Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 138
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Не, Моренка, не живея там, аз тези родопските си ги къткам още преди да си преместят там магазина, просто съм им фен отдавна от едно изложение "Произведено в България" и затова казвам че си го имаме магазина.
Иначе живея в Гео Милев срещу зала "Фестивална" - ако има някой в махалата да свирка, че още малко съм тука.
Ми аз пък не го знам тоя "Биг Шоп", щото в тая махала идвам рядко и целево. Ти, Моренич, там ли живееш? Ако си наблизо, влез го виж, то е мноо невзрачно, на Симеон 86 е, ама вътре има супер неща, поне за моя вкус.

# 241
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Хайде и аз да се разпиша, преди да си зачезна към вкъщи. Simple Smile

Inna, надявам се да не се стигне до болница! Пий, каквото трябва. Ако има проблеми с намирането на хаповете, свиркай да търсим и ние! И нагъвай, каквото се налага!
А за линкчетата, които си ни пуснала - страшни са! Чакам с нетърпение да си остана вкъщи и да имам повечко време, за да се позанимавам... Макар че не знам дали ще ми се усмихнат такива времена. Sad

Да се похваля, вчера и ние най-сетне се спряхме на (надявам се) окончателен вариант за количка. Ей такваз май ще бъде: Jane Slalom Pro. Малко от цвета й не съм особено възхитена - на тъмно синя се спряхме (аз исках по-ярък цвят по принцип) - но е на промоция, понеже е от старата колекция, а тези от новата хем излизат по-скъпи, хем съвсем не ни харесаха наживо в цветово отношение. Та, тази - хем по-евтина, хем повече ни допада - стискайте палци да я вземем тези дни и да се свърши с голямото чудене! Wink
samorasliche, като се прибера или утре ще ти пиша на ЛС подробности за количката, за да не разводнявам темата тук. Simple Smile

Morena, мерси много за съдействието относно Продавалника! Hug Вече май се ориентирам малко по-добре там. Laughing А твоят син не е ли бил днес на изпит (съобщиха по радиото, че днес бил изпитът по БЕЛ) - надявам се да се похвалиш! Peace

И да ви питам накрая. Днес ми излезе кръвната картина и от ЖК ми казаха, че хемоглобинът ми е 110, та да съм пиела желязо съдържащи препарати. Той си ми е все такъв от началото на бременността, пък досега не го брояха за нисък. Ще звънна да питам и моя лекар по въпроса, но си спомням, че тук се обсъждаше, че 110 е допустимо да е, макар и на долната граница. Пък и досега нищо не съм пила, а той не е паднал повече...?!?

# 242
  • Бургас
Привет,
Анири на мен докторай ми беше казал, че ако падне под 110 тогава, чак трябва да се почва да се набляга на желязосъдържащи препарати, така че според мен няма нужда, но все пак ако искаш питай твоя док.
Ако знаете какъв дъжд се изля тук в Бургас и вместо да стане по-хлудно само по-задушно става. А пък моя бебок да Ви се оплачами рита бъбреците ка за световно. Направо вече едвам седя. А и нещо са ме хванали нервите май, щото цяла нощ сънувах едни глупости и три пъти карах мъжа ми да става да провери кви са тия шумове в къщи. Все ми се причуваше, че влиза някой. Обаче той се изнерви и след третото ставане каза че ще ме заключи на терасата за през нощта и аз си налягах парцалите досутринта, нохич не можах да се наспя. Дано тази нощ да е по-добре. Хайде стига съм Ви занимавала с моите глупости.
Приятна вечер

# 243
basilisk ще го погледна и аз това магазинче за килимите, че ми трябват нови (то досега имах само един де, та да си взема още един за хола и за трапезарийката също), но това, че са истинска вълна много ми харесва, точно такива искам и да ми е мекичко като си седна на земята  Wink тъкмо тези дни ще ходя до екзарх йосиф да си търся и нови перденца за спалнята, та ще го потърся, дано го намеря  Grinning ориентирах се по картата, която си сложила, ама съм си блейка  Mr. Green
моренка много хубаво ме подсети за тиквичките  Hug , тъкмо се чудех коя лятна манджа не сме яли скоро
анири, тази количка и ние я бяхме гледали преди, ама ми се стори тежичка и затова се отказах от нея, иначе още едно време без въобще и да си имам на представа, че ще имаме бебе, много ги бях харесала на Jane. според мен цвета е готин, носи на мръсно  Wink а това е доста важно. а мен ако питаш хемоглобина ти е екстра, само гледай да не пада повече, моят е 106 и не ми дадоха желязо, а само да обръщам внимание какво хапвам, за да мога да си го набавям и от време на време витаминки да пия и така. пък и добре се чуствам, изключая ниското кръвно  Wink но както казва мъж ми ще си хвърля 2 пъти мръсните чорапи на пода вместо на пода и ще ти го вдигна  Joy

# 244
  • Sofia
Басилискче не аз ама свекито.... то аз съм пак на Симеон кажи- речи ама по на запад, та в Света Троица.
В Биг шопа има готини неща на прилични цени и всякакви стоки( немски). Друг магазин имат на паметника Левски до Музикалния театър. Пък ей им сайта.

Анири, стига пък ти бе , какво толкова! Hug
За изпита нали ти казвах в неделя... и аз се надявам да се хваля ама да видим. Praynig

За хемоголбина, всеки лекар си има мнение... на мен за 114 ми изписаха железерии и на контролата го бях вдигнала на 120 и ми спряха  'аповете. Аз пък знаМ, че е добре да не спада под 100.

Ейййй Мацко  много се радвам... и друг път съм казвала, че плещя за ядене тук, точно заради идеята.  bowuu
Иначе мъж ти много идеен бе!  Laughing

Иначе аз приключих тиквичките newsm44.... и сега релакс.

# 245
Хей, тумбаланки, много и сърдечни поздрави от мен - мого ми е домъчняло за вас наистина. Да ви се поваля - изписаха ме от болницата  и сега уж съм ОК - дано са ме позакрепили, аз нали все добре се чувствам, та не мога да разбера кога има проблем, освен вчера вечерта( около 19,00ч) ,като се напънах да задържа 1 голяма тежка тенджера да не се разлее върху ми и да ме изгори цялата, не че сготвих- ядосах се и я изключих, но като ме заболя корема, то пих извънредно магнерич, но - шпа, папверин, гинепрал и се оравих около 23,00, та сега съвсем не мърдам, но сега съм добре, чета ви, а мъжа ми чисти милия с прахосмукачката и мърмори да лягам.
да ви се похваля - от днес вече имаме кухня( Разбихме я на 01.03) и не мога да и се нарадвам.
нашето бебе е седалищно засега, но това много не ме притеснява, че май с всички тези лекарства, дето ги пия, няма да ми се размине секциото, е все пак се надявам дас се обърне.
Беърбейби, мила ми колежке, честит рожден ден на патерици. Пожелавам ти много късмет и щастие и едно прекрасно бебче наесен- дано си разхождаме моите наесен по търновските и еленските улици( май имаме и друга търновска мома( аз как се писах при гражданките Embarassed, но ние почти винаги ходим в Търново, когато имаме време.
За киселините да ви се оплача, и аз имам този проблем, даже порвъщах от зор 1 вечер, но да ви кажа честно ни донесоха мед с пита( восъка) и ми се струва, че от него ми минава, но не знам дали просто ми се поуспокои стомаха, затова не мога да го препоръчам като ефикасно средство.
Ани, недей да изнервяш бебока с тия лоши мисли( дано вече си ОК, че загубих кой кога е писал, нали наваксвам)
Инче, дано се оправиш и без болница, мила, че си доста гадничко там - аз нали си полежавам
и на всичко отгоре не бях влизала в нета сума ти време, като се пробрах, мишката ни реши да се скапва, та тъкмо се пях настроила, че ще си седя без компютър, докато ни го преинсталират, но нашия майстор, ми диктува по телефона какво да правя, и гордо мога да кажа, че оправих драйверите, нищо че не разбрах как стана, но това са подробности.
За изследванията ми да ви кажа честно нямам представа какви са ми показателите, защото доктора ми изобщо не е по обясненията - живо наказание му е, като трябва да каже нещо, та питах 1 акушерка и тя ми каза единствено, че щом не са ми казал да ги повтарям, трябва да са ОК. За полая на бебока изобщо не гледа( странен човек, но пък иначе ми провежда адекватно лечние, поне засега, а на 3Д в Търново от 20-та седмица не сме ходили, че нали не трябва да пътувам, та още сме непотвърдена мома.
Ох, аз май взех да ви отегчавам, та ще спирамс  писането, че аз май не влизам, не влизам( по обективни причини), но като вляза, стой и гледай.
Е, мами, много, много целувки от мен засега и ще се постарая да съм по - редовна, ако не ще трябва да компенсирам, като се роди бебока, живот и здраве.

# 246
Забравих да поздравя новите ни мами- добре сте ни дошли, да си бременеете качествено при нас.
Ще пусне ли някой страницата на книжката "Изкуството да бъдеш родител", че не мога да я намеря, ако искате и на лични, да не пълним форума, много благодаря предварително.

# 247
  • Sofia
Павлинко, добре завърнала се вкъщи и при нас! Пази се! Hug
Май това ти трябва - http://izvorite.com/downloud/downloud6.htm

# 248
Леле, Инка, пази се, миличка  Hug
Много се пази  Praynig Дано не се налага болница чак ....  Praynig
Абе, Базилискче, Ани, ко ма напрайхте вие, бе  ooooh! Mr. Green
Аз викам курнишонче щото ще е едно дребно бебе, един фъстък ... а те къде ми фърчат там по кУрнишончетата и т.н.  Mr. Green Mr. Green
Ех, страшни сте направо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Още се хиля тука  Mr. Green
А, и само така Ани !!!!
Няма да им цепим басма, я ....  box
Бебче, крали са ме и мен веднъж и оттогава много набрах на джипчиите... после като се прибрах в къщи дори се сетих къде е станало  newsm78 баш кат' съм пресичала един светофар.... сигур некой друг шофер е видял ко става ама що никой не се е обадил  smile3516. ЕЙЙЙЙЙ, бога ми, щях да я утрепя  newsm61
Не бях бременна тогава. В същото време имах едно друго преживяване при качване в автобус, когато почнаха да ме блъскат мангалки да се качват и аз се озадачих, че  Shocked нямаше хора на улицата, пък сега става навалица около мен и я спипах с мазната си черна ръчица как ми вадеше телефона от чантата.  smile3514 Ошашках се и й взех тлефона обратно от ръката и понеже автобуса тръгваше и бързах да се кача и тази ми ти кикимора как ме изпращя в гръб (от яд явно, че не можа да ми го гепи) ....
и автобуса затвори врати и потегли!!!!!
Лелеееееееееееееееееееее  smile3511 smile3514 smile3511
Тогава си казах: Следващата просто ще я сваля с един !!!!!!!!
И не закъсня ..
абе много са из Варна бе, мама им стара  af
Та, чакахме с баща ми на една опашка дюнерчета да папаме и тез двечки ... готови да действат. И не ме усетиха, че съм с него явно, щото той почти 2 метра - 120 кила....голям човек ....
И едната направи грешката да ми разкопчее джоба на чантата.
Викам си: Ей ся я изгърмях !!!!!!  smile3508
Обръщам се, поглеждам си чантата ... и викам:
Търсиш нещо !??!  newsm47 newsm48
И таз с приятелката си: Ама, кво искаш, МАААА ....
Не чаках и секунда: Един як юмрук в челюстта  newsm61 box
Залитна назад ... приятелката й само стои  smile3556 и тя се изнесе назаде леко. Имаше хора на опашката и те се опулиха, ама само гледат... никой не се намеси ....Оная пача докато се опомни баща ми се обърна и разбра какво стана ... и това черното цигане в яда си ми скочи, ама татето ми я пое  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Онези двете се НАПИКАХА направо.... баща ми само я вдигна във въздуха и я растърси  Mr. Green
На следващия ден бяхме на първа страница на вестник Черно море.... некво папараче местно ни хванало в действие  Mr. Green Mr. Green
Хаха, купон ви казвам !!!!!  Mr. Green
Като се сетя и ми става едно такова .... гъделичкаво  Mr. Green
Че й стопих лагерите и само чакам следващата !!!!!!
Ей, направо не издържам ви казвам. #2gunfire
Надушвам ги вече от километри, различавам ги по центъра дори и да се опитат да се сливат с талпата....
Вървях веднъж към залата ... и пред мен двечки мангета ... вървят след една жена, натоварена горката с багажи и в двете ръце и тези двечките ги следя.... чудеха се от къде да я подхванат и как да й чопнат чантата  smile3511
Викам си: Ше ходя след тях до залата, ако до тогава опитат нещо да й направят ше им разбия главите една в друга  newsm61
... Нищо не й направиха .... не знам какво е ставало после ...
Но сега, като съм бременна съм само с голяма уста  Mr. Green
Не смея да действам, че ме е страх за бебка ....
Но, бога ми, родя ли .... дупе да им е яко .... ше ги трепя на поразия засека ли ги из Варна.... ако ще и боя да си изям от некой от техните охрани дет ходят !!!!!

Мале, че набрах .... стига съм писала толкоз....  ooooh!
Ей, да, Брейви, миличка  Hug
Ама, много си сладка Wink))))))
По-внимателно от сега нататъкWink
Очите на шест Simple Smile

Пазете се, момичета .... сега трябва да сме много внимателни ....
и аз ходя кат дърта кобила и суча и влача краката и колко пъти ше си забия носа някъде, ама .... пазете се  Hug

Целувкииииии   bouquet

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 21:12 от FEMININE

# 249
Здравейте,момичета!Доктора,каза,че  тази бучка си я имало от 2 години(а не е възможно,нали се къпя..как да не съм я усетила  Thinking )не ми каза какво точно е,но каза,че трябвало да се маха,и тъй като..сега съм бременна и то накрая,щели да го махат,като родя!Аз го питах"значи е сериозно,щом трябва да се маха..." и той каза,че..не е казал,че е сериозно...а просто те"лекарите" не обичали  такива неща..и ги махали!и..сега нз...нз какво е,надявам се да се махне като родя,ако не...ще истърпя една операция и готово...няма начин само  се Praynig всичко да е наред!Е,това е от мен...не съм никак в настроение,множко ми се насъбра на последък,но...вярвам,че всичко ще се оправи!лека вечер на всички!!!   bouquet

# 250
Bravy и аз за малко да ревна докато ти четох разказа. Някякси като си те представих и ми стана едно много мъчно. Hug Явно хормонките ми идват в повече  Crazy Аз още не съм решила откъде ще пазарувам, ще пообиколя и ще видим къде какво ще си харесам. В Х.Димитър имало някаква борса с добри цени. Надявам се да споделиш и за Люлинската по-точни координати Wink А на мен пък в Пигис Хаус ми хареса много. Сигурно и оттам ще си взема нещо Whistling
clara, много готина количка  Peace
macko, morenka  и ние утре сме на тиквички. Даже тъкмо щях да влизам в готварския да си крада рецепта. Някой беше писал и тук нещо, ама не помня кой беше newsm78
pete мила не се тревожи! Hug щом трябва пък ще изтърпиш една операция, макар че защо  не вземеш да отидеш на още един доктор за всеки случай. Да не те накълцат, а да се окаже, че не е имало нужда. Второ, трето мнение си е винаги плюс Peace Дано наистина отшуми след раждането  Praynig

# 251
  • гр.Варна
Добро утро, мили майчета!
  bouquet

Явно снощи повечето сме били на тема тиквички! Laughing Laughing Laughing
И аз бях в отбора на тези, които са се пекли на котлона.

Добре дошла отново на Павлинадидко! Радвам се ,че отново си при нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам ти следващото влизане в болница да е за раждане, нормално и навреме! Praynig
Стискам палци на Петето да се размине оперцията и всичко да е ОК! Praynig

Прохладен ден и много приятни емоции!

# 252
mnogo nabyrzo,a i na latinica che otnovo sym v BTK-to.
Mnogo vi blagodarq za podkrepata sladurki,ama az gledam da zabravqm takiva raboti i da ne im se qdosvam 4ak tolkoz,4e to na bebka 6te vliqe:)  bouquet
Inka pazi se,stiskam palci vsi4ko da e OK i da izbegne6 bolnicata
v lulin-pred 1vi blok nqkyde

# 253
  • Кърджали, България
Ей, големи сладурки са се събрали в нащия отбор  Heart Eyes Не мога да ви се нарадвам  Hug

Феми, много се накефих как сте ступали мангалките  Peace
Аз покрай вашите емоции сънувах снощи, че ще бия един "ром", ама толкова му бях ядосана, че направо пяна ми излезе на устата като на бясно куче  #Cussing out Като се събудих, още бях под пара  Joy  Joy  Joy

Анири, ще шием заедно, значи  Hug Аз и мама зарибих, че нали и без туй трябва да си уплътнява времето с нещо и да се разсейва!

Моренка, стискам палци да се похвалиш за кандидат-гимназиста! А той къде иска да го приемат?

Пете, миличка, наистина много ти се струпа  Cry Ние сме с теб  Hug И аз мисля, че задължително трябва да потърсиш мнението и на друг лекар. Ако трябва, и операция ще издържиш, всичко ще се оправи!!!!

Павлинче, радвам се, че вече си по-добре  Hug Не се притеснявай, изобщо не ни отегчаваш  Naughty

Ех, тия тиквички! И при нас имаше снощи, ама печени на скара.

А тая Тотема я няма никъде из кърджалийските аптеки и складове  Close ! Звъннах на леля ми (тя има аптека в Асеновград) и добре, че при нея имаше 10 ампули, та засега закърпихме положението. Снощи ходихме дотам да си ги вземем и си направихме много приятна разходка  Sunglasses Вечеряхме край един басейн и едва опазихме децата да не скочат с дрехите вътре  Laughing А аз си хапнах най-сетне пържено шаранче, че от две седмици му се каня  Peace

# 254
  • Кърджали, България
ееееее, много пусто тука тая сутрин, бе... Къде са караконджулите...?
Мен такава жега ме мори, че не мога да мисля...  #Crazy  #Crazy  #Crazy  Малко преди Нова година ни преместиха в друга, по-голяма стая, но тя се оказа единствената без климатик и сега много трудно ще измолим нов  Confused Освен да взема да припадам, че да ме съжалят...  Mr. Green

Абе, Веси къде изчезна  newsm78 ? И тя ли отиде на море... Олееее, как искам и аз да си топна краката във вода поне... Дали да не си взема една кофа с вода до бюрото...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт