Радостта ни стана още по-голяма - бебо ритка в НОЕМВРИйската си мама

• 12 032
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
ProstoAz,планирам другата седмица в петък да съм в Пловдив..ако имаш път натам Wink За килцата..аз се меня през ден-два и мърдам с по килце(дали не е заради WC-то Embarassed) Последние три пъти като ме теглеха на консултацията(ако може така да се нарече) си заковавам 54,ама и доктор аказа,че отсега нататък нямало да е така Close давам един линк към тест за пола на англ.-много е забавен и ми дава над 60% момче Joyмогат да се пробват и мамите,които знаят пола като мен http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html

# 106
Възползвах се от теста - 52% момче Grinning Ще видим тая работа....... иНче е много интересн,само дето на някои въпроси не им знам отговорите Crazy

# 107
Възползвах се от теста - 52% момче Grinning Ще видим тая работа....... иНче е много интересн,само дето на някои въпроси не им знам отговорите Crazy
Ами импровозираш както е до момента Wink Къде се губиш Дес?

# 108
хехе 56% мом4е при мен..ще видим...ама е забавен този тест

# 109
Момичета, може ли малко хелп-тъкмо проверка за наблюдателност Simple Smile

бях попаднала в някой от другите месеци на библиотека с книги за четене (спок и т.н.)-не мога да я открия сега. Вие сещате ли се?

# 110
ДО ВСИчКИ ВАРНЕНСКИ МАМИ:

дНЕС В 16 чАСА ПРЕД ФК ИМА СРЕщА НА СЕПТЕМВРИЙКИТЕ НИЕ СЪщО СМЕ ПОКАНЕНИ....АЗ МИСЛЯ ДА ОТСКОчА..ДРУГИ ЖЕЛАЕщИ?

# 111
Момичета, може ли малко хелп-тъкмо проверка за наблюдателност Simple Smile

бях попаднала в някой от другите месеци на библиотека с книги за четене (спок и т.н.)-не мога да я открия сега. Вие сещате ли се?
Добро утро! Пак ли ще си пиша сама?Библиотека ли newsm78поразрови се в отчетните...май някъде имаше нещо

# 112
Simple Smile Добро,добро Simple Smile
Аз съм от ранобудните...въпреки,че днес поспах до 8.30  Shocked  Сладуке ,ти си виновна  Laughing  шегувам се
Аз ви желая всичко най-най и ви оставям до утре вечер... ще ставам малко Софиянка и мисля да нощувам в Арена! Целувки

# 113
ProstoAz,как не ти омръзна да пътуваш толкова LaughingПък мен ме е и страх по тия пътища ConfusedДнеска ми е скучно,а няма никой във форума..

# 114
Ами импровозираш както е до момента Wink Къде се губиш Дес?
Aбе аз съм тука,ама пусти изпити така са ме натиснали 4е изнемогвам вече.Само надниквам да видя какво си говорите,като клю и пак засядам.Понякога пиша де Wink
А иначе събота и неделя си е мъртвило във всички форуми,и в нашата януарска отчетна винаги е така и по др гледам също Thinking

За книгата на Спок я имаше някъде на pdf файл,потърси при чичко Гугъл Mr. Green

Я да ви питам нещо - абе имали такива дето още им се гади сутрин newsm78 Аз геройски удържах най тежките дни в началото и драйфах само веднъж от немай къде (да не казвам защо) Sick,а сега някои сутрини направо се чуствам ужасно - уж трябваше да ми е минало вече Crossing Arms

Хайде изчезвам хубава неделя ви пожелавам,I'll be backkkkkkk hahaha Joy

# 115
Здравейте и от мен mimi22 , виж дали това е същото за което говориш или не...http://www.e-bookbg.com/index.php?option=com_docman&task=doc … ails&gid=1777

# 116
Дес,аз например не съм повръщала,освен в случаите,когато пътувах.А иначе си ми беше лошо де..особено първите два месеца

# 117
Ехо и от мен. Hug Кръстихме бебчото на нашите приятели, беше много хубаво ритуал, Марти (бебето) слуша много, после имаше хапване пийване на Арбанаси.Вече официално освен кума съм и кръстница. Flutter Изкарахме си хубаво.Ще пусна снимчици по-късно.
Дес,какво учиш?

# 118
Здравейте момичета! Идвам да ви се отчета за съвсем кратко, защото не трябва да седя седнала много време. Кацнах си в БГ и на другия ден бях в болницата с кървене и така една седмица. Кървенето спря, но ме държаха заради контракции и като ги питаш какво ми е не са сигурни дали е отлепена плацента, дали е плацента превия и т.н. Утре пак
ще ме гледат на ултразвук и ще плануваме за по-нататък. Като гледам така може да се наложи да отлагам полетите за наобратно. А бебето как рита, ще ми пробие корема  Laughing

Целувки на вас и честито на всички с момченца и момиченца  Hug

# 119
Здравейте, всички. Много се вълнувам, чакам моето първо бебче на 16.11.2007, на 23 години съм от София. В понеделник ще ходя на ехографски преглед и с бъдещия татко сме много любопитни за пола на бебчо. Дано да ни се покаже. Така поне ще намалим споровете за имената, които сме харесали. Страшно много ни се разминават предложенията, но накрая се надявам да стигнем до консенсус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт