Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
За да намерите лекар за видеозонна консултация без предварително записване, можете да опитате да се свържете с лекар, който обикновено преглежда след обяд или да потърсите такъв, който приема пациенти без предварително записан час. Въпреки това е важно да имате предвид, че някои лекари може все още да изискват предварително записване на час.
-
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
-
Какви са препоръките за управление на хеморроиди по време и след бременност?
-
Какво представляват хемороидите и как могат да бъдат облекчени?

Вече май се ориентирам малко по-добре там. 
ориентирах се по картата, която си сложила, ама съм си блейка

.... и сега релакс.

баш кат' съм пресичала един светофар.... сигур некой друг шофер е видял ко става ама що никой не се е обадил
. ЕЙЙЙЙЙ, бога ми, щях да я утрепя 
Ошашках се и й взех тлефона обратно от ръката и понеже автобуса тръгваше и бързах да се кача и тази ми ти кикимора как ме изпращя в гръб (от яд явно, че не можа да ми го гепи) ....

и тя се изнесе назаде леко. Имаше хора на опашката и те се опулиха, ама само гледат... никой не се намеси ....Оная пача докато се опомни баща ми се обърна и разбра какво стана ... и това черното цигане в яда си ми скочи, ама татето ми я пое 
)не ми каза какво точно е,но каза,че трябвало да се маха,и тъй като..сега съм бременна и то накрая,щели да го махат,като родя!Аз го питах"значи е сериозно,щом трябва да се маха..." и той каза,че..не е казал,че е сериозно...а просто те"лекарите" не обичали такива неща..и ги махали!и..сега нз...нз какво е,надявам се да се махне като родя,ако не...ще истърпя една операция и готово...няма начин само се
Аз още не съм решила откъде ще пазарувам, ще пообиколя и ще видим къде какво ще си харесам. В Х.Димитър имало някаква борса с добри цени. Надявам се да споделиш и за Люлинската по-точни координати 
Като се събудих, още бях под пара
Ние сме с теб
! Звъннах на леля ми (тя има аптека в Асеновград) и добре, че при нея имаше 10 ампули, та засега закърпихме положението. Снощи ходихме дотам да си ги вземем и си направихме много приятна разходка
Вечеряхме край един басейн и едва опазихме децата да не скочат с дрехите вътре