Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 126
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
  • морето и сините вълни :)
Абе Дудаланке от киде го измисли това нещо  Naughty Naughty Naughtyще те набия вече...Няма да си мислиш такива глупости Naughty Naughty Naughty

В моя род като е нямало починало бебе .....стига де....ааа маха ще се карам свате Peace Peace

# 61
Не се спотайвайте ами ми прехвърлете свободен ерген Laughing
Ние за сега твърдо сме на мома, така че искам 100% мъж Laughing
Ани, как може да ме прескочиш ти мене, а?Че сме и почти комшийки? Thinking ooooh! Laughing
При толкова ергени, записани на заглавната ни страница остава и да не стигнат ooooh! Laughing
Тя, май и Басилиск чакаше мома newsm78 Laughing - та и този вариант не става Laughing
Ето, че не се сещам кои са ергенските майки Embarassed

# 62
Да се запиша и аз. То малко късно де амааааа.... Да ви пожелая весел уикенд на работещите мами и на другите де Laughing

# 63
Всички са издухали по разходки или работят усилено. На мен пък днес ми е по- лежерно.
Исках да питам знае ли някой какви са нещата, които трябва да се спазват, когато си печем тумбачетата на плажа? newsm78 Знам, че коремите не трябва да се пекат...че трябва хубаво масло, с висок фактор да се ползва, но има ли например такива марки, специално за бременни? Rolling Eyes
Миналата седмица бях на плажа, ама съвсем не можах да лежа, стоях си на стола и с покрит корем, ама ми стана кофти...една тежест усещах и никак не ми беше комфортно. Има ли други мами, дето са имали подобни проблеми? Shocked

# 64
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Една молба - някой беше пуснал как изглежда маркировката на качествените памучни днешки, ама не помня кой. Сеща ли се някой и може ли да го постне пак  newsm53

Наша basilisk беше, и аз тези дни се бях присетила, че тогава забравих да си запазя линка, та давам едно рамо към молбата. Simple Smile Също искам да питам, спомням си, basilisk, че ти тогава писа, че нейде до вас (надявам се, до софийското "вас") продавали таквиз бебешорски дрешки, та ако може по-конкретно да ме ориентираш накъде да се занесем, за да потърсим въпросното магазинче! Hug

# 65
Ани, ние хубаво се сватосахме, само да не излизе, че аз ще съм свекърва, а ти тъща  rotfImao  rotfImao  rotfImbo  rotfImbo  rotfImao  хахаха -голям майтап ще падне, карай да са живи и здрави децата и ние покрай тях да си ги гледаме.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ей, ше ме разбиете направо  Mr. Green
Те и на мен мома ми казват постоянно, ама на 29ти пак ше питам  newsm78, че знам ли  Rolling Eyes Мой сме някой здрав МЪЖ  Heart Eyes
Иначе моята маминка (майката на моята майка) се върна от почивка и толкова неща взела на беболина ..... Shocked
Не ми ги показа, ама ми стана адски хубаво като ми описваше какво е взела  Embarassed Представих си как я обличам малката бузка с тези красоти  Mr. Green Взела и някаква рокличка (шарена) като балеринска с някакви гащички отдолу  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Стоя и се кикотя като си представих бебата с такова нещо  Mr. Green
Само както викам: Да не излезе некой балерин, че  Embarassed
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама много ми е готино и все по-готино ми става нещо  Mr. Green
Колкото повече наближава момента на истината  Peace

Иначе, Дудуланке, и аз не мисля, че има някаква наследствена обремененост, мила .... и аз имам основание да се тревожа, понеже раждането ми е било кошмар, сухо раждане и съм тръгнала да излизам с глава и рамо и буквално съм я разпорила  ooooh!
Така, че ... мислете позитивно, без притеснения  Hug

Гледайте как говори нераждала жена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дето си няма хабер какво е раждането, ама .... аз да дам сили малко  Mr. Green

Айде, че тоз кърлеж (ръководителката ни тука) пак нахълта и ми ръмжи насреща  #2gunfire

Да зема да я спъна за последно като се видим утре като излизам в отпуска ли  newsm78

smile3508

Ади мамита, целувам ви всички   bouquet

# 66
  • Бургас
Привет,
моя ерген от трима доктори е потвърден, така че Саморасличе предлагам ти го. Ани, винаги е възможно да се обърка пола на бебо, особено ако е на 2 измерен ехограф, на триизмерния по-трудно според мен. Ама аз имам снимка от Давидков, където се вижда и члена и пъпната връв, така че предполагам, ако имаш някаква снимчица ще е по-лесно да прецениш.
Щях да Ви казвам в сряда от училището за бременни тук в Бургас, казаха мамите със секцио да не се притесняват, защото в момента, в който се отдели плацентата от матката без значение нормално или по оперативен път кърмата тръгва. Така че само спокойствие и позитивни мисли, ще имате кърма.
Следващото училище в Бургас ще е на 27 юни, но темата няма да е интересна, за който няма да ражда в Бургас, защото е представяне на медицинския персонал. Така че аз няма да ходя, нали ще раждам в Плевен при мама. Направо ме накарахте за се замисля с тези хемороиди и нормалното раждане. Аз имам два от един месец и са големи мъки, а ако нормалното ги влошава просто не мога да си представя как ще седя, аз и без това едвам седя от болка сега.
Щях да казвам и още неща, ама забравих та май по-късно ще се включа
Хайде бай

# 67
Днес съм голяма питанка, ама не съм ви чувала отдавна и първо докато ви изчета  Grinning
basilisk, как се казва тоя пекан лекар от Варна, на който се доверяваш? Тъй като споделям голяма част от начина ти на мислене, искам да се ориентирам към някой свестен педиатър. А съм тотален враг на антибиотици и други хапове.  bowuu

# 68
Леле, голяма мания е тва с пазаруването наистина Laughing. Аз се опитвам да устисквам, че имам завещание от племенника ми два чувала и нещо с дрешки, почти нови, голяма част от които съм му ги купувала от чужбина миналата година. И верно, за бебчовците има страшно много магазини - и за дрешки, и за аксесоари...
Ама я кажете и някой хубав магазин в София за бельо за бременни и кърмачки, че отдавна се каня да си купувам и все се помайвам...  newsm78.

# 69
Привет,
моя ерген от трима доктори е потвърден, така че Саморасличе предлагам ти го. Ани, винаги е възможно да се обърка пола на бебо, особено ако е на 2 измерен ехограф, на триизмерния по-трудно според мен. Ама аз имам снимка от Давидков, където се вижда и члена и пъпната връв, така че предполагам, ако имаш някаква снимчица ще е по-лесно да прецениш.
Щях да Ви казвам в сряда от училището за бременни тук в Бургас, казаха мамите със секцио да не се притесняват, защото в момента, в който се отдели плацентата от матката без значение нормално или по оперативен път кърмата тръгва. Така че само спокойствие и позитивни мисли, ще имате кърма.
Следващото училище в Бургас ще е на 27 юни, но темата няма да е интересна, за който няма да ражда в Бургас, защото е представяне на медицинския персонал. Така че аз няма да ходя, нали ще раждам в Плевен при мама. Направо ме накарахте за се замисля с тези хемороиди и нормалното раждане. Аз имам два от един месец и са големи мъки, а ако нормалното ги влошава просто не мога да си представя как ще седя, аз и без това едвам седя от болка сега.
Щях да казвам и още неща, ама забравих та май по-късно ще се включа
Хайде бай
Ех, че хубаво - че и морски ерген Laughing Таман няма да диша прахоляците из вътрешността на страната Laughing Друго си казва моренцето Hug
А къде е basilisk днес? newsm78

# 70
  • морето и сините вълни :)
И аз съм враг на антибиотиците и живот и драве не мисля след време да давам на децата си антибиотици Peace Peace Peace

Лилеби -време беше да се появиш Hug Hug Hug И се радвам че ще дойдеш на срещата...Ами твойта охх как се казваше зълва ли се казва няма ли да дойде с двете близначета Hug Hug Hug Hug

А относно плажа аз лично ходих 3 пъти до сега и неможах да си намеря място -бях се пльоснала на кърпата на лявата страна с една възглавничка си подпрях главата и бебо през цялото време ме ръчкаше..не му е било комфортно ми се струва..Престана да ръчка чааак като си тръгнахме..А инъче аз по бански не се събличам и чудо да стане.....неискам да си излагам големия тумбак на показ  и да ме пече слънцето #Crazy #Crazy по корема.ТОВА ЕР АБСОЛЮТНО ПРОТИВОПОКАЗНО ДА СИ ПЕЧЕШ ТУМБАКЪТ...

Бебето усеща светлината и нему е приятно-поне това съм прочела newsm78 Peace Peace и гоз нам....

Абе Саморасличе-изтъргувах го аз моя мъжага още рано рано,ама то ся нали виждаш ко стана,мъжага мъжага ама докторицата не вижда мъжкото му достойнство Joy Joy

Лекси-ами имам снмка уж дето ми го показа ама де да знайш кво е видял да не е някой голям клитор както се изказа един наш познат  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Тогава направо ме уби с мокрия парцал  hahaha hahaha

# 71
яяя гледай ... ти "ни лук яла, ни лук мирисала" го раздаваш нещо, а ... гръмна с пушката на старта пък сега ние като тебе с лука, а .... да не виждаме пушека Crossing Arms ... ми не стаА Naughty Laughing
ааа Моренка, тая сутрин мацките са сериозни и не поддадоха  Mr. Green
Саморасличе, предлагам ти стопроцентов зет  Peace  Joy Joy Joy само на мама момченцето остана - никой не иска зет от Филибето, от провинцията  smile3518  ама нищо, че е от провинцията, Саморасличе, той ше е голям красавец ей  smile3534 - за доказателство - http://good-times.webshots.com/video/3027711200079496803iNgyNB  Joy Joy Joy само дето фотографът толкова се е отнесъл по красотата му, че не му е снимал стройното телце  Joy Joy Joy

# 72
  • гр.Варна
Здравейте мами!  bouquet
Днес нещо нямам ищах да пиша, само чета.
Лекси, не се притеснявай за хемороидите, миличка. Аз също получих такива докато бях бременна с Валя. Раждането ми бе нормално, но те не се повлияха от него. Пак си ги имам, но в никакъв случай не са станали по-големи или по-вече. Ама , предполагам ,че всичко е индивидуално.
Радвам се, като чета че пазарувате. Аз имам толкова дрешки от братовчедките и от Валя, че за сега ще се въздържа от пазаруване.
Ще купя само дрешки за изписване и няколко чифта ново бельо.
Въпреки, че ще е мъж, поне в началото ще мога да използвам дрешките от каките защото не са в розово.
Саморасличе, ами и ето ти още един мъж! Laughing Laughing Laughing

Хей, варненки, ще се срещаме ли в неделя? Защо мълчите, организаторите? newsm78 newsm78 newsm78

# 73
  • София
Ето ме и мен. Бях днес на ЖК. Голяма тъпотия, както винаги, кръвното ви е ниско 85/60, ама и това не е нещо ново. Според док бебето е напред с около 2 седмици, което ме учудва, защото Марков когато го гледа нямаше никакво отклонение.  Потвърди се и полът - още сме си момче.
Май вероятността да се ражда нормално е нулева. Close Тазът ми бил малък, както и да го били мерили.  Sad
Трябвало да е планово секцио, а аз понеже ако е секцио не искам да е планирано, т.е. като се започне раждането тогава да ме поркат, си направих устата че не ща  Naughty ... и какво ми викат, ми то това не се прави, няма такава практика.  #2gunfire #2gunfire
А аз си мисля, че има време и пак ще се правя устата за непланирано и това е. newsm78

За пазар, още нищо не съм купувала, ама имам и много дрешки от баткото, та няма да е много голямо пазаруването и ще е накрая, че сега нямам време за нищо почти, камо ли да обикалям по магазините.

# 74
  • гр.Варна
Сладка мама, аз също знам че за секцио ги вземат по-рано и им определят /сама си определяш/ ден , в който да те резнат.

Общи условия

Активация на акаунт