Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 117
  • 307
  •   1
Отговори
# 30
Качих и аз няколко снимчици в албумчето newsm53. Малко им е кофти качеството, ама с телефон толкоз  Whistling По-нататък може пак да ги фотна. Моренка, тва последното много сладурско, бее...
Оо, тука някакви роднински връзки се заформят гледам. Аз още не си заплювам зет, че май на финала ще има изненади. Ще гледам по-натам да е - да са сигурни нещата  Mr. Green

# 31
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
....Нашият младеж е все още малко необлечен, ама ако се наложи, ще дадеш едно рамо със зестрата, за да го накиприм и него. Mr. Green...
  Joy Joy Joy..... сама съм в стаята, а с глас се хиля... мъж ми идва да ме проверява и ме гледа особено Rolling Eyes Thinking....

ааа... не говори така за за 110% ми зет бе сватя... то по- добре гол ехеееее( това в тон с розовите сънища бушуващи из темите ни напоследък Laughing Sunglasses)...  отколкото в розово милия... Joy

Ти ще извадиш някоя одежда в мръсно розово и ще замажем очите на хората. Sunglasses

Пък това "мръсно розово" ми вкарва нови асоциации с мръсни розови сънища и май ще е добре да се спра с коментарите за тази вечер, че и мен ще ме хване срам да пиша в тази тема, пък до следващата има до-о-о-оста време. Joy

Оо, тука някакви роднински връзки се заформят гледам. Аз още не си заплювам зет, че май на финала ще има изненади. Ще гледам по-натам да е - да са сигурни нещата  Mr. Green

Ние сме съвременни хора - каквото дойде - аз от момата на Morena не се отказвам; да му мислят сватята, ако момата излезе момък... Mr. Green

# 32
  • Sofia
... че и мен ще ме хване срам да пиша в тази тема, пък до следващата има до-о-о-оста време. Joy
-----------------------
....да му мислят сватята, ако момата излезе момък... Mr. Green
Анири бе и аз мръсно розово имах передвид Joy .... ща са срамуваме в ъгъла заедно Joy
-----------------------
Ма нали ти казвам хич даже не ми се мисли.... то пък и по- добре, че в тоя период една памет ooooh!... едни мисли Crazy ooooh!...то се вижда де .... главно в "мръсно розово"... ей хареса ми тоя лаф, сватя да го патентоваш  Joy
Май и аз по- добре да се разкарам от темата за днес  Laughing...

Момичета приятно ми е, че харесвате покупките ми, благодаря!  Hug
Ама Тиарич къде са ти снимките, не видях  newsm78

# 33
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири бе и аз мръсно розово имах передвид Joy .... ща са срамуваме в ъгъла заедно Joy

hahaha hahaha hahaha Вече и аз изпаднах в умопомрачителен смях на глас.  Joy

Вече окончателно се оттеглям - да сънувам и да се срамувам... Sunglasses

# 34
Привет и от мен. Имам чувството, че е минала цяла вечност от последното ми включване.  Rolling EyesАма така ще е до края на месеца, после излизам в отпуск, вече е разписан и ще бъда по- редовна. Колегите ми без срам си казаха, че искали да изцедят каквото могат от мен като работа и сили...много мили хора, няма що Naughty
Ама иначе усещам кога да се включа  Grinningпишете ме и мен за варненската среща в неделя. Последния път не успях да дойда, но този път ще се появя Mr. Green.
Някой беше споменал за книги, та аз имам една която започнах да чета - "Какво те чака през първата година на детето", авторите са Арлийн Айзенберг, Хайди Мъркоф, Санди Хатауей. Голяма тухла е, ама има много точни съвети. Там за първи път прочетох, че бебчетата трябва да се гушкат и да не се остават самички. Има много полезни неща за кърменето и захранването. Доста от тях, обаче трябва да ги знаеш преди да се появи малчо.  newsm78Та мисля, че е добър наръчник, особено за хора като мен, които нямат грам опит.

# 35
Привет мами! Аз да се включа и хоп изненада виждам нова темичка сте заформили.

Бебе темата е невероятна. Такива страхотни картинки и оформление. Браво на теб!!!  bouquet
 Само да ти припомня за статистиката от миналата темичка за Mari_Pz - розово, за ку ку синьо бебче.

Лека вечер и сладки сънища!

# 36
Хей момичета как сте, спите ли ? Shocked - това е аз как се кокоря в момента
Понеже утре ще се появите преди мене реших да ви пратя много поздрави и целувки  Simple Smile
Иначе мислех да ви пиша как ни тормози един неприятен шеф в мойта работа ама май по-добре да ви разказвам след като мине сладката ни приказка с него (ама че манипулатор) - аз чакам от една година да го повишат, че да се махне, ама нямам тоя късмет. Като се върна на работа после, ако е там направо напускам. Ама сега не мога. Ето казах си  Simple Smile
Айде чао и приятни сънища и до нови срещи...

# 37
Добрютрю Mr. Green Аз днес съм се изцъклила по никое време и малко като наркоманка- първа дестинация бг-мамма Shocked
Моренка, аз за сефте понеже си правя албум със снимки в нета и малко се престарах, та го бях сложила личен, а не публичен и що да видя, аз съм писала, че има такъв и то си има, ама само аз мога да си го гледам Crazy Грешката вече е поправена Wink
munkamm  и мен все шефове ме тормозят. Където и да отида супер си харесвам работата, ама на шефове не мога да случа ooooh! Явно си е масово явление. Дано го повишат човека- желаем му го от сърце  Mr. Green

# 38
Айде добрютро и от меня...  smile3534
Аз да се оплача, че снощи нищо розЪво не сънувах бе  smile3506 ми мъчих се, мъчих се - ама не ми се отдаде Sick айде мамите с мръсно розЪвите сънища днеска да споделят  Hug пък и гледам тука вече сте разпределили снахите и зетьовете  Thinking Анири, не се притеснявай, моя младеж и той е още по п..... - имах предвид голичък  Joy Joy Joy  ама нали пък сме убави бе, може и така да ни аресат  newsm03
Айде аз да се изнизвам оттука, че да не дам началото на щурав интернетов ден    smile3532

# 39
Айде добрютро и от меня...  smile3534
Аз да се оплача, че снощи нищо розЪво не сънувах бе  smile3506 ми мъчих се, мъчих се - ама не ми се отдаде Sick айде мамите с мръсно розЪвите сънища днеска да споделят  Hug пък и гледам тука вече сте разпределили снахите и зетьовете  Thinking Анири, не се притеснявай, моя младеж и той е още по п..... - имах предвид голичък  Joy Joy Joy  ама нали пък сме убави бе, може и така да ни аресат  newsm03
Айде аз да се изнизвам оттука, че да не дам началото на щурав интернетов ден    smile3532
Хич не питай, щото надали ще искаш да чуеш Laughing Joy - цялото сознание и подсъзнание се е оцветило в мръснорозово, че чак виолетово #Crazy hahaha Не съм си представяла, че вече 6 месецасамо такива неща ще сънувам Joy , добре поне, че не е наяве щото ще стане страшно ooooh! hahaha
Ами ако с бебка споделяме по мисловен път едни и сощи сънища, тогава да не се чудя що скача по цяла нощ човечката с такава майка Laughing Joy Joy hahaha

Хайде добро ви утро от мен Laughing
И аз искам зет за моята госпожица, така че чакам предложения  Laughing

# 40
  • Sofia
Мунка и аз бях така  #Crazy м/у 3.00 - 4.30...ама се дзверих из стаята, щот бях на лов за комари, гадни, мръсни Twisted Evil... като убих първия си лягам, като си мисля блаженно "абсурд да има повече", че имаме мрежа на прозореца и се надвам през вратата да не сме поканили повече... да ама не, тамън се унасям (то трудна табота ама.. Close) и ми дзънка в ухото.. и айде пак ... и още един път изиграх това упражнение Twisted Evilи навъртях час и половина извънреден труд Tired...

Тиарич страшно рокле, а и гащеризонките... браво, от тук натаък спирка да нямаш. Sunglasses

.... ама нали пък сме убави бе, може и така да ни аресат 
--------------

така, така няма да ви изпускам от очи значиии smile3508
--------------
яяя гледай ... ти "ни лук яла, ни лук мирисала" го раздаваш нещо, а ... гръмна с пушката на старта пък сега ние като тебе с лука, а .... да не виждаме пушека Crossing Arms ... ми не стаА Naughty Laughing

Саморасличе не се чака бе... те днешните моми са по- напористи и шашкат момците... аз затуй се подредих вече( да свиква бебката, да не изостава от днешните тенденции) и у Майната Flutter... да си кажа ако случайно не е станало ясно вече Crazy

Ха Добрютро ви от мен! Hug

# 41
Привет момичета кокичета,добро Ви утро:)
Бебе страшна темичка си избарала:)Поздрави за положените усилия  bouquet
ей мацки ще ме спукате от смях-вчера докато четях "срамната" Embarassed
темичка и днес като гледам разпределението на зетьове и снахи, е даже и зестри се размятат тука Joy Опасни сте
Аз пък в обратна посока на оплакванията на непомръдващи бебоци-да си кажа нашата бебка си прави купон вътре,то са едни салта rotfImao  newsm68 newsm44 nuts  едно премятане,не се спира милата ,ще ми изкомби тумбака.Чак се плаша дали не е прекалено активна-всичко ли и е наред,та мира няма,Ама то колежките ми викат:"Ми нормално-то бебока,като майка си,ти да не би да имаш мира-ни емоционална ни физическа"Ама то си е така hahaha-дай пък ся да изкукуригам от скука вкъ6ти:)Няма начин-сигурно със сто въжета трябва да ме върже мъжлето,та да си стоя на дупето. tooth
А на доки сме следващият четвъртък и ще си говорим за раждането и ще ми даде направления за офтамолог и кардиолог та после да му мислим,как ще да го бъде излюпването. newsm78.Мен общо взето ми е все тая-както ми  кажат така:)не се натискам нито за едното,нито за другото,ама нали трябва да излиза онова box -маленкото,все някак ще трябва да го бъде
Айде стига съм Ви занимавала с моите глупости,само ще се отчета ,че и моите килца започнаха да полудяват-уж не ям,не ям-а то.... резултата ще е счупен кантар накрая-вече сме плюс 10 #Crazy А  исках да се огранича в рамките  на +12 +14-май няма да стане както аз го планувам.Ама ко да се прави-после щше тичам след бебка,че квато луда се очертава - статко й ще ми видят сметката заедно:)Отсега са комбина Simple Smile
Уф айде стига съм писала глупости и да ви оставя на мира:)
поздрави и целувки на всички:)

# 42
  • София
Аз докато успея да се включа в темата и хоп нова. Simple Smile Нали имам вече заместничка, пък шефката не дава да пускаме нета по другите компютри и не мога често да се включвам. Остава ми още около месец и излизам в отпуска, после болничен... (дано само шефката не се отметне  Close).

Гледам за 26-ти септ. сме главно мъжки отбор, добре, че има едно розово бебе. Laughing Моя милост е 15 кг. + вече  Blush, докторът все ми се кара и накрая ми вика: абе като ти се яде, яж. Ама бебо пак се очертава едро, сега е пак 10 дни напред, а като се сетя Емко с какъв зор го родих. Basilik, направо завиждам на жени като теб - лесно и бързо раждат и то едри бебета. Имаме едно приятелско семейство, имат 3 момчета, най-лекото е 4.100, най-тежкото 4.550 и ги ражда с по 2-3 мижави вътрешни шефа. А при мен какви мъки беше докато му се покаже главичката, после милото около месец главичката му беше като пъпеш. Confused Но искрено се нядявам сега да е по-леко и на всички ни раждането да мине бързо и безпроблемно.  bouquet

# 43
  • София
За срещата - аз пак няма да мога да дойда. Cry Както е тръгнало май ще се видим чак наесен с бебоците. Много близки приятели ще ни идват на гости, а живеят в Швеция и не сме ги виждали повече от 2 г., а дъщеричката им хич не сме я виждали, та ги чакаме с нетърпение. И да пуснете снимки пак. Wink

# 44
Добро утро   bouquet
Днес ми е последен ден  на работаи съм в отпуск за 10 дни , ще се подвизавам в Бургас    grinning039 след вторник  може да отидем с тамушните мами на училище,ще се разберем предварително  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт