Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 147
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Инче, аз също бях с нисък хемоглобин и пих феро-фологама, дано ти помогне. newsm17.Аз вчера бях при докито и я питах дали може да се пие от "желязната вода", която извира в гр.Брезник. За съжаление тя не можа да ми каже как влияе на бременните. Исках да ти кажа, че майка ми миналата година беше много зле и пи от тази вода всеки ден в продължение на 1 седмица и се възстанови. Там има 2 извора като водата на първия е с по-голямо съдържание на желязо и се пие със сламка по 100 ml 30 min след хранене, а тази на другия може да се пие спокойно-е малко е гадничка, ама като се налага......Попитай твоята док. дали знае нещо по въпроса и ми пиши, аз ако мога ще ти помогна  newsm10 newsm10

# 226
  • морето и сините вълни :)
ееее ама Снежи ти много кратък отчет даде бе мила Blush Blush
Кажи как си -на доктор ходихте ли .....няма ли да спираш работа вече...уморяваш ли се...общите дръндрънчипляскания за наща темичка...  Joy Mr. Green
Много цунки от мене имаш  bouquet

А и Трексито Пак ми се изгуби от погледа и ще се пляскаме вече... Joy Joy
Мишката и тя зачезна...абе да не ги почвам поименно че става лошо Sick Joy Joy

# 227
Ани, аз затова пуснах линк накрая на поста...не знам защо не се вижда  newsm78
Абе триколката на Чико е. Tired

# 228
 Малии мацки направо ще се мре в тая жега, ко ша прайм не знам.  newsm09
 Ани побърках се да се смея на поста ти за бабишкерата, ама тая луда ли е бе, как тъй ша фърля таквиз говна през терасата.  #Crazy
 Мацки да ви кажа за хемоглобина и аз пия феро фолгамма, докито вика, че много били хубави имат и фолиева киселина и желязо.
 Инче дано да се оправиш, че по тез болници много гадно.  Praynig
 Камелия я да те питам другия петък ще ходиш ли на училището на 9месеца, щото аз ще ходя и може да се видим, като гледам само аз и ти сме от Търново.
 Айде мацки, лек следобед. Аз ще ходя да готвя, че едни неща съм замислила да експериментирам, дано само не полъча топлинен удар до печката.

# 229
привет и от мен Wink
ох тая жега верно ще ни умори вече - ама пък няма и угодия преди викахме, че само вали, сега, че е много топло  Mr. Green
beerbaby ЧРД на патерица  Grinning
ани мишето май отиде на море да си пече тумбака   grinning039 поне някакви такива спомени ми се мотаят из главата
инче и аз ти стискам палци да се оправиш и да не се стига до болница  Hug хапвай и леща (мойта док ми каза, че помага да се вдига хемоглобина)
аз утре имам ходене до центъра и се чудя как ще се замъкна в тая жега, в събота сме на сватба на кумата ни и трябва да търся подарък - help  с някакви идеи моляяя виии, че с тоя пусти бременлийски мозък нищо не идва в главата като идея  Confused
а се занимавам и с майстори по цял ден - вече ми почнаха банята и живот и здраве другата седмица края всичко ще ми е готово вече  newsm44 ама как ще чистя ... още от сега съм се зачудила, че е таква мърсотия навсякъдеее... Crossing Arms

# 230
  • Кърджали, България
Момичета, благодаря на всички за подкрепата Hug
Таня, изобщо не бях чувала за тая вода  newsm78 ... Ще питам...
Гале, на мен ми изписаха феро фолгама + тотема + венофер. Обаче...., оказа се, че в Кърджали никъде няма точно Тотема  Twisted Evil !!! Ще чакам до утре да проверят във всички складове и после ще поръчвам от Пловдив...
Стискам палци и за вас, Гале, да не прихванете някоя гадна пневмония  Praynig

Ани, отново ме разсмя с тая твойта съседка  Joy То не е за смях де, сорри, ама само като си те представя разбушувана... Не може ли да се оплачеш някъде от нея, в Районното полицейско управление например, да я посплашат малко тая бабишкера  #2gunfire

Клара, супер е количката  Peace

beerbaby, ЧРД и от мен   bouquet (със закъснение  Embarassed )

# 231
Здравейте  и  от  мен  като  ви  изчета  ще пиша  пак.

# 232
Ами Ани то кратичко се получи, защото синчето е вече във ваканция и стоеше до мен и даваше зор та накрая толкова. Сега се е загледал в някаква сапунка та успях да дочета какво сте писали и да разгледам сладките ви снимки от срещите.

Тя мойта работа е една такава безкрайна. Тъкмо мисля, че съм поприключила и хоп изскочи нещо ново и ангажиращо. На тоя етап съм пренесла 1/2 от офиса вкъщи. Мойто мъж малко мрънка, че понякога няма къде да се стъпи че много разхвърлям като се разработя. Надявам се да си намеря човек, на когото да разчитам, че знам в следващите месеци няма да стане така да се оправям.

А Трексито наистина не се появява, забрави ни нещо.

# 233
Здравейте мацки,
отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Аз вече съм си вкъщи и си почивам на климатик, но за съжаление в Русе е трудно човек да се поразходи навън, защото е около 35, а тази седмица ще достигне 40 С, както се очаква. Излизам само за неотложни неща, но не минавам повече от 100 м без да ми стане лошо и понякога не съм сигурна че мога да се върна обратно.
Желая на всички леки последни месеци докато дойде време да гушнем нашите сладурчета. Laughing

# 234
  • Бургас
Привет,
леле голяма жега днес, едвам се диша.
Ходихме да си вземем килима от автомивка, и да видим за килим за детската стая. Много харесах един, обаче е бял и се отказах, много трудно се поддържа.
Сега отивам да полегна че много ми натежава шкембето, до скоро

# 235
Здравейте момичета,

И аз отдавна не съм влизала, но прочетох всичко!  Simple Smile
На едно място много се смях - май Ани как го нахокала дядото - това мога да го ползвам и аз като ми потрябва, дано да не ми.

Обаче и страшни работи сте изписали - какви са ви се наслучили  Confused (и аз наскоро паднах на улицата ама леко се разминах).
Аз пък само си мислех че е от хормоните и че някои дни  ме хваща параноя като излезна и само се пазя от хората, обаче то явно си има защо. Само че само някои дни е така

А сега и аз съм в къщи защото пипнах вируса или бактериите не знам какво е и мисля че в работата го пипнах защото те не спряха да ми кашлят дрезгаво насреща по цял ден и да идват много болни ама много! и не пият лекарства, за да не се тровят, това че едно бебе ще се трови не им дреме и вчера бях много зле и много ядосана, но днес ми се струва че има надежда. И то може да са жеги ама мене ме тресе и тука ходя с жилетка  Cry
А шефа (#2gunfire) вика че такива работи грипове и вируси нямало през лятото и не искал да чува!  Но аз ще му го върна това, то му се пише  Simple Smile
Та така. Пазете се колкото може. И спокойно и по-надалече от съмнителните хора по улиците  Simple Smile

Ани а тая твоя съседка ако ти хвърля ако отгоре, дезинфекцирай, защото нали знаеш акитата на котките са опасни четох - има някъв паразит и мене много ме е страх.

Целувам ви!  Чао Hug

# 236
Eй, Лекси, тъкмо щях да ти пиша откъде да си вземеш чисто вълнен килим и се сетих, че си в Бургас, тюх!
Имаме си тука с мъжа ми е дно супер тайно магазинче, дето имам чувството че само ние пазаруваме от него и е толкоз евтино и сбутано, че всеки път ме е страх да не фалира и да не изчезне. Фирмата се казва "Родопска тъкан" и правят страхотни красоти от вълна - аз имам три малки килима, пера ги в пералнята.
Това между другото де - ако на някой му трябва килим дето да не изпарява формалдехид в помещението и да се пере лесно. Пък и ми е дерт да рекламирам родопската тъкан, че да не фалира, искам да я има още.
Ей тука им е магазинчето:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=37dc81e86b65f9c8293acaba04eeb2 … x=0&start.y=0

# 237
  • София
Ай, Ани, сакън бе душа, никакъв дъжд петък, събота и неделя.  People No Good  People No Good
Ми аз тогава мисля да са изпльоскаме малко на  плажче, нищо че може да изплаша бургазлии с моя тумбак Joy Joy Joy
Преди това и след това нека си вали, ма тогаз да ни е хубаво временцето, че къде ще се свираме с бебка в некоя душна квартира.
Ей, умрях си от смях как си нахокала дедото Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo
Направо ме заболя шкембата
Аде пак ша са видим, че трябва да забъркам нещо за вечеря, не че ми се ядат манджи в тая жега.  cook cook
Кларич, страхотна количка, ние пък сме капарирали едно двуетажно легло, ша си го вземем след две седмица
Чао мацки-тумбалацки и се пазете от жегата  love001  love001  love001

# 238
  • Sofia
Инче и аз стискам де що имам палци да се размине болницата! Hug
Басисликче магазинчето като го гледам май е около Биг-шопа, а ? Simple Smile  Там колко пъти съм пазарувала ( в шоп-а де ) ама туй магазинче не съм го съзряла... та ще погледна непременно. "Имаме си" като казваш, значи ли, че в района живеете...., че там е свекито и бая се подвизаваме Grinning.

За Мишето и аз имам такива спомени като Мацкото, за Трекси не знам.... а и Джингъла зачезна, а и други ама в момента не се сещам ooooh!. Надявам се че са ОК все пак.

Аз пържа тиквички  и ги зарязвам в кухнята за 5-6 мин и бЕГАм до компа дето е на климатик, та не го усещам много готвенето.

# 239
Beerbaby,аз миналата седмица ходих на училището,ти ходи ли?
Другата също мисля да ходя,освен ако няма нещо спешно в работата.
Ако ще идваш може да си разменим телефоните и да се уговорим нещо,а ако си идвала и преди на училището може и да сме се видяли(аз последните 2 пъти бях).

А вие мами не се давайте на пенсионерите...баси до къде стигнахме да сме уязвими от пенсионери.Виждам,че бременността ни  е направила бесни кучки...
аз гледам да не се нервя много...иначе онзи тъпак от музикалния магазин до нас до сега да съм му натрошила кокалите заради силната музика tantrum tantrumЗа сега само тихо си беснея:)

Общи условия

Активация на акаунт