с цветята и стъпалата излизат малко понапред на тротоара.Около пазара винаги е супер голямо движение-има спирки и т.н.
Та стигайки на нивото на винкелните стълбички,където този ден нямаше изложени цветя,та бяха само оголенки железца,(при това ръмбави)на моята лелка явно и запря ръчната количка с багаж и реши ,че трябва да я избута нанякъде-това някъде се оказа под моите крака(там навря колелото на количката) и аз естествено хубаво се позаклатих и се стоварих барабар с бебето връз тези стъпала.Яката натъртена и зверски оцветена по-късно,за мое щастие и успокоение само по бутчето и ръката,седнала на първото стъпалце-естествено пълно с кална вода от цветята,аз на секундата ревнах newsm45-къде от уплах за бебо,къде от болка,а и от голяма доза самосъжаление и ярост.Бабчето само седеше и не знаеше какво да прави,а аз звънях на мъжлето да ме посрещне през сълзи.И след като 10 минути седя и се въртя-аз я изпратих по живо,по здраво с думите"да не се безпокои,че ще се оправя"-тя и милата жена се поошашка,кат ми видя положението-бременна,цивреща-гадничко и стана.Ама хайде-та сега съм доста синя,ама доста-особено на бутчето-за мой късмет е една педя под кръстта и една над крака,ама си е една дълга 10на сантиметрова идеално права-витошко синя ивица с дебелина около 3сантиметра.А на ръката не мога и с две дълги лепенки да скрия зверската синина.Все пак това беше малкия Twisted Evil, щото ако нямаше тези стъпала,които да подпра,сигурно щях отвисоко по дупе или по лице да падна.Слава богу бебка се кротна само за 1-2 4аса и след това хубаво нарита майка си за наказание.Та поуката-ПАЗЕТЕ СЕ НЕ САМО ОТ ВАС СИ,А И ОТ СТРАННО ПРЕЛИТАЩИТЕ ОКОЛО ВАС СУБЕКТИ.
Иначе ходих в неделя в Пиггис хаус,но не съм особено впечатлена,я давайте идеи,откъде ще пазарите,аз мисля до борсата в Люлин да се замъкна, та оттам да го бъде.
Оставям ви с пожелания за много усмихнат ден и малко по-малко жарко слънце:)  bouquet

# 215
Добро утро,майчета!Аз чесно казано,не мисля,че причината за наразположението е ресторанта,още повече ,че едната мама е имала и температура!температура,повръщане и разстройство-това е летния вирус!!!!!!!аз не повръщам,и разстройство нямам,но..от няколко дни се чувствам много зле,гади ми се и не мога почти нищо да хапна,пък..не съм ходила в прословутия ресторант,така,че...по-добре си обърнете внимание,че..тоя вирус бая време държи!!! Sadпожелавам на всички бързо оздравяване(дано е по-бързо от моето Sad )аз минах само да се запиша и сега ще бягам на мамолог....дано го намеря каде е  ThinkingСЛЪНЧЕВ И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ !!!   bouquet

# 216
  • Кърджали, България
Пете, стискам ти палци! Да пишеш, като се върнеш!

Леле, БРейви, ама ти си имала перипетии... Аз вчера, докато чаках при док, три пъти ми сбутаха корема Simple Smile

А снимките на всички ви са супер!!!

# 217
  • морето и сините вълни :)
Здраствуйте  newsm68 newsm51

Малеее Инче що така станало с тоя хемоглобин бе.....брееее че гадна работа..Давай бухай се със дроб яко,със пържоли,цвекло и всичкото квото съдържат туй нещо желязото.Ако трябва и стружки задъвчи само и само да не влизаш в болницата newsm53 newsm53

Мале Брави-какво стана бе мацко Weary...таз бабишкера ако бях на твое място щях да я разпердушиня на място ти казвам...тя кьороснтабелата ли е че не върви сама по улицата... smile3511 smile3511 smile3513 smile3514..

Аз предната бременност слизам от един автобус и моля ви се дъртия пенсионер мазен и миризлив зад мен се наредил да слиза и автобусът спира на спирката  и отваря вратите...Ей като хукна тоя връз мене ,аз със големия тумбак...направо ме смачка......мале като викнах азе... smile3514 "Ти къде гледаш бе миризливецо....автобусът няма да те остави без да си слязъл...не виждаш ли че съм преди тебе ами че и съум бременна...тъпанар с тъпанар пенсионерски..."Всичките хора на спирката дзяпаха умно към виновника...напрайх сеира ви казвам там smile3511..Мъжът ми се отдалечеи от мене че го хвана срам дето се разлаях argue там,....ама хич не ме интересува...Ей аз като дигна налягането ви казвам многоп трудно изпускам парата държи ме цял ден  smile3514 smile3511 newsm61

Като вчера например вечерта-решавам аз моя милост да отида на терасата и да глътна малко свеж въздух тва става вечерта в 10 часа..Излизам аз и си слагам ръцете на парапета да се подпра..Абе по едно време уусещам нещо като пясък под ръцете ми..вдигам си ръцете и кво да гледам.Нашия парапет е черен на цвят а по него насипано нещо сиво та чак побеляло newsm12...Викам си на акъла е ся тая Овца митилиева я взривявам вече та мамата си джаса smile3512..Размърморах се аз на терасата яко и се прибирам да си лягам вече и си шибнах кракът в леглото от нерви  по таз Пръдла отгоре...Легнах си аз..ама мойта душица мира няма с тоя пясък...И ставам да си мия ръцете че нали има котка таз Мърша и ми се струва че си е хвърлила пясъка от котката отгоре smile3512 станах и гледма на леглото кръв..аз вече ей така ви казвам newsm09 smile3556 smile3556 светвам гледам горкото ми кутренце на кракът съм си го шибнала толкоз яко в леглото че съм си обърнала нокътя и тече кръв smile3557 smile3557...ей хептен набрах ...

И таз сутрин се оплаквам на мъжът ми и му казах-ТАЗ МЪРШОЛЕТИНА АКО ОЩЕ ЕДИН ПЪТ СИ ИЗХВЪРЛИ ГУВНАТА ОТГОРЕ НИ ЕЙ БОГА МИ ЩЕ ВЗРИВЯ БЛОКА Rage Rage buria

че аз там простирам бе-таз ще ми тупа върху прането...ми аз на бебето къдев ще простирам...мале пак се набрах ви казвам....ще отида и ще и сритам гърбавия гъз...и ще я хвърля нея през терасата ..Мамка и пенсионерска дърта Rage Rage noear newsm29 newsm29
ей оплаках ви се..ся сигурно ми се смеете ама не се трае туй животно вече и още един път я изчаквам да ми се изсере на терасата и ще отида да  я насера аз newsm66 newsm66 newsm66

сори за цветщите изрази ама като се ядосам съм цветуща отвсякъде просто

# 218
  • София
In4e, дано всичко се оправи скоро и да не се наложи да влизаш в болница.

Момичета, какви са тези неразположения и повръщане.  Naughty Да се оправяте и вие  бързо.

Bebe_to, много гадно това с паричките, и мен са ме обирали тамън 3 пъти (2 в трамвай и веднъж влизали у нас и то докато аз съм била вътре за 2 минути) и знам, че е много гадно. Ама наистина после ти минава, а и нищо не може да се върне назад, така че просто не си го слагай на сърцето много-много. То всичко си се връща.

bravy, пък тия дъртофелници като ги знам какви са, ама хич не се учудвам, да ти кажа.  #2gunfire #2gunfire Така се си свикнали да не се съобразяват и тва си е.  #Cussing out
Ама аз на такива като ani-bani много се кефя, че се защитават, пък аз като съм от мълчаливите... най-много да изръмжа нещо и толкоз. И файда няма.  Tired

На патерица,  bdbaloni на beerbaby, само хубави неща ти желая и много здраве!

# 219
Момичета,страхотни снимки.Браво Hug
Много сте я почернили нашата Бенич,неможем да я познаем Laughing
На варненките пожелавам бързо възстановяване и почивка.Вероятно е от храната.Пазете се!

Инче,дано не се стигне да приемане в болница,но дори и така да е ,е за добро.По-добре хемоглобина да се вдигне сега.Мисли позитивно! С теб сме Hug

Вravy,къде има борса в Люлин? Аз съм тук и не я зная Embarassed

Приятен ден на всички

# 220
  • София
Леле, мацки пазете се моля ви Whistling Whistling Кви са тез вируси, кви са тез пенсионери дърти #2gunfire
И аз кат Ани миналата година си патех от тях  #Cussing out #Cussing out
Редя си се аз в един магазин и пред мен един дръглив бабишкел. Не стига че побърка продавачката, ми кат са обърна да си ходи и ме трясна с патерица ли бастун ли беше по тумбака smile3515 newsm61 smile3512
Леле, кат са разсмърдях и аз кат Ани, направо сбрах очите на магазина. #Cussing out #Cussing out
От тогава сички продавачки са ми приятелки и кат са скапани плодовете ме предупреждават да не си купувам, че и те мира нямат от скапаните пенсионери дърти #2gunfire #2gunfire
Честит рожден ден на BEARBABY  bouquet Всичко най-хубаво в живота й желая, а септември най-хубавия подарък  ylinfant newsm51 smile3525
Инче, стискам палци да се размине болницата. Аз миналата бременост също ях с много нсък хемоглобн, но се оправих чак кат почнах да пия едни ампули, казват са Тотема. Много ми бяха гадни на вкус, ма се размина кръвопреливането. Иначе кво ли не пих, но пустия хем. се си беше нисък Hug
Аз да ви кажа мами ужасно съм се притеснила Shocked Shocked
На мойта кума детенцето е с един мес. по-голямо от моята  Кати и вчера ги приели с двойна пневмония в болница. newsm78 newsm78 А ние до оня ден трамбовахме заедно с количките из градинките. #Crazy #Crazy
И то детето много бързо се тръшна, доде потекоха сополи, леко се разкашля и бам Shocked пневмония. newsm78 newsm78
Та сега съм се залостила с Кати в къщи и не смея да изляза, че много ме е страх от тези вирусни пневмонии. Само това ми трбва сега baby_neutral newsm78
Та оплаках ви се и аз  ooooh! ooooh!Сега ще си стоя на компа и ще си скучаем в къщи ма какво да се прави newsm78
Много мерси на Базилискчето за мазилцето, много добре ми понася на тумбата и дано да ми се размине със стриите baby_neutral baby_neutral
Цунки от мен и до скоро  bouquet  bouquet  bouquet

# 221
Момичета, много сте сладки на снимките Simple Smile Искам и аз на срещаааааааа  Sad Sad
Пазете се от летните вируси, а от хората няма как да ссе опазите, колкото и да се опитвате да предвидите всяка ситуация, мисля че е невъзможно  Tired поне с малкото да се отърваме  Praynig

Ани, няма ли къде да се обадите да се оплачете от тази комшийка... то това си е направо психически тормоз нейното  #Cussing out

Ние вече окончателно се спряхме на количката : Е, те тази, но вместо жълто е оранжево 
В момента е на много хубава промоция, а и карта за 10% отстъпка ми направиха в магазина Чико, така че май доста работи ще са ни от там.

п.п. Абе, що не иска да ми излезе снимката  Sad
Ето линка към нея : http://www.chicco.es/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.0633 … &idSezione=43

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 12:40 от clara

# 222
Здрасти от мен  LaughingДнес вече съм по-добре.
Ама да ви кажа, нито успях да разбера от храна ли е това или е от бактерия някаква. А нямам идея как човек може да пази от кофти заведения и бактериални инфекции. По принцип внимавам къде сядам и какво хапвам... newsm78 но повече не ми идва на ума какво може да направя превантивно.  newsm12

Дано да не досаждам на варненските мами, но петицията за недостатъчните детски градини и ясли продължава и на 26-ти ще има мирен протест с балони   bigdance2пред шадраваните на площада до театъра. Ако все още има някой, които иска да подпише петицията може да го направи на http://www.bgpetition.com/detska_gradina_za_nashite_deca/index.html или на http://injustice.hit.bg/ alert

# 223
  • морето и сините вълни :)
абе хора..много мацки ми липсват от погледа нещо таз седмица....май дотса са запрашили към морето Hug Hug Hug

Ужасна жега е както винаги и съм ужасно омаломощена от жегата Tired Tired.Цял ден си лежа и си шия гобленчето Tired Tired и като гледам прогнозата каква е туй време хич не ни съжалява да му се невиди.Искааам ДЪЖЖЖЖЖЖДДДД...ама едно хубаво да се изплющи Mr. Green Mr. Green

мале като гледам августинките една тема я изписват за 3 дена а ние сме много слаби нещо Tired Tired Tired...Клара количката не излиза на снимката бе мила..Мойто комПуТЪр ли нещо се ебава с Биг Брадъра или найстина има куцо домате hahaha
охх отивам да журкам айрян че не са трай вече

# 224
Здравейте, много сте написали. След малко ще разгледам и снимките от срещичките.

Нищо интересно няма при мен. Само се записвам и да кажа, че сме добре, въпреки жегата.

Общи условия

Активация на акаунт