Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
За да намерите лекар за видеозонна консултация без предварително записване, можете да опитате да се свържете с лекар, който обикновено преглежда след обяд или да потърсите такъв, който приема пациенти без предварително записан час. Въпреки това е важно да имате предвид, че някои лекари може все още да изискват предварително записване на час.
-
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
-
Какви са препоръките за управление на хеморроиди по време и след бременност?
-
Какво представляват хемороидите и как могат да бъдат облекчени?

... аз ни изброих 138 мамки. Иначе темата отново е д'бест!

.... нИ обиждай Бебото молим 
... та аз вчера правих свинско със зеУЕ, днес ще сме на комбинирани запечени сандвичи и доматки

/ Дано да си остане мома до финала, че като гледам какво става
/ А за себе си взех бременелски сутиен, че моите вече мноого ми умаляха.
Супер съм доволна от покупките

). Докторът каза, че няма смисъл да ходя пак на ФМ, така че утре ще си отменя прегледа, който бях насрочила за следващата седмица.
Страх ме е да не се обърка нещо...Знам,че това са бабешки измислици,но съм суеверна,Поне след 1 месец,живи и здрави,ще започна да зяпам и да купувам.Иначе сестра ми има момиченце и като разбра,че и моето ще е,се зарадва,че ще носи всички роклички и други по-запазени неща от нея.