Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
За да намерите лекар за видеозонна консултация без предварително записване, можете да опитате да се свържете с лекар, който обикновено преглежда след обяд или да потърсите такъв, който приема пациенти без предварително записан час. Въпреки това е важно да имате предвид, че някои лекари може все още да изискват предварително записване на час.
-
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
-
Какви са препоръките за управление на хеморроиди по време и след бременност?
-
Какво представляват хемороидите и как могат да бъдат облекчени?
:
В крайна сметка, обаче, реши да пробваме първо с лекарства - феро фолгама, тотема и венофер венозно
После ще направим контролни изследвания и дано не се стига до болница

Бързо се оправяйте и вие
Супер. Много се радвам, че сте изкарали добре и сте били атракцията на заведенията

-къде от уплах за бебо,къде от болка,а и от голяма доза самосъжаление и ярост.Бабчето само седеше и не знаеше какво да прави,а аз звънях на мъжлето да ме посрещне през сълзи.И след като 10 минути седя и се въртя-аз я изпратих по живо,по здраво с думите"да не се безпокои,че ще се оправя"-тя и милата жена се поошашка,кат ми видя положението-бременна,цивреща-гадничко и стана.Ама хайде-та сега съм доста синя,ама доста-особено на бутчето-за мой късмет е една педя под кръстта и една над крака,ама си е една дълга 10на сантиметрова идеално права-витошко синя ивица с дебелина около 3сантиметра.А на ръката не мога и с две дълги лепенки да скрия зверската синина.Все пак това беше малкия
пожелавам на всички бързо оздравяване(дано е по-бързо от моето
СЛЪНЧЕВ И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ !!! 

...таз бабишкера ако бях на твое място щях да я разпердушиня на място ти казвам...тя кьороснтабелата ли е че не върви сама по улицата...
..
там,....ама хич не ме интересува...Ей аз като дигна налягането ви казвам многоп трудно изпускам парата държи ме цял ден 
...Викам си на акъла е ся тая Овца митилиева я взривявам вече та мамата си джаса
..Размърморах се аз на терасата яко и се прибирам да си лягам вече и си шибнах кракът в леглото от нерви по таз Пръдла отгоре...Легнах си аз..ама мойта душица мира няма с тоя пясък...И ставам да си мия ръцете че нали има котка таз Мърша и ми се струва че си е хвърлила пясъка от котката отгоре

Да се оправяте и вие бързо.
на beerbaby, само хубави неща ти желая и много здраве!

пред шадраваните на площада до театъра. Ако все още има някой, които иска да подпише петицията може да го направи на