Радостта ни стана още по-голяма - бебо ритка в НОЕМВРИйската си мама

• 12 034
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Добре дошла Caneto и честито!

# 121
  • Плевен
Добре дошла и от мен Caneto
Сладурка ти си нощна птица май,не спиш ли бе момиче,аз съм болнични и все пак нямам наспиване,вечер лягам към 11 и сутрин ставам към 11,аз сега набирам запаси че като дойде бебо да съм свежарка.
Пумпал стискам палци всичко да е наред.

# 122
Ми определено съм сова,трудно заспивам,събуждам се по няколко пъти пък и нали ходя и на работа и оттам съм тренирана да спя малко Mr. Green

# 123
Дита,уча бг и английска филология редовно.А май доколкото разбрах от предишните ти постове сме колежки по настояща професия,а newsm78

Спете момичета,колкото може си поспивайте,че после нямаааааааааааа Rolling Eyes

# 124
  • БУРГАС
Добро утро, мамчета! Хайде първа за седмицата! Laughing
Как сте? Големи жеги се задават! Да се пазите и да не ходите по слънцето! Аз утре ще ходя на док за второ мнение по въпроса с подуването на краката. Положението е трагично при мен! Иначе сама си ходих до лабораторията, пуснах урина - хубавото е че всичко е ОК!
Хайде хубав ден с много положителни емоции!

# 125
  • София
Добро утро момичета,

Аз днес съм от ранобудните - заминавам на семинар в Хисар.
Като гледам как е грейнало навън сигурно ще е голяма жега там. Надявах се някоя от рокличките ми с висока талия да ми стане, но уви - всички са ми тесни в бюста и сега тръгвам с 2 чифта панталони 7/8 и дано не завра там.
И на мен не ме свърта в София, мислим другия уикенд да отскочим до Стрелча ако е хубаво времето. Не ме притеснява пътуването с кола вече - отначало като ми се повдигаше беше зле, но в момента се чуствам добре на път.
Ами това е от мен - приятна седмица   bouquet

# 126
ДО ВСИчКИ ВАРНЕНСКИ МАМИ:

дНЕС В 16 чАСА ПРЕД ФК ИМА СРЕщА НА СЕПТЕМВРИЙКИТЕ НИЕ СЪщО СМЕ ПОКАНЕНИ....АЗ МИСЛЯ ДА ОТСКОчА..ДРУГИ ЖЕЛАЕщИ?
Ако има среща между 1 и 24 юли, аз съм на линия Laughing На таткото също му се идва и като му казах, че е само за мами, остана разочарован  Joy

# 127
Здравейте и добре дошли на новите мами! Днес се очертава адска жега, а на мен ми се плаче и ми е едно такова тегаво и нервно, а пък работя с хора, и като им се озъбя, посля ми става жално, че не са ми криви с нищо. Мисля да си ходя в къщи да се наплача, стои ми се сама...

# 128
Здравейте, изписали сте толкова много... Ние имахме гости през уикенда и не сме се спрели. Сега ми е малко изморено, но нали ще дойде пак уикенд  Wink Честити принцеси на мамите, които са били зарадвани. И ние искахме момиче, но ще имаме наследник. Вече свикнах с мисълта и дори съм въодушевена, както и таткото.
Относно брака, при нас нещата си вървят по план до момента поне (Дай Боже и за напред да е така!). Завърших бакалавър, омъжих се, започнах работа и успоредно карах магистратура, дипломирах се, решихме да имаме бебче и ето вече чакам да дойде ноември  Party
Но всеки сам си решава као след кое да следва - нали вече живеем в "модерни" времена Wink И аз съм на работа, вместо да си разхождам дупето и да си почивам... Sad Нищо здраве да е! Лек ден на всички!

# 129
Добро утро и от мен! Е то вече не е съвсем утро де..иначе съм се кукнала още от 8,ама се развявах из кщи и после съм на работа...мразя ги тия жегииии... #Cussing outДокато стигна до офиса ще се откача,пък гледам да ходя пеша,че тия дни само набивах ядене и не съм мърдала много-много..Иначе моята принцеса Laughingздраво шава вече и си представям нататък какво ще е.. ooooh!И все още не ми се вярва,че е принцеса,вътре ме гъделичкаше друго

# 130
Аз отивам на преглед след половин час. Дано бебо да се покаже Praynig и да видим момченце ли е или момиченце. Първо исках принцеса, но вече ми е все едно, само да разбера. Таткото замина в командировка и ще научи новината чак като кацне. Не усещам бебето кой знае колко, само бълбукане, може би защото плацентата ми е предна  Thinking
Лек ден на всички!  bouquet

# 131
Kanela,искрено ти пожелавам каквото искаш такова да видите! Сигурно е невероятно чувството да видиш това,което си си пожелала! И най-вече живо и здраво да е,защото както викат всички каквото и да дойде ще си е наше и ще си го обичаме!

# 132
Здравейте и от мен,лека и спокойна седмица на всички.Да се включа и аз по въпроса със сватбите,ние с моята половинка живеем заедно от 2 години без брак и ни беше добре.Като разбрахме че ще имаме бебе решихме да сключим брак,за да има бъдещото ни бебче офицялно семейство.И така почти наближи деня на сватбата-07 юли 2007г. и се надявам всичко да е наред и да ни остане един незабравим спомен за цял живот.
Утре сме на 3D-стискайте палци да разберем какво ще е

# 133
  • На тиха улица
Здравейте, дами и успешна седмица!

По повод сватбите - ние с моя мъж се бракувахме в събота и ми е много забавно по този повод сега, радостно т.е. ми е Simple Smile Grinning. Но, самата церемония със всичките му гости, църква, рокля и т.н. са следващия месец. Всички тези наши сватби Laughing са планирани от м.октомври 2006, когато се сгодихме. Въобще - големи сме плановици към момента, макар да знаеме , че друг има последната дума.

П.П. Покрай бременността станах супер суеверна. Thinking

# 134
  • На тиха улица
А, и малко да помрънкам- с треперене, чупене на пръсти и пот на чело аз лично казах на шефката ми ,че ми предстои бебе.Как ме учуди днес обаче, когато вадя разни почерпки още с идването на работа по повод брака и тя ме привиква в кабинета и, където ми казва: " Ти щом се жениш и деца ще искаш.Мисля, че е редно да ме уведомиш по-отрано, та да взема мерки...." ooooh!Аз и пред нея се плеснах по челото- казах и че вече сме го водили разговора, даже цитати и дадох по темата, тя ме изгледа тъпо и така...Аз обърнах нещата на майтап, че уж много забравя и е време да ми върне и "ония три хиляди, дето ми дължи....", уж да е смешно и се изнизах.И от сутринта  е като буреносен облак, ама както казах- аз съм на кеф и ми е все тая тя как се чувства.

Общи условия

Активация на акаунт