Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
За да намерите лекар за видеозонна консултация без предварително записване, можете да опитате да се свържете с лекар, който обикновено преглежда след обяд или да потърсите такъв, който приема пациенти без предварително записан час. Въпреки това е важно да имате предвид, че някои лекари може все още да изискват предварително записване на час.
-
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
-
Какви са препоръките за управление на хеморроиди по време и след бременност?
-
Какво представляват хемороидите и как могат да бъдат облекчени?
. Малко им е кофти качеството, ама с телефон толкоз
По-нататък може пак да ги фотна. Моренка, тва последното много сладурско, бее...
....
)... отколкото в розово милия...
... едни мисли

пишете ме и мен за варненската среща в неделя. Последния път не успях да дойда, но този път ще се появя 

ми мъчих се, мъчих се - ама не ми се отдаде
айде мамите с мръсно розЪвите сънища днеска да споделят 

) и ми дзънка в ухото.. и айде пак ... и още един път изиграх това упражнение
...
... ми не стаА
... да си кажа ако случайно не е станало ясно вече
едно премятане,не се спира милата ,ще ми изкомби тумбака.Чак се плаша дали не е прекалено активна-всичко ли и е наред,та мира няма,Ама то колежките ми викат:"Ми нормално-то бебока,като майка си,ти да не би да имаш мира-ни емоционална ни физическа"Ама то си е така 
-маленкото,все някак ще трябва да го бъде
, докторът все ми се кара и накрая ми вика: абе като ти се яде, яж. Ама бебо пак се очертава едро, сега е пак 10 дни напред, а като се сетя Емко с какъв зор го родих. Basilik, направо завиждам на жени като теб - лесно и бързо раждат и то едри бебета. Имаме едно приятелско семейство, имат 3 момчета, най-лекото е 4.100, най-тежкото 4.550 и ги ражда с по 2-3 мижави вътрешни шефа. А при мен какви мъки беше докато му се покаже главичката, после милото около месец главичката му беше като пъпеш.
Както е тръгнало май ще се видим чак наесен с бебоците. Много близки приятели ще ни идват на гости, а живеят в Швеция и не сме ги виждали повече от 2 г., а дъщеричката им хич не сме я виждали, та ги чакаме с нетърпение. И да пуснете снимки пак.
след вторник може да отидем с тамушните мами на училище,ще се разберем предварително